hoşbulduk canım nasılsınn
hadi yaa
o zaman demekkı dılemma da hamiş :)
ya benım 2-3 gün reglım gecıktıgı halde çıkmamıştı yaa hiiçbişi demiyorum aklinialirimsmile
kontescim hoşgeldin
hamdolsun iyiyim canım napim ay bugun çok yiiyp içesim var sabah börek yedim
peşinden portakal fln şimdide canım cappucino istedi...kafein yasak ama içiyom
canım çok istedi çünküm uykumda vardı açar belkı :) bugun daha istifra etmedim
şeytan kulağına kurşun :) sen naıslsın ?
ben iki gündür sabahları kötüyüm zor kahvaltı yapıyorum ama akşamları maşşallah yiyom içiyom dün biraz fazla kaçırdım kayınvalidemlerdeydim görümceme mercimekli köfte yaptırdım okadar çok yedimki çok rahatsız etti ama doydum yaniiicokacimcoook
hoşbulduk tatlım canım sıkılmış gene sonuna kadar haklısın tatlım belki başa gelmeden anlaşılmaz ama sadece kocan çalışsa neyse derimde sende çalışınca bence kesinlikle çok ihtiyaçları olmadığı sürece göndertme derim bende
saol canım desteğin için.benim başka derdim yok zaten bunların dışında.özelde baba yanı da olsa bilirsin çalışma şartlarını canım çıkıyo valla neden göndereyim şenay.adam emekli bağkurdan tarlası var fırını var daha ne istiyo Allahtan merak edıyorum.
Kızlar adetime 2 gün var benim.Ama 20 dakika önce test yaptım.5 dakika içinde silik ikinci çizgi çıktı.
Çok heyecanlandım tab i9 ay sonra görmek o çift çizgiyiboshayallersmile
Ama yine de emin değilim tabi ,iki gün sonra gene test yapıcam
ooooo bence o yollasın
ayşe 4.resme geçmişşin kıskandım
ben iki gündür sabahları kötüyüm zor kahvaltı yapıyorum ama akşamları maşşallah yiyom içiyom dün biraz fazla kaçırdım kayınvalidemlerdeydim görümceme mercimekli köfte yaptırdım okadar çok yedimki çok rahatsız etti ama doydum yaniiicokacimcoook
afiyet olsun çok severım bende mercimek köftesini
dilemma çok heyecanlandım ben hemen git kan testi yaptır lütfennn!!!! opuyorumnanaktan
evet canım yaa benimde naısl hoşuma gitti anlatamam herkese gösterip duruyom
bebişime bakın bakın ne kadar büyüdü diye :) inşallah seninkide geçcek yakında canım
sağlıklı olsunlar büyüsünler yeter ki :) 13+3 iken 4. resıme geçiyo :)
ayy yarın onu ultrasonda da görücem
artık başı da hareketli hale geldi ve ellerini kollarını daha rahat oynatabilir durumda
bakalım bu sefer ne şebeklik yapcak bize geçen dittiğimizde dönüp duruyodu
belki cinsiyeti de anlaşılır hale gelmiştir. :)
canım yaa sabahları evet zor oluyo bi de iş yerinde işi bırak tuvalete koş geri gel gene koş
zorlanıyoruz
bende evde çok rahatım iş yerinde çok daha fazla bulantım oluyor. sanırım iş yerinin
kokusundan fln tiksinmişim çoğunlukla burda oldugum için :)
bu sbaha gene bulantım çok fazlaydı ama kusmadım....kahvaltı edince geçti.
bakalım akşama nolucak dün akşam evde öldüm bulantıdan öyle işte bebiş hareketlenince
geçicek diyo annemler fln :) eğer lutfedip dürtüklerse güçlüce en erken 16. haftada
hissediliyormuş 13+4 üz 14 olduk desek kalır 2 hafta :)
saol canım desteğin için.benim başka derdim yok zaten bunların dışında.özelde baba yanı da olsa bilirsin çalışma şartlarını canım çıkıyo valla neden göndereyim şenay.adam emekli bağkurdan tarlası var fırını var daha ne istiyo Allahtan merak edıyorum.
Sağol canım yaa.Şimdi okula gideceğim belki akşam dönüşte yaptırırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?