saol canım desteğin için.benim başka derdim yok zaten bunların dışında.özelde baba yanı da olsa bilirsin çalışma şartlarını canım çıkıyo valla neden göndereyim şenay.adam emekli bağkurdan tarlası var fırını var daha ne istiyo Allahtan merak edıyorum.
sağol tatlım
inş canını çektirmemişimdir
hoş hamiş olupta can çekmezmi ama
Ben çıkıyorum kızlar.ınşallah hayırlı haberler veririm
ay ne guzel ben bu son gıttıgımde dijital makınamı yanıma aldım o goruntulerı vıdeoya aldık..12.hafta bebısımız dıye saklıyom her gıttıgımd de cekıcem cok guzel hatıra olur dıyorum...her aksam onu ızlıyom evde:dance:
harbidende he gözünü toprak doyursun derler ya tövbe estf. yaa
adamın durumu olsa karı koca çalışmaz ben anlamıyorum kardeşim bu işi yaa
ne karışırsın herkes kurmuş kendi kalesini senden de istemıyo geçiniyo kendi yağında
kavruluyo şükredeceklerine konusuyolar hala
alsında ipek napcaksın bılıyo musun ? doğum iznine cıkıcaksın tek kişi çalışıyo
doğum yapcam paramız yok dicen sen isticen para bak bi daha lafını edıyolar mıklava:
güzel haberlerle gelrisin inşallah canım :)
aaa ne güzel hiç aklıma gelmedi kız :) güzel hatıra olur evet bende ultrason resımleırnı
günlük yapıcam güzel bi albüm arıyorum :) bide bu akşam ilk kez göbüşün resmını çekcm
inşallah yarın burayada koyarım hihoyyyt onu da eklıcem günlüğe :)
harbidende he gözünü toprak doyursun derler ya tövbe estf. yaa
adamın durumu olsa karı koca çalışmaz ben anlamıyorum kardeşim bu işi yaa
ne karışırsın herkes kurmuş kendi kalesini senden de istemıyo geçiniyo kendi yağında
kavruluyo şükredeceklerine konusuyolar hala
alsında ipek napcaksın bılıyo musun ? doğum iznine cıkıcaksın tek kişi çalışıyo
doğum yapcam paramız yok dicen sen isticen para bak bi daha lafını edıyolar mıklava:
ben gunluk tutuyorum zaten en basından berı resımlerı de poset dosyayı kesıp kaplıyorum gunluge yapıstırıyorum dıger turlu deforme oluyomus ole ıyı muhafaza oluyo...
ipekçim sanırım herkes aynı durumdan muzdarip...gerçi ben eşime karışmıyorum hiç...çünkü bende kardeşimi okutuyorum diger kardeşimide dersaneye yolluyorum...o yüzden ailesine yardım edince ben sesimi çıkartamıyorum...
gerçi ilk başta düğünümde bana taktıkları bileziklerin 3 tanesini istediler... benden hemen 3 ay sonra kaynım evlendi geline takmak için düşün yanii...ben çok kızdım bana çok ters geldi eşimde bişey diyemedi ben kızınca anlayacagın vermedim altınlarımı:))
bilmiyorum nane de sen de en azından veriyomuşsun ailene.bu durumda tabi onun da vermesi çok dokunmaz sana.ya ciddi rezalet ya düğünde takılan altınlar verilcekmiş,bişey diyemiyorum ki ne desen havada kalıyo zaten değiştiremiyosun cahil ve aç göz olunca.peki canım sen kardeşini okutuyosun eşin ailesine destek oluyo siz nasıl yatırım yapıyorsunuz ya da yapacaksınız?
napıyosunuz afacanlarzemuszemus
yok kız sökmez onlara.bak siz de burdasınız ben de burdayım bişey takmamak için gelmez bile belki.en son geleceği zaman benzin param yok gönder demiş de oğluna ben de çok meraklıyım gelmesin o zaman demiştim.keşke dedğin gibi olsa da doğum iznine çıksam ayşe inan çok yorgunum.ama benim pozisyonum da bu borsacı gibi anlık takip gerkiyor ve başka yetişmiş biri yok.doğum izninde de gelecem gerektiği zaman ve evden devam edecem home office şeklinde.
napalım madecim takılıyoruz işte :)
doğum iznine çıkamaman kötü olur canımya aman bırak gelmesiler canını sıkma
bebişi üzme dün akşam eşim şuraya şu ödeme burya bu ödeme diyodu dedim bana
söyleme kafama takıyorum bebk üzülüyo sen hallet napim benım yeteri kadar stresım var
zaten yaa ben doğum iznine mumkun oldugunca gec cıkıcam çunku bana maaş lazım
ev kredımız var onun aksamaması gerekıyo ancak yetiştiriyoruz ya sıkılıyoruz biraz ama
ev almayıncada olmuyo ki ipekcim yaböyle işte
doğum iznine çıksam bile bende ara ara gelir kontrol ederim dedim programı benden
başka bilen yok geçen konuştuk ayhan beyle ne zaman cıkıcaksın bende o zamana
kadar biraz öğrenıym dedi öle halletcez of çok zor yaa geçinmek falan
hele istanbulda
ayy bu arada ipekin doğurmasına 69 güncük kalmış yaa
çok heycanlandım birden panik oldum yaa sğalıkla kolaylıkla doğar inşallah
merhabalar acil yardıma ihtiyacım var lütfeeenn...
15.032008 de ilk dış gebeliğimi yaşadım ve sol tüpüm alındı...28 günde bir düzenli adet olurum son adet tarihim 30.01.2010....01.03.2010 da yaptırdığım ilk betahcg 23.21 çıktı 08.03.2010 da ikinci betahcg 199.3 çıktı bugün progesteron testi yaptırdım ve sonucu 3.6 çıktı öğleden sonra alacağım betahcg testim var fakat doktor bana dış gebelik riski olduğunu söyledi .... çoook korkuyorum ve böyle olmasını istemiyorum...lütfen yardımcı bilgilerinizi esirgemeyin...
15.032008 de ilk dış gebeliğimi yaşadım ve sol tüpüm alındı...28 günde bir düzenli adet olurum son adet tarihim 30.01.2010....01.03.2010 da yaptırdığım ilk betahcg 23.21 çıktı 08.03.2010 da ikinci betahcg 199.3 çıktı bugün progesteron testi yaptırdım ve sonucu 3.6 çıktı öğleden sonra alacağım betahcg testim var fakat doktor bana dış gebelik riski olduğunu söyledi .... çoook korkuyorum ve böyle olmasını istemiyorum...lütfen yardımcı bilgilerinizi esirgemeyin...
tam gün olarak bakma dedi doktor.siz de tam tarihleriniz olarak bakmayın kızlar.mesela benim doğumum mayıs ortasına tekabul ediyor doktor mayısın ilk haftası ya da 10 u gibi alırız bebişi dedi.gerçi hiç belli olmuyo bir arkadaşımın kendiliğinden 20 gün önce geldi uyurken suyu gelmeye falan başlamış.
ben de doğum iznine çıkmıycam son 20 gün kala çıkıp,1 ay sonra dönücem geriye kalanların parasını alıcam tabii hakkımı bırakmam o da ayrı bi konu.onların gözüne de bunlar geliyo zaten.çok para var herhalde diyolar versin nolcak canım diyolar.ama işin rengi öyle değil tabii.ben sanırım nisan ortasında evden konuşuyo olurum sizinle.o zaman da sizin cinsiyetler belli olmuş olur inşallah.ayy gelmesinler nolur gelmesinler ben de gelmesin istiyorum zaten.düğüne de zaten misafir gibi geldi herkesten önce kaçtı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?