inşallah bi tanem inşallahhhhh :teselli::1hug:
canım sende hoşgeldin sende güzel haberlerle gelmişsin tebrik ederim tatlım senide berende unuttuk valal seni kızçen oluyomuş rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin şevvalini
Biliyordum!!!!!!!!! hihoyyyt
olumunekankayizsmile hihoyyyt
tekmük atıyo şimdi sana yazarken idil kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
17.haftamızı da dolduruyoruzartık dahada hissedilir oldu dürtükcümün dürtükleri aklinialirimsmile
adını ne koycan bakalım isim düşündünüz mü enişteyle lülülülülülü
işte şevval zeynep yada zeynep şevval diyoduk iki isim olsa mı olmasa mı
tek koyuncada şevval mi yoksa zeynep mi olsa o konuda bir mutabakata varamadık daha
bu akşamda eskişehire gidiyo kocişim sınavı var orda
bende annemler kalıcam artık gelince kararlaştırırz yerimseniben
işte şevval zeynep yada zeynep şevval diyoduk iki isim olsa mı olmasa mı
tek koyuncada şevval mi yoksa zeynep mi olsa o konuda bir mutabakata varamadık daha
bu akşamda eskişehire gidiyo kocişim sınavı var orda
bende annemler kalıcam artık gelince kararlaştırırz yerimseniben
bende haftaya gidecem bakalım göstercekmi ayşeee
bende kızdan vazgeçemiyom kociş içinde erkek olsun diyom bakalım hayırlsıı
KIZLAR O KADAR MORALİM bozukki..dokunsalar ağlıycam..yok bebek falan düşünmüyorum artık..düşünemem...nolacak hamile kalırsam...yapayalnız..başıma bişey geldimi kime koşucam..belki zor bi dönem geçiricem ve yanımda kimse olmıycak..bi çorba yapanım bile...içimden kifretmek geliyo..isyan etmek istemiyorummm...çok kötüyümmm.........
bende haftaya gidecem bakalım göstercekmi ayşeee
bende kızdan vazgeçemiyom kociş içinde erkek olsun diyom bakalım hayırlsıı
zeynep te tek çok güzel canım
sağlıklı olsun kız
hoşgeldin canım naber
amin canım sağlıklı olsun ilk başta
günaydın kızlarr ne güzel bi sabah yaaaa ayşecim kızımız oluyomuş hayırlısı olsun tatlım RABBİM hayırlı sağlıklı bi şekşlde kucagına almayı nasip etsin inş.
sedef 35 beren dimi kızlarr yaa çok sevindimm berencim YAA HAYIRLI OLSUN İNŞ CANIM BENİM
kızlar moralim o kadar bozukki..dokunsalar ağlıycam..yok bebek falan düşünmüyorum artık..düşünemem...nolacak hamile kalırsam...yapayalnız..başıma bişey geldimi kime koşucam..belki zor bi dönem geçiricem ve yanımda kimse olmıycak..bi çorba yapanım bile...içimden küfretmek geliyo..isyan etmek istemiyorummm...çok kötüyümmm.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?