Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

elsoncum yapma lütfen böyle

eşinden uzak olmak seni böyle kötü etkiliyosa yanına git sende
planınız ne bu durum daha e kadar böyle sürücek bilemıyorum ama lütfen üzme kendini
böyle

nerelerdesin sen kızzzzz olumunekankayizsmile

canım arasıra giriyorum ama çok sık değil işler yogunlaşdı bi arkadaş da işden ayrıldı bana kaldı herşeyy giremiyorum gazla patronlar yanımda oluyo sürekli sen nasılsın canım bakalım yeni tarihini vermişsin demekki kırmızılar gelmiş ama moral bozmak tok dimi canım benim

GNAYDIN arkdaşlarr:kedi:
bizde geçen ay ovulasyon tedavisine başladık
nisan 4 adet tarihimm
inşallah olmam
hiç bir belirti yaşamıyorum umutluda değilim pek ama belki olmuştur diyorum.boshayallersmile

günaydın hoşgeldin canım :)

sağolasın :) sağlıkla doğsunda inşallah :)

evet evet berenınde bebekı tutunmuş o da yeni hamiş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Hoşbulduk canım , iyidir ne olsun sabah geç kaldım işe diye stres oldum ama berenin hamile olduğunu duyunca çok mutlu oldummmmmmmm
sen nasılsın canım? nasıl gidiyo hamilelik? olumunekankayizsmile

kız sen kendinemi patronluk yapıyon kaydirigubbakcemile3
ben bulantı hariç iyiyim canım bazen bomba gibiyim bazen yattığım yerden kalkamıyom geçiriyoz işte günleri

KONTES 26 KISS CİNSİYETDEN BAHSETMEYE BAŞLAMIŞSIN NE KADARLIK OLDU Kİ SENİN BEBİŞ seninle aynı dönem gibiydik biz ben mi yanlış hatıurlıyorumm li

hoşgeldin canım
ya ne biliyim ekim anneleri topiğinde 13 haftalıkken görenler var bende 12. haftadayım haftaya gidecemde doktora belkim gösterir bizimki diyom

sağol canım iyiyim tamam yazarım şimdi işallah seni de bekleyenler listesine son yazışımız olur beroş gibi :) sonraaa en altaa inersinn:1hug:

nerde o günlerrrrrrrrrrrrrrrrr :1no2:

ahhh bu patronlarrrrrrrr ahhhhh, ben de müşterilerin yüzünden giremiyorum hihih

yok kırmızılar 7 gün önce geldi, biraz moralim bozuldu tabi küstüm tarih vermek istemedim ama şimdi dayanamadım :jeyyar:

hoşgeldin canım
ya ne biliyim ekim anneleri topiğinde 13 haftalıkken görenler var bende 12. haftadayım haftaya gidecemde doktora belkim gösterir bizimki diyom

inş gösterir canım aramızda 1 hafta var demekki ben 11 haftalıgım haftaya 12 olacak benim randevumda haftaya ya doktor ayda bir çagırıyo merakdan ölüyorum ben bebişim nasıl diyee çok korkuyorum bişey olacak diye sizdede var bu yaa çok paranoyak oldum

kız sen kendinemi patronluk yapıyon kaydirigubbakcemile3
ben bulantı hariç iyiyim canım bazen bomba gibiyim bazen yattığım yerden kalkamıyom geçiriyoz işte günleri

aynen öyle sempatiksalakcinni ya müşteriler kızıyo ''geldim kapalıydınız'' falan fıstık, dükkanın önünde bekleyenler heheh

ahhhh ahhh boshayallersmile benim de bir gün bulantılarım olacak mı sizin gibi...ben de şikayet edecek miyim....boshayallersmile

canım inş hayırlı zamanda gelecek seninde bebişin hatta bu topikde bekleyen herkesin inşşş.

olmazmı canım bulantım olmasa daha bi tedirgin olcam demekki diyom . ben ikili test için gidecem haftaya

VALLA ÇOK KÖTÜYÜM..Bİ AN ÖNCE EVE GİDİP HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLAMAK İSTİYORUM.BEBEK İSTEĞİ FALAN KALMADI DÜŞÜNMÜYORUM..DÜŞÜNÜN ARTIK.... mafoldumben mafoldumben

Canım ne olduğunu anlayabilsem, anladığım kadarıyla eşinle çok sık bir arada olamıyorsunuz? bu mu seni üzen? eşinle iyice bir konuş bu durumu...ne demek bebek düşünmüyorum artık........??? klava:

olmazmı canım bulantım olmasa daha bi tedirgin olcam demekki diyom . ben ikili test için gidecem haftaya

bende bulantı da yok yani çok nadir oluyo inan bazen diyorum böle bulantım olsada bebeşimin iyi oldugunu anlayayım doktora dedim gülüyo bana ya ne güzel senin bebiş üzmüyo seni diyoo.inş sağlıklı bi şekilde kucagımıza alırızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…