kızlar moralim o kadar bozukki..dokunsalar ağlıycam..yok bebek falan düşünmüyorum artık..düşünemem...nolacak hamile kalırsam...yapayalnız..başıma bişey geldimi kime koşucam..belki zor bi dönem geçiricem ve yanımda kimse olmıycak..bi çorba yapanım bile...içimden küfretmek geliyo..isyan etmek istemiyorummm...çok kötüyümmm.........
suuuuuuuuuuu naber canım?
yeni tarihimi vereyim artık : 16 nisan
nerelerdesin sen kızzzzz olumunekankayizsmile
günaydın kızlarr ne güzel bi sabah yaaaa ayşecim kızımız oluyomuş hayırlısı olsun tatlım RABBİM hayırlı sağlıklı bi şekşlde kucagına almayı nasip etsin inş.
sedef 35 beren dimi kızlarr yaa çok sevindimm berencim YAA HAYIRLI OLSUN İNŞ CANIM BENİM
Hoşbulduk canım , iyidir ne olsun sabah geç kaldım işe diye stres oldum ama berenin hamile olduğunu duyunca çok mutlu oldummmmmmmm
sen nasılsın canım? nasıl gidiyo hamilelik? olumunekankayizsmile
günaydın hoşgeldin canım :)
sağolasın :) sağlıkla doğsunda inşallah :)
evet evet berenınde bebekı tutunmuş o da yeni hamiş hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
KONTES 26 KISS CİNSİYETDEN BAHSETMEYE BAŞLAMIŞSIN NE KADARLIK OLDU Kİ SENİN BEBİŞ seninle aynı dönem gibiydik biz ben mi yanlış hatıurlıyorumm li
sağol canım iyiyim tamam yazarım şimdi işallah seni de bekleyenler listesine son yazışımız olur beroş gibi :) sonraaa en altaa inersinn:1hug:
canım arasıra giriyorum ama çok sık değil işler yogunlaşdı bi arkadaş da işden ayrıldı bana kaldı herşeyy giremiyorum gazla patronlar yanımda oluyo sürekli sen nasılsın canım bakalım yeni tarihini vermişsin demekki kırmızılar gelmiş ama moral bozmak tok dimi canım benim
nerde o günlerrrrrrrrrrrrrrrrr :1no2:
hoşgeldin canım
ya ne biliyim ekim anneleri topiğinde 13 haftalıkken görenler var bende 12. haftadayım haftaya gidecemde doktora belkim gösterir bizimki diyom
haydaaaaaa ELSON canım ne oldu?
kız sen kendinemi patronluk yapıyon kaydirigubbakcemile3
ben bulantı hariç iyiyim canım bazen bomba gibiyim bazen yattığım yerden kalkamıyom geçiriyoz işte günleri
nerde o günlerrrrrrrrrrrrrrrrr :1no2:
ahhh bu patronlarrrrrrrr ahhhhh, ben de müşterilerin yüzünden giremiyorum hihih
yok kırmızılar 7 gün önce geldi, biraz moralim bozuldu tabi küstüm tarih vermek istemedim ama şimdi dayanamadım :jeyyar:
suu naber sessiz sessiiz duruyon oralarda canım nasılsın
inş gösterir canım aramızda 1 hafta var demekki ben 11 haftalıgım haftaya 12 olacak benim randevumda haftaya ya doktor ayda bir çagırıyo merakdan ölüyorum ben bebişim nasıl diyee çok korkuyorum bişey olacak diye sizdede var bu yaa çok paranoyak oldum
VALLA ÇOK KÖTÜYÜM..Bİ AN ÖNCE EVE GİDİP HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLAMAK İSTİYORUM.BEBEK İSTEĞİ FALAN KALMADI DÜŞÜNMÜYORUM..DÜŞÜNÜN ARTIK.... mafoldumben mafoldumben
olmazmı canım bulantım olmasa daha bi tedirgin olcam demekki diyom . ben ikili test için gidecem haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?