GÜnaydınnnnnn
nanem şekerim..şaka yapıyorummm..merak etmiştik bizde..bilmiyodum ben izinli olduğunu...hoşgeldin canım...
günaydın canım nasılsınnnn
nasılsın bakalım tatlım
hosbulduk canım nasılsın bayadır yoktun[/QUOiyiyim canım çok şükür....
ilk önce kaç günde bir oluyosun o da onemlı
nasılsın bakalım tatlım
hosbulduk canım nasılsın bayadır yoktun
günaydın kızlarr :)
günaydın şenaycım hoşgeldin..:1hug:
saol canım benim hoşbulduk :1hug: nasılsın canım?
nane şekerim hoşgeldinnnnnn hayırdır izne çıkmışın ders çalışmak içinmi sadece yoksa yaz izni için erken değilmi
günaydın kız anasıaklinialirimsmile
saol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın? ewet yoktum gecen hafta izinliydim evdeydim ders çalışıyordum giremedim bi fırsatını bulup..
günaydın ayşecim hoşgeldinn... :1hug:
günaydın canım :) ayy sorma yaa şimdi tickerımın alt tarafını okudum
bütün uzuvlarım hızla büyüyo yazıyo ayy kızçemın yumuk yumuk olucak elleri ayakları
geldi aklıma heycanlandım ya sabah sabah kaydirigubbakcemile3
günaydın nanemnm şekerim hoşbulduk izindeydın he :) nasılsın dinlendinmi :) oh valla
doğuma kadar izin yok bana
o zaman bıldıgım kadarıyla 30-14=16 senın adetın basladıgı gunden ıtıbaren 16 gun say o gun senın yumurtlama gunun...yanı 1 nisan dı....
iyiym zehsel ve naneşerim...kociş geldi haftasonu artıkım gerisini siz tahmin edin... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
:kedi: :kedi:
hoşbulduk canım benim...yok canım sadece ders çalışmak için...yaza daha var :)
teşekkürler canım benim hesapladıgım yerde 2 nisan çıkmıştı yumurtlama kaç gün sürüyor peki
ELSON yaramazlık yapmış valla :)))
iyiym zehsel ve naneşerim...kociş geldi haftasonu artıkım gerisini siz tahmin edin... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
:kedi: :kedi:
ewet:) evde olmak süpermiş ya onu anladım...bir sürüde pasta yaptım:))
kendime geldim ya... :))
hııım ii yapmışın tatlım hoş sen memursun tatil hakkın daha bol dimiboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?