Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
o zaman bıldıgım kadarıyla 30-14=16 senın adetın basladıgı gunden ıtıbaren 16 gun say o gun senın yumurtlama gunun...yanı 1 nisan dı....

günaydın kız anasıaklinialirimsmile

günaydın canım :) ayy sorma yaa şimdi tickerımın alt tarafını okudum
bütün uzuvlarım hızla büyüyo yazıyo ayy kızçemın yumuk yumuk olucak elleri ayakları
geldi aklıma heycanlandım ya sabah sabah kaydirigubbakcemile3

]

saol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın? ewet yoktum gecen hafta izinliydim evdeydim ders çalışıyordum giremedim bi fırsatını bulup..

günaydın ayşecim hoşgeldinn... :1hug:

günaydın nanemnm şekerim hoşbulduk izindeydın he :) nasılsın dinlendinmi :) oh valla
doğuma kadar izin yok bana

iyiym zehsel ve naneşerim...kociş geldi haftasonu artıkım gerisini siz tahmin edin... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
:kedi: :kedi:

ewet:) evde olmak süpermiş ya onu anladım...bir sürüde pasta yaptım:))
kendime geldim ya... :))

iyiym zehsel ve naneşerim...kociş geldi haftasonu artıkım gerisini siz tahmin edin... aklinialirimsmile aklinialirimsmile

wouwwwwwwww :lepi: artıkın moral olmuştur sana hafta sonu... zemuszemus
sizi gidi yaramazlar siziii aklinialirimsmile

ELSON yaramazlık yapmış valla :)))

teşekkürler canım benim hesapladıgım yerde 2 nisan çıkmıştı yumurtlama kaç gün sürüyor peki

zaten bence ille o gün deme bunlar tahmini benım mesela bu hesaplama ile pek tutmuyo ...garantı olsun diye 3 gun oncesi 3 gun sonrasını da hesaba al...benim yumurtlamam adet bittiği gibi baslamıstı...akıntıdan anlamıstım...çalısmalara da hemen bittiği gibi baslamıstk:dance:

hihoyyyt ee hasretlık böle bişi dimi :)

benım kocişde bugun geldi istanbula direk işe gitti...akşam tenhada sıkıştırırım belkı aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

ewet:) evde olmak süpermiş ya onu anladım...bir sürüde pasta yaptım:))
kendime geldim ya... :))

evet ya gercekten evde olmak gibisi var mı ahh ahh boshayallersmile

pasta börek bende ne zamandır yapmıom bu hafta bi el atmam lazım onada :)

hııım ii yapmışın tatlım hoş sen memursun tatil hakkın daha bol dimiboshayallersmile

burdaki memurlar tatil hakları bitince rapor alıyolar:)) haliyle bol bol iznimiz var:))
gerçi 7 aylık memurum ben benimde izin hakkım yoktu rapor aldım bende 5 gün:))
ama çok iyi geldi gerçekten...ben memur olmadan önce bankacıydım ordada kolay kolay izin vermiyolardı ve izin hakkımızda yoktu 1 yılı doldurmadan izin vermiyolardı raporda gecerli değildi...hiç izne çıkamamıştım tam 1 yılımı doldurmuştumki memurluga gectim...hayda bir 1 yıl daha bekle:)) tabi rapor imkanımız olunca hemen bi rapor çekiverdim kendime kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…