Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

canım benım ole bi buyudugunu gorceksin ki iki haftada ınanılmaz buyuyolar...bu arada o manyak ruyalar hamılelıkten..ben de dun karnımın harıta gibi yarıldığını gördün...çok kötuydu...:uhm:

bencede bi el at pasta böreklere..insan kendini motive etmek istiyosa bence pasta börek yapmalı :)))

ne guzel bende cumartesi gidiym...hem 3 lu hem de muayene ....cok heycanlıyım bende

bende ıdare edıyorum canım uykum var işteyım çok zor oluyo yaaa büyümüştür kız büyümezmı masallah

saol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın? ewet yoktum gecen hafta izinliydim evdeydim ders çalışıyordum giremedim bi fırsatını bulup..

ıyı olmaya çalışıyorum canım bende işte ohhh dınlenmıssın ne güzel evde canım

iyiym zehsel ve naneşerim...kociş geldi haftasonu artıkım gerisini siz tahmin edin... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
:kedi: :kedi:

ooooooo haftasonu nasıldı kımbılır hadı bakalımzemuszemus

eveeettttt...ama çookk özlemişim ben kocişi...gitmesinnnnn senağlama senağlama

oyyy kıyamam sana canım benim...pazartesi geçince diger günlerde cabucak geciyor yine kocişine kavusursun tatlım benim...ve inş bi gün hep yanında olur da hiç ayrı kalmazsınız...

kızlarrrrrr yaaa ben hala hasta olmadımmmm ay ne düşüneceğimi şaşırdımmmmeyvahedigeldismile

kızlarrrrrr yaaa ben hala hasta olmadımmmm ay ne düşüneceğimi şaşırdımmmmeyvahedigeldismile

kan testi yaptrdınmı luckycim? eger yaptırmadıysan yaptır bence? eger yoksa da bişey bence doktora görünmende fayda var...

çok güzeldiii... şimdi evde..gidiyo bugünn.. :1no2: .

oyyy kıyamam sana canım benim...pazartesi geçince diger günlerde cabucak geciyor yine kocişine kavusursun tatlım benim...ve inş bi gün hep yanında olur da hiç ayrı kalmazsınız...

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnn canımbenim..........

naneşekerrr.sendemi yeni atandın..hangi kurumdasın canım..bende 1yılık memurum.martta doldu 1 yılım..

bizde bakalım nolmuşş..bizim bebişimiz yok diye..fikir beyan edemezmiyiz.... senağlama senağlama :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

oldu gülüm olmazmıııı.çok özlemişik birbirimizii...ama buraya gelince bütün moralim gidiyoooo... kötükedihüso

bozmamaya çalış moralini canım...haftasonunu düşün...aldırma ordaki insanlara... bak ben de yerimden memnun değilim hiç ama burdan kurtulmak için de çabalıyorum...eger seninde fırsatın varsa bence ordan kurtulmak için başka yerlere geçmek için bişeyler yapmalısın...ben mesela hem ingilizce çalışıyorum hemde 4 yıllık mezun olmak için açıköğretimden öğrenimimi tamamlamaya çalışıyorum...biraz zaman alıcak ama zaman o kadar çabuk geçiyorki...1-2 sene sonra başka yerlerde olacagıma inanıyorum ben...

oy oy oy çok tatlııı...ay ne güzel ya dünyaya hayatını değiştirecek birinin gelmesini beklerken ona hazırlık yapmak süper bişi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…