GÜNAYDIN TATLIM
iyi olmaya çalışıyorum bebişimle sen nasılsın
bende okdar heyecan varki bu hafta doktora gidecem büyüdümü acaba bizim sıpakaydirigubbakcemile3
yine rüyalar görüyom karmaşık hayırdır inş.
hihoyyyt ee hasretlık böle bişi dimi :)
benım kocişde bugun geldi istanbula direk işe gitti...akşam tenhada sıkıştırırım belkı aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
evet ya gercekten evde olmak gibisi var mı ahh ahh boshayallersmile
pasta börek bende ne zamandır yapmıom bu hafta bi el atmam lazım onada :)
wouwwwwwwww :lepi: artıkın moral olmuştur sana hafta sonu... zemuszemus
sizi gidi yaramazlar siziii aklinialirimsmile
günaydın canım :) ayy sorma yaa şimdi tickerımın alt tarafını okudum
bütün uzuvlarım hızla büyüyo yazıyo ayy kızçemın yumuk yumuk olucak elleri ayakları
geldi aklıma heycanlandım ya sabah sabah kaydirigubbakcemile3
]
günaydın nanemnm şekerim hoşbulduk izindeydın he :) nasılsın dinlendinmi :) oh valla
doğuma kadar izin yok bana
GÜNAYDIN TATLIM
iyi olmaya çalışıyorum bebişimle sen nasılsın
bende okdar heyecan varki bu hafta doktora gidecem büyüdümü acaba bizim sıpakaydirigubbakcemile3
yine rüyalar görüyom karmaşık hayırdır inş.
saol canım iyiyim çok şükür sen nasılsın? ewet yoktum gecen hafta izinliydim evdeydim ders çalışıyordum giremedim bi fırsatını bulup..
iyiym zehsel ve naneşerim...kociş geldi haftasonu artıkım gerisini siz tahmin edin... aklinialirimsmile aklinialirimsmile
:kedi: :kedi:
eveeettttt...ama çookk özlemişim ben kocişi...gitmesinnnnn senağlama senağlama
elson hafta sonu iyi motive olmuşsundur....
kızlarrrrrr yaaa ben hala hasta olmadımmmm ay ne düşüneceğimi şaşırdımmmmeyvahedigeldismile
bende ıdare edıyorum canım uykum var işteyım çok zor oluyo yaaa büyümüştür kız büyümezmı masallah
ıyı olmaya çalışıyorum canım bende işte ohhh dınlenmıssın ne güzel evde canım
ooooooo haftasonu nasıldı kımbılır hadı bakalımzemuszemus
oyyy kıyamam sana canım benim...pazartesi geçince diger günlerde cabucak geciyor yine kocişine kavusursun tatlım benim...ve inş bi gün hep yanında olur da hiç ayrı kalmazsınız...
AYŞEEEEEEE....bu arada bebişimize bir sey alalım dedık hafta sonu...biz de gittik o gazla odasını aldık....baksana beğencen mi....hem kıza hem de erkeğe göre bir de beşiği buyuyo 160 cm lik yatak oluyo...yatağı nevresimi içinde..dolabını da 3 kapılı aldık...
http://www.cilek.com.tr/turkce/seri_detay.aspx?seriID=56
oldu gülüm olmazmıııı.çok özlemişik birbirimizii...ama buraya gelince bütün moralim gidiyoooo... kötükedihüso
bizde bakalım nolmuşş..bizim bebişimiz yok diye..fikir beyan edemezmiyiz.... senağlama senağlama :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
AYŞEEEEEEE....bu arada bebişimize bir sey alalım dedık hafta sonu...biz de gittik o gazla odasını aldık....baksana beğencen mi....hem kıza hem de erkeğe göre bir de beşiği buyuyo 160 cm lik yatak oluyo...yatağı nevresimi içinde..dolabını da 3 kapılı aldık...
günaydın herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?