bozmamaya çalış moralini canım...haftasonunu düşün...aldırma ordaki insanlara... bak ben de yerimden memnun değilim hiç ama burdan kurtulmak için de çabalıyorum...eger seninde fırsatın varsa bence ordan kurtulmak için başka yerlere geçmek için bişeyler yapmalısın...ben mesela hem ingilizce çalışıyorum hemde 4 yıllık mezun olmak için açıköğretimden öğrenimimi tamamlamaya çalışıyorum...biraz zaman alıcak ama zaman o kadar çabuk geçiyorki...1-2 sene sonra başka yerlerde olacagıma inanıyorum ben...
olur mu hiç.....dusuncelerınızı beklıyorum.....:dance:
canım mobilyan çok güzel ii günlerde kullan inşşlh beşik yataga dönüşüyormuş güzel ama bidaha bebe gin olursa yeni beşik almak zorunda kalırsın hem bu standart tek kişilik yatak büyüklügünde olmuyor yinede tercih senin benimki sadece fikirAYŞEEEEEEE....bu arada bebişimize bir sey alalım dedık hafta sonu...biz de gittik o gazla odasını aldık....baksana beğencen mi....hem kıza hem de erkeğe göre bir de beşiği buyuyo 160 cm lik yatak oluyo...yatağı nevresimi içinde..dolabını da 3 kapılı aldık...
http://www.cilek.com.tr/turkce/seri_detay.aspx?seriID=56
gülüm benim hikaye biraz uzun..yılım dolduğu halde asaleti tasdiklemiyo müdür.. tayinide iki yıldan önce isteyemiyorum..ancak geçici görev olursa...asalet tasdiklenmeden senelik iznimde yokmuş...ama tabi bunlar benim müdürcüğümün düşünceleri..arkadaşlarım kendi müdürlerinin tam tersinin söylediğini söylüyolar.. :uhm:
günaydın herkese
çok beğendim ben çok güsel yaa:))) bana ne oluyosaaayerimseniben
çok beğendimmmmm.....ya senin cinsiyet ne zmaan belli oluyo...
burdaki memurlar tatil hakları bitince rapor alıyolar:)) haliyle bol bol iznimiz var:))
gerçi 7 aylık memurum ben benimde izin hakkım yoktu rapor aldım bende 5 gün:))
ama çok iyi geldi gerçekten...ben memur olmadan önce bankacıydım ordada kolay kolay izin vermiyolardı ve izin hakkımızda yoktu 1 yılı doldurmadan izin vermiyolardı raporda gecerli değildi...hiç izne çıkamamıştım tam 1 yılımı doldurmuştumki memurluga gectim...hayda bir 1 yıl daha bekle:)) tabi rapor imkanımız olunca hemen bi rapor çekiverdim kendime kaydirigubbakcemile3
canım benım ole bi buyudugunu gorceksin ki iki haftada ınanılmaz buyuyolar...bu arada o manyak ruyalar hamılelıkten..ben de dun karnımın harıta gibi yarıldığını gördün...çok kötuydu...:uhm:
canım mobilyan çok güzel ii günlerde kullan inşşlh beşik yataga dönüşüyormuş güzel ama bidaha bebe gin olursa yeni beşik almak zorunda kalırsın hem bu standart tek kişilik yatak büyüklügünde olmuyor yinede tercih senin benimki sadece fikir
aslında olmustur da ben cumartesı gıdıyom dr uma...heycanlıyım cok
oy oy oy çok tatlııı...ay ne güzel ya dünyaya hayatını değiştirecek birinin gelmesini beklerken ona hazırlık yapmak süper bişi...
nasıl bi müdür öle ya...bir memurun yılı dolunca hem izin hakkı doguyor hemde asaleti tasdiklenmesi gerekiyor...böyle müdürlük taslayıp da işleri geciktiren insanlardan nefret ediyorum...
nıye canım aklınızda bulunsun ıste....mobılyası yakından ınceledım cok guzel...ve de en guzel yanı buyumesı ..yanı aldınmı 12 yasa kadar kullanılabılıyo...
yaaa çok kötüsünnnn..bizde merak ediyoruzzz...gütseydin ya bu hafta...klava:
kan testi yaptrdınmı luckycim? eger yaptırmadıysan yaptır bence? eger yoksa da bişey bence doktora görünmende fayda var...
ay çok sevindim senin adına ders çalışsanda en azından rahatlamışındır bi hafta boşver
ay çatlıycam hakkaten meraktan yaaaa
bende ya yemek görüyorum yada bebek dünde bi oğlan çocuğu gördüm hayırdır inş.
sorma sorma..herkesinn müdürü yanlış bi benbimki doğru..canım sordum ama görmedin..hangi kurumdasınn..asaletin tasdik oldumu..yazın gönderildimi...
ben biraz geçadet oluyorum 30 veya 35 gün arası bi kaç gün daha beklicem bakalım :)))
ewet canım kesinlikle...
ya bende geçen bebek gördüm rüyamda ama o kadar gerçekçiydiki kaç gün oldu hala etkisindeyim ya..bundan öncede bebek görmüştüm ama bu çok farklıydı...bi kızım vardı böyle 10-11 aylık kadar çok tatlıydı sarışın mavi gözlü tombil bişeydi bana öyle sıkı sarılıyorduki anlatamam onu kucagıma almam bana sarılması çok etkiledi beni...sanki çocugum olursa o olucakmış gibi geliyor..böyle tuhaf bi his işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?