ikinciyi düşünmyorsan o ayrı bende kızıma bellondan almıştım hem genç odası hem bebek odası gibi yani beşigide takımın devamı çokta memnun kaldım herkesin tercihi başka sen onu begenmişin içinde kalmasın alya ben ıkıncıyı pek dusunmuyom acıkcası...olursa da bunu kullanır buyuk olana alırız yenı bırseyler..12 yasa kadar kullanıyolar..acıldıgında 160 cm lık yatak oluyomus...zaten 12 yastan sonra genc odası alırsın....bız ole dusunduk ne bıleyım umarım pısman olmayız...bırde on kere dogurmucam odası olsun ıcımde kalmasın ıstedım...
tinkerbell çok güzelmiş tatlım güle güle kullansın bebişin inş.
beşik çokmu derin oluyo böyle benim pek bilgim yokda
bide sen bakmışındır bu yatak olanlardada sallanan varmı ben sallanan istiom
canım benim hayırdır inş.hayra yor
bak sana bişe diyim ben hamiş kalmadan önce hep bebk gördüm ve beni rüyalarında görenlerde bebkli görmüş. rüyanı uzun vadede yor ama gelebilir bebk haaa her an:ecrin_bebek:
ayy inşallah canım benim ya o zaman hayra yoralım hayırlı cıksın inş... :Saruboceq:
inşallah naneşekerim :))))
ben tapudayım canım..ilçede olduğum için biraz rahatım..merkezde nefes alamıyor insan..ama o kadar sıkılıyorumki...tek basyan..bide tek genç.bide bana diyolar sohbetine doyumm olmuyo..ne konuşacaksam onlarla... akşam kociş geldi hasret giderdik..akşama ne yemek yapıyım.... bunlarımı konuşcam...
AYŞEEEEEEE....bu arada bebişimize bir sey alalım dedık hafta sonu...biz de gittik o gazla odasını aldık....baksana beğencen mi....hem kıza hem de erkeğe göre bir de beşiği buyuyo 160 cm lik yatak oluyo...yatağı nevresimi içinde..dolabını da 3 kapılı aldık...
http://www.cilek.com.tr/turkce/seri_detay.aspx?seriID=56
ben tapudayım canım..ilçede olduğum için biraz rahatım..merkezde nefes alamıyor insan..ama o kadar sıkılıyorumki...tek basyan..bide tek genç.bide bana diyolar sohbetine doyumm olmuyo..ne konuşacaksam onlarla... akşam kociş geldi hasret giderdik..akşama ne yemek yapıyım.... bunlarımı konuşcam...
Günaydın kepeleklerim opuyorumnanaktan amma kalabalığız bugün, ne güsel bi gün dimiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan hepinizi çoooooooooooooooooooooook seviyorum canlarım boshayallersmile
Günaydın kepeleklerim opuyorumnanaktan amma kalabalığız bugün, ne güsel bi gün dimiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan hepinizi çoooooooooooooooooooooook seviyorum canlarım boshayallersmile
tinkercim çok şeker :) güle güle kullanırsınız inşallah :)
renkleride çok güzelmiş beğendim şahsen :)
ben oda almayı düşünmuyorum musait odamda var ama tecrubeli anneler , annem , fln
bebek 1 yasına gelene kadar alma oda diyolar zaten annem bakıcak bebekıme bi akşam
beraber olcaz sabahları yatamıcak akşamalrı da baska bı odaya koyamam yavrumu tam
yüzünü görecekken ben beşik alıp odama koycam 1 yasına gedliğinde yapıcaz odasını
hem o zamana kadar belkıde çalışmam gerekemez evımde olurum :)
yok canım hiç öyle düşünme..birileri olup saçma sapan canını sıkacağına tek ol...gerçekten daha iyi..onlarla uğraşmaktansa. ...canım ya bir de iyi yanından düşün benim yanımda hiç kimse yok ya en azından yanında konuşanlar var..bunak munak ama olsun bende bırılerı olsa keske benle bırlıkte dıyom ...cok sıkıcı bole de...
günaydın kepeleklerim opuyorumnanaktan amma kalabalığız bugün, ne güsel bi gün dimiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan hepinizi çoooooooooooooooooooooook seviyorum canlarım boshayallersmile
ya ben esyalarını dusundum daha cok benım dolaplarda yer yok orda burda olsun ıstemedım ...bende yanımda yatırcam ılk etap..ablamın kızından kalan kucuk bi besık var o odamda olcak...sonra yavastan tasıcam onu oraya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?