Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ikinciyi düşünmyorsan o ayrı bende kızıma bellondan almıştım hem genç odası hem bebek odası gibi yani beşigide takımın devamı çokta memnun kaldım herkesin tercihi başka sen onu begenmişin içinde kalmasın al

tinkerbell çok güzelmiş tatlım güle güle kullansın bebişin inş.
beşik çokmu derin oluyo böyle benim pek bilgim yokda
bide sen bakmışındır bu yatak olanlardada sallanan varmı ben sallanan istiom

canım bu desen dışında çok güzel desenlerde var bırde etıket onlar buyudugunde cıkarabılıyosun cok rahat...ama hem buyuyup hem sallanan yok..sallanan var ama o buyumuyo ben de ole ıstedım ama yok ole bı model...ayrıyetten hem beşik yatagı hem buyuk yatagı ıcınde muhafazalı...yandakı raf gıbı sey cıkınca yatak otamatık buyuyo..o bolumu de ıstedıgın yere koy...bence yakınınızda varsa gez bak...yakından daha guzel...bız baska besıklere de baktıkta hıc begenmedım mobılyalasını..bır de dolapların bebek uyurken carpma rıskıne karsı otomatık frenı var degısık ya cok guzel tasarlamıslar bence...

ayy inşallah canım benim ya o zaman hayra yoralım hayırlı cıksın inş... :Saruboceq:

ben tapudayım canım..ilçede olduğum için biraz rahatım..merkezde nefes alamıyor insan..ama o kadar sıkılıyorumki...tek basyan..bide tek genç.bide bana diyolar sohbetine doyumm olmuyo..ne konuşacaksam onlarla... akşam kociş geldi hasret giderdik..akşama ne yemek yapıyım.... bunlarımı konuşcam...

Son düzenleme:

alemsin kızzz kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ama gerçektende ne konusucaksan onlarla... valla haklısın canım insan tek olunca çok sıkılıyor...bi tane bile olsa insan arkadasa ihtiyaç duyuyor...

tinkercim çok şeker :) güle güle kullanırsınız inşallah :)

renkleride çok güzelmiş beğendim şahsen :)

ben oda almayı düşünmuyorum musait odamda var ama tecrubeli anneler , annem , fln
bebek 1 yasına gelene kadar alma oda diyolar zaten annem bakıcak bebekıme bi akşam
beraber olcaz sabahları yatamıcak akşamalrı da baska bı odaya koyamam yavrumu tam
yüzünü görecekken ben beşik alıp odama koycam 1 yasına gedliğinde yapıcaz odasını
hem o zamana kadar belkıde çalışmam gerekemez evımde olurum :)

canım ya bir de iyi yanından düşün benim yanımda hiç kimse yok ya en azından yanında konuşanlar var..bunak munak ama olsun bende bırılerı olsa keske benle bırlıkte dıyom ...cok sıkıcı bole de...

Günaydın kepeleklerim opuyorumnanaktan amma kalabalığız bugün, ne güsel bi gün dimiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan hepinizi çoooooooooooooooooooooook seviyorum canlarım boshayallersmile

Günaydın kepeleklerim opuyorumnanaktan amma kalabalığız bugün, ne güsel bi gün dimiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan hepinizi çoooooooooooooooooooooook seviyorum canlarım boshayallersmile

günaydın hoşgeldın karasucum :) bizde seni sevios kelepek muck opuyorumnanaktan

iyidr çok şükür.bişey soracğaım kızlar.şimdi adet olana kadar mı birlikte olmak gerke yoksa kaç gün öncesindne bıramak gerek

ya ben esyalarını dusundum daha cok benım dolaplarda yer yok orda burda olsun ıstemedım ...bende yanımda yatırcam ılk etap..ablamın kızından kalan kucuk bi besık var o odamda olcak...sonra yavastan tasıcam onu oraya...

yok canım hiç öyle düşünme..birileri olup saçma sapan canını sıkacağına tek ol...gerçekten daha iyi..onlarla uğraşmaktansa. ...

Karasu dün akşam seni kocişe söyledim..dedim aynı sorun ondada var...ilaç içti..haber bekliyoruz..kesin hamileeee.... zemuszemus zemuszemus

anladım canım tabi ilk zamanlar yanında yatıcak zaten...annemde dedi ilk aylar gece
sık sık uyancak emzırceksın 6. ayına gedliğinde ya dişi çıkıcak ağlıycak ateşi yükselcek
baska odaya koyamıcaksın ya gelişimi hızlı olur ağlar sıkıntı çeker sende uyyamazsın
iki oda arasıdna mekık dokuycaksın sesını duydum duyamadımmı diye uyyamıycaksın
zaten 1 yasıan gelcek o zamanda hadi tuvaleet alışsın gece kaldırym sorıym diceksin
yani başka bi odada yatması 1,5 yasını ister istemez bulucak dedi ne dion yaa uuu
falan dedim ama derdi bitmez öyle 1 yasıan gelene kadar defalarca uyanır zaten ilk aylar
gece 2 saatte bi uyandırıp emzırmen lazım dio dedim uykular haram bana ühü
ya iyi güzewlde baya zahmetlı iş he şimdi düşününce Allah ım kolaylık versin inşallah

bende dolabımda kullanamdıgım eşyalar var onları kaldırıcam güzel
gezmelık elbise ayakkabıları fln onları asıcam kendi elbiselerimin yanına
badi tulum çamaşır önlük bere vs gibi günlük şeylerini ikeadan alıcagım boy boy hasır
sepetlere guruplayıp dolabımın alt kısmına dizicem şu an böyle düşünüyorum
bakalım nolucak :)

ya tinker ama beşik çok hoşuma gitti ya
sallanır beşik mi ?
bend ebu beşikten alayım çok şeker duruyo ya şuna bak oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…