Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

KOCİŞİN İKİZ EŞİ Mİ
NASIL YANİ kafamçokkarıştıakannehir
YANİ KOCANDAN 2TANEMİ VAR :roflol:

YA TABİ DIŞI SENİ YAKAR İÇİ BENİ DER HEP İKİZ ANNESİ ARKADAŞIM :)))))))))))

KORKMA BE YAVRUM BAK AĞRI KESİCİ VURUYOMUŞ DR.
BANA VURMADI ONDAN YANDI VE KOKTU :roflol: HEY ALLAHIM :roflol:

gül-diken hesabı iştee ahhh bi olsa dikanlerine kurban olurum ben onların

evet uzaktan cok güzel cok sevimli ama başa gelince nasıl olur bilmiyorum..bide benim yanımda kimse kendi kendime büyütücem..ha olan bana olur sosyal hayatım biter yanlız hiçbiryere gidemem belirli bir yaşa gelene kadar..ama mantıklıda düşünmek istiyorum bir kerede iki tane birdaha bebek düşünmem bu stresi yeniden yaşamam..aslında ikiz bakmak cok zor...

ya gerek yok derseeeee kendim ağrı kesici mi içip gitsemm :roflol:

Tatlım bak bana yaptığı iğnenin adını da söyliyim sana, dicloflam iğnenin markası, 15 dak. önce kalçadan yaptı bana yerimseniben
Bi danış doktoruna operasyondan önce yerimseniben

:roflol: :roflol:
siz bakarsınız desydinnn..

Su Öyle kafana gÖre ıÇme bencede dr.a sor dayanamam de hatta. Yapsın ıllakı

Tatlım bak bana yaptığı iğnenin adını da söyliyim sana, dicloflam iğnenin markası, 15 dak. önce kalçadan yaptı bana yerimseniben
Bi danış doktoruna operasyondan önce yerimseniben

canım ya çok sağollllll hemen yazdım adını mutlaka söylicemmm teşekkür ederimmmmolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

KOCİŞİN İKİZ EŞİ Mİ
NASIL YANİ kafamçokkarıştıakannehir
YANİ KOCANDAN 2TANEMİ VAR :roflol:

Çift yumurta ikizleri oldukları için hiç benzemiyolar ama, alakaları yok, ne fiziksel de de kişilik olarak yerimseniben
Bütün iyi huyları benim kocişim toplamış zemuszemus zemuszemus zemuszemus

Çift yumurta ikizleri oldukları için hiç benzemiyolar ama, alakaları yok, ne fiziksel de de kişilik olarak yerimseniben
Bütün iyi huyları benim kocişim toplamış zemuszemus zemuszemus zemuszemus

ÖTEKİ YARAMAZMI YANİ :roflol:
SEVİYOSUNDA ONDAN YAVRUM
ANNESİNE SOR BAKALIM NE DİCEK :roflol:

sedef gerçekmi diyooon kız umutlandım baq şimdi:)) gelsin ikizler.:))) acaba durup durup ikiz mi doğuracam ... 6 aydır daha tıq yok:)

VALLA BAK YAVRUCUM.. ANNE TARAFINDA VARSA BU TEYZE OLUR ANNEANNENİN TARAFI OLUR FARKETMEZ YANİ. ANNE TARAFINDA VARSA
İKİZ OLMA İHTİMALİ YÜKSEK OLUYORMUŞolumunekankayizsmile
ALLAH İSTEDİĞİNE GÖRE VERSİN KUŞUM:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…