Çift yumurta ikizleri oldukları için hiç benzemiyolar ama, alakaları yok, ne fiziksel de de kişilik olarak yerimseniben
Bütün iyi huyları benim kocişim toplamış zemuszemus zemuszemus zemuszemus
ÖTEKİ YARAMAZMI YANİ :roflol:
SEVİYOSUNDA ONDAN YAVRUM
ANNESİNE SOR BAKALIM NE DİCEK :roflol:
ay tozda kondurmaazzz... aklinialirimsmile
VALLA BAK YAVRUCUM.. ANNE TARAFINDA VARSA BU TEYZE OLUR ANNEANNENİN TARAFI OLUR FARKETMEZ YANİ. ANNE TARAFINDA VARSA
İKİZ OLMA İHTİMALİ YÜKSEK OLUYORMUŞolumunekankayizsmile
ALLAH İSTEDİĞİNE GÖRE VERSİN KUŞUM:1hug:
Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, dersim bitmek üzere, çıkıp ilçeye gidecem kocişin yanına, bu gece orda kayınvaldemlerde kalacaz boshayallersmile
Malum hafta sonları yokum, Pazartesi görüşmek üzere ballı böööööööreklerim, sizi seviyorum anacııııııııııııııııııııııııım opuyorumnanaktan
Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, dersim bitmek üzere, çıkıp ilçeye gidecem kocişin yanına, bu gece orda kayınvaldemlerde kalacaz boshayallersmile
Malum hafta sonları yokum, Pazartesi görüşmek üzere ballı böööööööreklerim, sizi seviyorum anacııııııııııııııııııııııııım opuyorumnanaktan
Kayınvaldem de benim kocişim için hep o bambaşka der boshayallersmile , hıhhhhh :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
VALLA BAK YAVRUCUM.. ANNE TARAFINDA VARSA BU TEYZE OLUR ANNEANNENİN TARAFI OLUR FARKETMEZ YANİ. ANNE TARAFINDA VARSA
İKİZ OLMA İHTİMALİ YÜKSEK OLUYORMUŞolumunekankayizsmile
ALLAH İSTEDİĞİNE GÖRE VERSİN KUŞUM:1hug:
ben de çıkıyorum kızlar hepinize iyi haftasonlarııııı görüşürüz opuyorumnanaktan
ben de çıkıyorum kızlar hepinize iyi haftasonlarııııı görüşürüz opuyorumnanaktan
o zaman benim olma şansı daha fazla..amcamla halam ikiz.teyzelerim ikiz teyzem doğurdu ikiz amacamın olucaktı ikiz öldü..annemin amcası doğurdu ikiz..yani bizde ikizden bol birşey yok...sağlıklı olsunlarda ikiz tek hiç fark etmez..rabbim nasıl verirse razıyım...
güle güle canımm :teselli:ben de çıkıyorum kızlar hepinize iyi haftasonlarııııı görüşürüz opuyorumnanaktan
HIIIIII akannehirakannehir
ALLAHIN İZNİYLE KESİN YANİ :roflol:
KIZLAR BEN NİCKİN ALTINA NASIL YAZI YAZABİLİRİM...:1rolleyes:
kızlar bende gideyim artıkın hesaplar gelmek üzere bir an önce eve gidip uzanmak istiyorum otur otur popom sandalyeye yapıştı hepinize ii akşmlar hoş sohbetler mucuk mucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?