Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kepeleklerim ben çıkıyorum artık, dersim bitmek üzere, çıkıp ilçeye gidecem kocişin yanına, bu gece orda kayınvaldemlerde kalacaz boshayallersmile
Malum hafta sonları yokum, Pazartesi görüşmek üzere ballı böööööööreklerim, sizi seviyorum anacııııııııııııııııııııııııım opuyorumnanaktan

hoşçakal canımmm... opuyorumnanaktan

güle güle canım kendine ii bak mucuk mucuk

güle güle canımcım dikkat et kendine..kayanaya selamlarrrr..kaydirigubbakcemile3

ben de çıkıyorum kızlar hepinize iyi haftasonlarııııı görüşürüz opuyorumnanaktan

o zaman benim olma şansı daha fazla..amcamla halam ikiz.teyzelerim ikiz teyzem doğurdu ikiz amacamın olucaktı ikiz öldü..annemin amcası doğurdu ikiz..yani bizde ikizden bol birşey yok...sağlıklı olsunlarda ikiz tek hiç fark etmez..rabbim nasıl verirse razıyım...

HIIIIII akannehirakannehir
ALLAHIN İZNİYLE KESİN YANİ :roflol:

kızlar bende gideyim artıkın hesaplar gelmek üzere bir an önce eve gidip uzanmak istiyorum otur otur popom sandalyeye yapıştı hepinize ii akşmlar hoş sohbetler mucuk mucuk

kızlar bende gideyim artıkın hesaplar gelmek üzere bir an önce eve gidip uzanmak istiyorum otur otur popom sandalyeye yapıştı hepinize ii akşmlar hoş sohbetler mucuk mucuk

sanada güle güle cicim...gitte yat evcazına..dr,un verdiği ilaçta cok uyku yapıyomuş öyle söyledi..zaten uyuyorum hapıda içince artık kimse kaldıramz beni heralde..:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…