Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

smart_girl...............14 MAYIS Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

civcivelek....................15 MAYIS
superisiyim..................18 MAYIS
anggelll.......................19 MAYIS
yaren0144....................25 MAYIS
gokcegokce.................25 MAYIS
naneseker....................27 MAYIS
hatice_48...................1 HAZİRAN
oba_cigdem...............3 HAZİRAN
paradies_angel..........4 HAZİRAN
deryainci....................6 HAZİRAN
clemantine.................7 HAZİRAN
seliz(cns22)................8 HAZİRAN
elson........................24 HAZİRAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--cicegim7979--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

yukarda kullanıcı paneline tıkla sonra en solda profil düzenleye tıkla

kişisel rütbe diye bi yer var oraya ne istersen yaz kaydet :)

AYŞE MİNİKİM BRAVO VALLA SAOL CANIM

sanada güle güle cicim...gitte yat evcazına..dr,un verdiği ilaçta cok uyku yapıyomuş öyle söyledi..zaten uyuyorum hapıda içince artık kimse kaldıramz beni heralde..:roflol::roflol:

OFF MÜBAREK GÜNDE ÇOK YOĞUN OLUYO BENİMDE..ÇOK YORGUN HİSSEDİYORUM HALSİZLİK CABASI BİŞİ YİYEMEDİĞİM İÇİN SANIRIM HALSİZLİK ARTIYO İYİCEfisfisfis

aaa sen acmısın yoksa..ama bebişin cok acıkmıştırya

kıslarrr bende cıkıyorum hepinizi cok öpüyorum herkeze iyi hafta sonları pazartesiye görüşürüz artık..gerci ben ara ara burdayım ama sizler yoksunuz...özlücem sizleri anacımm

rica ederim aplacımm :)

kıslarrr bende cıkıyorum hepinizi cok öpüyorum herkeze iyi hafta sonları pazartesiye görüşürüz artık..gerci ben ara ara burdayım ama sizler yoksunuz...özlücem sizleri anacımm

güle güle şekerim :)

canımmm çok sağol ben gündüzleri giremiyorum ya akşamlarıda giriyorum bakıyorum kimse yok tekrar çıkıyorum.sabahtan beridirde yazdıklarınızı okuyorum ayyyy kızlar bir alemsiniz kocişleri çekiştirmişsinizzz ah ben yoktum olsaydım nelşer neler yazardımkötükedihüso
şuandada bi sinirliyim bi sinirliyimm....kistleri yok etmerk için soğan kürüne başlıyorum cnm ibş yokolur.çok öpüyorum

canım soğan kürü çok iyi geliyo kistleri gidermeye. ben yapmıştım bir ay ve temizlenmiş bi güzel...

canım sen nezaman başlamıştın soğan kürüne.benim adetim dün bitti 10 gün sonra başlanıyormuş bana biraz geç gibi geldide

yok canım ya ben rastgele bir zamanda başlamıştım diye hatırlıyorum. emin değilim ama belli zamanı yoktu heralde kafamçokkarıştı

yok canım ya ben rastgele bir zamanda başlamıştım diye hatırlıyorum. emin değilim ama belli zamanı yoktu heralde kafamçokkarıştı

anladım canım bende 1 hafta sonra başlıcam 15 gün içicem sonrada incir kürü yapıcam ibrahim saraçoğlunun sitesinde millet soğna kürü ve incir kürünüzle hamile kaldım tşk ederim yazmışlar önce dua sonra bu kürler hadi inş cnm

canım sen nezaman başlamıştın soğan kürüne.benim adetim dün bitti 10 gün sonra başlanıyormuş bana biraz geç gibi geldide

yok canım ya ben rastgele bir zamanda başlamıştım diye hatırlıyorum. eminim ama belli zamanı yoktu heralde kafamçokkarıştı

yok canım ya ben rastgele bir zamanda başlamıştım diye hatırlıyorum. eminim ama belli zamanı yoktu heralde kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…