GÜLE GÜLE CANİKOM:1huglumunekankayizsmile
güle güle hayatım öpüyorum seni dikkat et kendine başş başşkaydirigubbakcemile3
güle güle canımm :teselli:
yukarda kullanıcı paneline tıkla sonra en solda profil düzenleye tıkla
kişisel rütbe diye bi yer var oraya ne istersen yaz kaydet :)
sanada güle güle cicim...gitte yat evcazına..dr,un verdiği ilaçta cok uyku yapıyomuş öyle söyledi..zaten uyuyorum hapıda içince artık kimse kaldıramz beni heralde..:roflol::roflol:
AYŞE MİNİKİM BRAVO VALLA SAOL CANIM
OFF MÜBAREK GÜNDE ÇOK YOĞUN OLUYO BENİMDE..ÇOK YORGUN HİSSEDİYORUM HALSİZLİK CABASI BİŞİ YİYEMEDİĞİM İÇİN SANIRIM HALSİZLİK ARTIYO İYİCEfisfisfis
aaa sen acmısın yoksa..ama bebişin cok acıkmıştırya
AYŞE MİNİKİM BRAVO VALLA SAOL CANIM
OFF MÜBAREK GÜNDE ÇOK YOĞUN OLUYO BENİMDE..ÇOK YORGUN HİSSEDİYORUM HALSİZLİK CABASI BİŞİ YİYEMEDİĞİM İÇİN SANIRIM HALSİZLİK ARTIYO İYİCEfisfisfis
kıslarrr bende cıkıyorum hepinizi cok öpüyorum herkeze iyi hafta sonları pazartesiye görüşürüz artık..gerci ben ara ara burdayım ama sizler yoksunuz...özlücem sizleri anacımm
Tatlım üzülme, artık her 3 kadından birinde var bu kistlerden, yumurtan çatlayamıyo ve kistleşiyo, genelde adet kanamasıyla atılıyo, atılmadığı zamanda da doğum kontrol hapı içiyosun 1 ay, geçiyo, allah dermansız dert vermesin, bu öyle büyütülecek bi sıkıntı değil, kistinden kurtulur yumurtlama takibiyle hamiş kalırsın inşallah :teselli:
canımmm çok sağol ben gündüzleri giremiyorum ya akşamlarıda giriyorum bakıyorum kimse yok tekrar çıkıyorum.sabahtan beridirde yazdıklarınızı okuyorum ayyyy kızlar bir alemsiniz kocişleri çekiştirmişsinizzz ah ben yoktum olsaydım nelşer neler yazardımkötükedihüso
şuandada bi sinirliyim bi sinirliyimm....kistleri yok etmerk için soğan kürüne başlıyorum cnm ibş yokolur.çok öpüyorum
canım soğan kürü çok iyi geliyo kistleri gidermeye. ben yapmıştım bir ay ve temizlenmiş bi güzel...
canım sen nezaman başlamıştın soğan kürüne.benim adetim dün bitti 10 gün sonra başlanıyormuş bana biraz geç gibi geldide
yok canım ya ben rastgele bir zamanda başlamıştım diye hatırlıyorum. emin değilim ama belli zamanı yoktu heralde kafamçokkarıştı
canım sen nezaman başlamıştın soğan kürüne.benim adetim dün bitti 10 gün sonra başlanıyormuş bana biraz geç gibi geldide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?