Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar Günaydın...sizin yardımınıza ihtiyacım var...
sabah kalktığımda, kahverengi bir leke olduğunu gördüm çamaşırımda...bu ne olabilir? bebeğime bir şey mi oluyor yoksa? çok korkuyorum sinirimden ağlıyorum....yarım saat beklicem doktorumu aramak için

canım tesadufen gordum yazdıgını bu bendede olmustu 5 haftalıkken mutlaka hemen doktorunu ara doktorların cogu bunu dusuk tehtıdı olarak adlandırıyor ılac falan verıyo hemen ara doktorunu vakıt kaybetme canım

canım tesadufen gordum yazdıgını bu bendede olmustu 5 haftalıkken mutlaka hemen doktorunu ara doktorların cogu bunu dusuk tehtıdı olarak adlandırıyor ılac falan verıyo hemen ara doktorunu vakıt kaybetme canım

canım çok teşekkür ederim cevabın için....doktor 10 dk'ya kadar gelecek saatini bekliyorum...
kasıklarımda ağrı sızı filan da olmadı niye kahverengi bir lekelenme oldu şimdi anlamıyorum....offfffffffffffff mahvoldum bennnnnnn mafoldumben

zaten agrı falan olmuyo canım sadece benımde tuvalete gıttıgımde yada camasırımda oluyodu sımdı buyuk ıhtımal doktor sana lekelenmen gecene kadar yatak ıstırahatı verıcek sadece wc den wc yw kalkıcaksın yattıgn yerden sımdıde ole yap sakın ama sakın kalkma yat canım sadece wc ye kalk

senın gıbı aynı seylerı yasadı bende merak etme sakın kafana takıp aglayıp uzulme moral cok etkılıyor canım sakın kafana takma ben ıkı kutu ılac ıctım yanı tam 1 ay sonra gectı allaha sukur bebegımde bende cokk ıyıyız sen kalp atıslarınıduydunmu bebegının

canım ben 2 kez doktora gittim ama doktor bana kalp atışlarından filan bahsetmedi...yani aslında bilmiyorum....atıp atmadığını...

işte bunu yapma bundan bahsedıyorum sana sakın moral cok onemlı oo sana allahın bır emanetı sıkı sıkı sarıl ısyan etme ne sen benı bırakıcaksın nede ben senı bırakıcam dıye tekrarla ıcınden eger sımdı doktorunla konusunca doktorun dedıklerını uygularsan bebegıne bısey olmaz allaha emanet oo unutma

:çok üzgünüm:

aradım doktorumu, gün içinde tekrar lekelenmelerin olursa gel dedi... ilişkiye girip girmediğimi sordu...ama hayır hamileliğimi öğrendiğimizden beri eşimle ilişkiye de girmedik....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…