Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

ay hadı bakalım dedıgım gıbı....hemen testlerını yaptır bebısım bak tıroıdı bır cok dr unutuyo..ozellıkle belırt...tabı adam ıstemezse...sen bastan tum onlemlerını al bebeıs saglıklı olur...agır ıs yok...uzanmak yok....beslenmene dıkkat....sıgara ıcıyorsan mutlka sonlandır....naz yapabılırsın....bayanssulusmile ....baska spor falan yapayım deme....hareketlerını kısıtla ...haldur huldur merdıvenlerde hareket etme...baska aklıma bunlar gelıyo ...kızlar sızlerde bıraz ogut verın su kıza...aaaaaaaaaa unutmadan folık ıcıyonmu ıcmıyosan hemen bugun eczaneden folık plus al....bu ılaç dıgerlerınden daha ıyı dıye duydum dr lar...yerlı marka verıyo...bu ıthal olanı....calsıyum takvıyelı....gunde uc tane alıyon....ay yoruldum benden bu kadaraklinialirimsmile

canımmmm yazdım ama görmedin tabi heyecandan :)
çokkkkk tebrik ederimmmmmm hihoyyythihoyyythihoyyyt
sağlıcakla gelsin inşallah meleğin çok sevindim çok opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayyyy görmemişimmm yaaa çok teşejkkür ederim bi görseydin halimi nasıldım nerdeyse bayılıyodum az kalmıştı yani :1shok:

hııııııııııııh tuzlayım da kokma ...kıza bak yav...çok sey beklıyon hanım hanım....gercı sen de haklısın bunlar olmadımı bı ...b....k olamıyon kı turkıyede....:tomato:

yaa aynen yaa
bakıyorum şöyle güzel yanii üst düzey bi işe girebilmek için
askerliğini yapmış olcak
işletme veya iktisattan mezun olcak
en az bir dili süper konuşcak
toefl dan güzel not almış olcak
kpss yi zaten yalayıp yutmuş olcak
alesten bilmem ne olcak
ve tüm bunları yaparken otuz yaşını aşmamış olcak
oldu canım oldu diyorum varya nasıl sinirim bozuluyo yaaa klava:

hadi hayırlı olsun canım :) sağlıkla büyüsün göbüşünde inşallah :CüvCüv:

tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

çok sağol kontess inşallah bi aksilik çıkmaz. çok yıkılırım o zaman. kocişimde herkese söylemiş sağolsun aramayan kalmadı.durmadan tebrik telefonları alıyorum kafamçokkarıştı

canım benim...kıyamam sana...

inşallah canımbenim..bal damlıyi ağzından.... Şeniz
Şeniz a.s.

olumunekankayizsmile

arkadaşım hamilemisin sende kaç aylık oldu :ecrin_bebek: doğum nezaman ilk ay belirtilerin neydi öğrene bilirmiyimolumunekankayizsmile

evet..tıckerımda ada yazıyo...22.haftadayım...eylulde dogum....belırtı olarak adette bır hafta once yogun bır bas donmesı basladı tansıyon dusuklugu ...baskada ole belırtı yoktu ...zatende aramıyodum...bız bu topıkte pek takılmıyoz belırtılere...a.s

hoş geldin canım bende bugün bu forma ayak bastım hamilemisin

arkadaşım bilmiyorumki
bak yazim sen yorumla belim ağrıyo adetime 10 gün var rahat kalarım ağrıyo
alt karnımda birşeyler oluyo hissediyorum sık sık vc gidiyorum göğsümdede belirgin mavi damarlar var 2 gündür test yapcam çıkarmı erkenmi acaba himişmiyim

ayyy çok sağolll yaaa. tamam dediklerini yapıcam folik plus alıcam. çok hareket etmiycem. troit testi istiycem. başka ne testler var.

çok sağol kontess inşallah bi aksilik çıkmaz. çok yıkılırım o zaman. kocişimde herkese söylemiş sağolsun aramayan kalmadı.durmadan tebrik telefonları alıyorum kafamçokkarıştı

canım benim dikkatli ol..panik yapmaaa...tinkerın dediklerini uy..tecrübeli nede olsaaa...ayyy darısı bana,,suya,,karasuyaaa..naneye,,Allahım inşalllaaaahhh..... boshayallersmile boshayallersmile

superisi kan testi yaptır iyice emin olmak için canım....senin için rahat etmicek anlaşılan opuyorumnanaktan

yok yok eminim ama regli olcakmışım gibi ağrım var o yüzden sanki hamiş değilimde regli olcam gibi geliyo bitek göğüslerimin ağrısı bana hamişim gibi hissettiriyo. çok fena göğüslerim yaaaa ağrısı bi yana davul oldular.

KIZ SUPERİSİ sen beni görmüyorsun herhalde heycandan benim tebriklerimi de görmedin tabiii

tebrik ediyorum seniiii çok sevindim canımmm yarın mutlaka bir kan testi yapppp emin olmak için

ayyy çok sağolll yaaa. tamam dediklerini yapıcam folik plus alıcam. çok hareket etmiycem. troit testi istiycem. başka ne testler var.

sarılık idrar kan vs bi sürü test varda bazı doktorlar troid i es geçiyolar
sen bak test istek kağıdına yazmıyosa iste nolur nolmaz önemli bi test o canım
ihmale gelmez :)

canım benim dikkatli ol..panik yapmaaa...tinkerın dediklerini uy..tecrübeli nede olsaaa...ayyy darısı bana,,suya,,karasuyaaa..naneye,,Allahım inşalllaaaahhh..... boshayallersmile boshayallersmile

aynen elifimmmm dualarım sizinle inşallahhhh en kısa zamanda sizinde hamiş haberlerinizi alırızz.. :CüvCüv:

ayyyy görmemişimmm yaaa çok teşejkkür ederim bi görseydin halimi nasıldım nerdeyse bayılıyodum az kalmıştı yani :1shok:

ayy canım yaa tabiki insan şok olur o an :)) ben de heralde birgün öyle çift çizgi görsem kimse ayıltamaz kaydirigubbakcemile3 neyse zamanla alışırsın tabiki :1hug:

arkadaşlar ben duydum dr söyledi o ilacı hamile kalmak isteyen bayanlarda kullanması lazımmış ama hamileyken muhakkak kullamak gerekmiş ginede dr sorun banada dr söylemişti arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…