evet kızlar ikinci testide yaptım ve ondada silik ikinci çizgi çıktı ama ilk yaptığıma göre daha silikti ikinci çizgi. sanırım üst üste idrara çıktığım için bu kadar silik çıktı. allahım isteyen herkese nasip etsin hep böyle dua etmiştim zaten. allahım inşallah bi aksilik çıkmaz ve sağlıklıdır inşallah. en çokta ondan tedirginim allahım sağlıklı ve hayırlı olsun inşallahhh. :Saruboceq:
slm ben geldim herkese mrb
arkadaşım bende tokatlıyım turhal
canımmmm yazdım ama görmedin tabi heyecandan :)
çokkkkk tebrik ederimmmmmm hihoyyythihoyyythihoyyyt
sağlıcakla gelsin inşallah meleğin çok sevindim çok opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
haber veririm canım merak etme bi kesinleşsin havalara uçacam zaten o zaman sırnaşık şey
hııııııııııııh tuzlayım da kokma ...kıza bak yav...çok sey beklıyon hanım hanım....gercı sen de haklısın bunlar olmadımı bı ...b....k olamıyon kı turkıyede....:tomato:
evet kızlar ikinci testide yaptım ve ondada silik ikinci çizgi çıktı ama ilk yaptığıma göre daha silikti ikinci çizgi. sanırım üst üste idrara çıktığım için bu kadar silik çıktı. allahım isteyen herkese nasip etsin hep böyle dua etmiştim zaten. allahım inşallah bi aksilik çıkmaz ve sağlıklıdır inşallah. en çokta ondan tedirginim allahım sağlıklı ve hayırlı olsun inşallahhh. :Saruboceq:
tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım benim...kıyamam sana...doğru diyon ama napalım işte sorumluluk daha şimdiden karnımın bi tarafını çok tutsam öbür tarafa haksızlık yapmışım gibi hemen o tarafa sarılıveriyorum
tebrikler canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Şeniz a.s.inşallah canımbenim..bal damlıyi ağzından.... Şeniz
olumunekankayizsmile
arkadaşım hamilemisin sende kaç aylık oldu :ecrin_bebek: doğum nezaman ilk ay belirtilerin neydi öğrene bilirmiyimolumunekankayizsmile
hoş geldin canım bende bugün bu forma ayak bastım hamilemisin
ay hadı bakalım dedıgım gıbı....hemen testlerını yaptır bebısım bak tıroıdı bır cok dr unutuyo..ozellıkle belırt...tabı adam ıstemezse...sen bastan tum onlemlerını al bebeıs saglıklı olur...agır ıs yok...uzanmak yok....beslenmene dıkkat....sıgara ıcıyorsan mutlka sonlandır....naz yapabılırsın....bayanssulusmile ....baska spor falan yapayım deme....hareketlerını kısıtla ...haldur huldur merdıvenlerde hareket etme...baska aklıma bunlar gelıyo ...kızlar sızlerde bıraz ogut verın su kıza...aaaaaaaaaa unutmadan folık ıcıyonmu ıcmıyosan hemen bugun eczaneden folık plus al....bu ılaç dıgerlerınden daha ıyı dıye duydum dr lar...yerlı marka verıyo...bu ıthal olanı....calsıyum takvıyelı....gunde uc tane alıyon....ay yoruldum benden bu kadaraklinialirimsmile
çok sağol kontess inşallah bi aksilik çıkmaz. çok yıkılırım o zaman. kocişimde herkese söylemiş sağolsun aramayan kalmadı.durmadan tebrik telefonları alıyorum kafamçokkarıştı
superisi kan testi yaptır iyice emin olmak için canım....senin için rahat etmicek anlaşılan opuyorumnanaktan
ayyy çok sağolll yaaa. tamam dediklerini yapıcam folik plus alıcam. çok hareket etmiycem. troit testi istiycem. başka ne testler var.
canım benim dikkatli ol..panik yapmaaa...tinkerın dediklerini uy..tecrübeli nede olsaaa...ayyy darısı bana,,suya,,karasuyaaa..naneye,,Allahım inşalllaaaahhh..... boshayallersmile boshayallersmile
ayyyy görmemişimmm yaaa çok teşejkkür ederim bi görseydin halimi nasıldım nerdeyse bayılıyodum az kalmıştı yani :1shok:
geldim ben hu huuuu.... sositososito
ayyy çok sağolll yaaa. tamam dediklerini yapıcam folik plus alıcam. çok hareket etmiycem. troit testi istiycem. başka ne testler var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?