- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
- 773
[
daha kesin değil kız dur bakalım bi tane test yaptım sadece yarın tekrar yapacam yine çıkarsa artık pozitiflik var diyebilirim :kedi:
canım benim dikkatli ol..panik yapmaaa...tinkerın dediklerini uy..tecrübeli nede olsaaa...ayyy darısı bana,,suya,,karasuyaaa..naneye,,Allahım inşalllaaaahhh..... boshayallersmile boshayallersmile
yok yok eminim ama regli olcakmışım gibi ağrım var o yüzden sanki hamiş değilimde regli olcam gibi geliyo bitek göğüslerimin ağrısı bana hamişim gibi hissettiriyo. çok fena göğüslerim yaaaa ağrısı bi yana davul oldular.
KIZ SUPERİSİ sen beni görmüyorsun herhalde heycandan benim tebriklerimi de görmedin tabiii
tebrik ediyorum seniiii çok sevindim canımmm yarın mutlaka bir kan testi yapppp emin olmak için
canım benim dikkatli ol..panik yapmaaa...tinkerın dediklerini uy..tecrübeli nede olsaaa...ayyy darısı bana,,suya,,karasuyaaa..naneye,,Allahım inşalllaaaahhh..... boshayallersmile boshayallersmile
ayyy çok sağolll yaaa. tamam dediklerini yapıcam folik plus alıcam. çok hareket etmiycem. troit testi istiycem. başka ne testler var.
sarılık idrar kan vs bi sürü test varda bazı doktorlar troid i es geçiyolar
sen bak test istek kağıdına yazmıyosa iste nolur nolmaz önemli bi test o canım
ihmale gelmez :)
mafoldumben yaaaaa çok özür yaaaaa inanki heyecandan böyle olduuum bi yandanda telefonlarım susmuyo arada kaçıveriyo görmediğim başka arkadaşlarda varsa lütttfennn kusuruma bakmayınn noluuurrrr çünkü hem heyecanlıyım hem işler bastırıyo çok iş var bugün bi yandanda telefonlar delirmek üzereyim sempatiksalakcinni hepinizi çok seviyorummmmmm bennnnnnn. hihoyyyt
arkadaşlar ben duydum dr söyledi o ilacı hamile kalmak isteyen bayanlarda kullanması lazımmış ama hamileyken muhakkak kullamak gerekmiş ginede dr sorun banada dr söylemişti arkadaşlar
mafoldumben yaaaaa çok özür yaaaaa inanki heyecandan böyle olduuum bi yandanda telefonlarım susmuyo arada kaçıveriyo görmediğim başka arkadaşlarda varsa lütttfennn kusuruma bakmayınn noluuurrrr çünkü hem heyecanlıyım hem işler bastırıyo çok iş var bugün bi yandanda telefonlar delirmek üzereyim sempatiksalakcinni hepinizi çok seviyorummmmmm bennnnnnn. hihoyyyt
oyyy kız kıyamam 1 ay önce ben de böyleydimmmm adet olacakmışım gibi geliyordu zırt bırt tuvalete giderdim bakmak için.... :1hug:
çok sağol kontess inşallah bi aksilik çıkmaz. çok yıkılırım o zaman. kocişimde herkese söylemiş sağolsun aramayan kalmadı.durmadan tebrik telefonları alıyorum kafamçokkarıştı
kızlar bu arada tickerimde bir şeyler yazıyo yinee yeni bir haftaya girdiğimiz için ne demek acabaa? ingilizcesi iyi olan var mı
ben kaçtım byy
yaaa sendemi öyle oldunn. demekki normal bu yani. ayy aptallaştım sanki ben yaa şu halime bak çok komiğim. o kadar şey duyduk öğrendik sanki hiçbişey öğrenmedim gibi herşeyi sorasım var kaydirigubbakcemile3
bana kismecikler cvp yazmadı arkadaşlar yardımcı olun lütfennnnnnnnnnnnnnnn
evet canım çok önemli folik asid doktor gecende kızkardeşime söylüyodu ; bu vitamin
çok önemli yani bebek engelli özürlü olru dmeiyorum bakın diyo kafası oluşmayabilir Allah korusun diyo
bende şok oldum o anda Allah korusun Allah kimseye yaşatmasın öyle bişey
bizde ilaçlarımızı kullanalım tabii ki elimizden yapalım gerisini Allah a bırakalım
sonucta nasibten ötesi olmaz :)
ben varım bide :kedi: :jeyyar:
ama bunuda görmezsin belki :roflol:
kaydirigubbakcemile3bizimkide beni uyarıp arkamdan kendi arıyordu
aynı şeyi iki olduğunu öğrendiğimdede cinsiyeti öğrendiğimdede yaptıııkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?