Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
[
daha kesin değil kız dur bakalım bi tane test yaptım sadece yarın tekrar yapacam yine çıkarsa artık pozitiflik var diyebilirim :kedi:

hahahahhahaha aynı durumdayız canım bende aynen senin gibiyim şuanda inanamıyorum hala hatta hala üçüncü testi yapasım var eyvahedigeldismile[/QUOTE]

Şeniz ilk başlarda insan inanamıyo evet helede beklenen bi bebekse daha heycan verici oluyor sonucu bekleyiş eyvahedigeldismile

canım benim dikkatli ol..panik yapmaaa...tinkerın dediklerini uy..tecrübeli nede olsaaa...ayyy darısı bana,,suya,,karasuyaaa..naneye,,Allahım inşalllaaaahhh..... boshayallersmile boshayallersmile

amin canım :) annem dua ederkene Allah ım herkesin çocuguna yardımcı olsun
benim çocufumada yardımcı olsun der aynı hesap

Allah ım onlara versin sana da versin inşallah ama sağlıkla olsun hayırlısıyla olsun
inşallah datlummm Şeniz

oyyy kız kıyamam 1 ay önce ben de böyleydimmmm adet olacakmışım gibi geliyordu zırt bırt tuvalete giderdim bakmak için.... :1hug:

KIZ SUPERİSİ sen beni görmüyorsun herhalde heycandan benim tebriklerimi de görmedin tabiii

tebrik ediyorum seniiii çok sevindim canımmm yarın mutlaka bir kan testi yapppp emin olmak için

mafoldumben yaaaaa çok özür yaaaaa inanki heyecandan böyle olduuum bi yandanda telefonlarım susmuyo arada kaçıveriyo görmediğim başka arkadaşlarda varsa lütttfennn kusuruma bakmayınn noluuurrrr çünkü hem heyecanlıyım hem işler bastırıyo çok iş var bugün bi yandanda telefonlar delirmek üzereyim sempatiksalakcinni hepinizi çok seviyorummmmmm bennnnnnn. hihoyyyt

canım benim dikkatli ol..panik yapmaaa...tinkerın dediklerini uy..tecrübeli nede olsaaa...ayyy darısı bana,,suya,,karasuyaaa..naneye,,Allahım inşalllaaaahhh..... boshayallersmile boshayallersmile

Ben yazın tatilde patlatıcam bombayı :lepi: :lepi: :lepi:

ayyy çok sağolll yaaa. tamam dediklerini yapıcam folik plus alıcam. çok hareket etmiycem. troit testi istiycem. başka ne testler var.

afferin çekirge.....

Şeniz

sarılık idrar kan vs bi sürü test varda bazı doktorlar troid i es geçiyolar
sen bak test istek kağıdına yazmıyosa iste nolur nolmaz önemli bi test o canım
ihmale gelmez :)

evet evet o testlerde var hatta bende toksoplazmaya bıle bakmıslardı....

kızlar bu arada tickerimde bir şeyler yazıyo yinee yeni bir haftaya girdiğimiz için ne demek acabaa? ingilizcesi iyi olan var mı

aminnnnnnnnnnnnnnnn canım aminn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile biz de seni seviyoruz canım....çok sevindikkk
Mayıs ayının ilk hamişiiiiii

arkadaşlar ben duydum dr söyledi o ilacı hamile kalmak isteyen bayanlarda kullanması lazımmış ama hamileyken muhakkak kullamak gerekmiş ginede dr sorun banada dr söylemişti arkadaşlar

evet canım çok önemli folik asid doktor gecende kızkardeşime söylüyodu ; bu vitamin
çok önemli yani bebek engelli özürlü olru dmeiyorum bakın diyo kafası oluşmayabilir Allah korusun diyo
bende şok oldum o anda Allah korusun Allah kimseye yaşatmasın öyle bişey
bizde ilaçlarımızı kullanalım tabii ki elimizden yapalım gerisini Allah a bırakalım
sonucta nasibten ötesi olmaz :)

ben varım bide :kedi: :jeyyar:
ama bunuda görmezsin belki :roflol:

oyyy kız kıyamam 1 ay önce ben de böyleydimmmm adet olacakmışım gibi geliyordu zırt bırt tuvalete giderdim bakmak için.... :1hug:

yaaa sendemi öyle oldunn. demekki normal bu yani. ayy aptallaştım sanki ben yaa şu halime bak çok komiğim. o kadar şey duyduk öğrendik sanki hiçbişey öğrenmedim gibi herşeyi sorasım var kaydirigubbakcemile3

çok sağol kontess inşallah bi aksilik çıkmaz. çok yıkılırım o zaman. kocişimde herkese söylemiş sağolsun aramayan kalmadı.durmadan tebrik telefonları alıyorum kafamçokkarıştı

kaydirigubbakcemile3bizimkide beni uyarıp arkamdan kendi arıyordu
aynı şeyi iki olduğunu öğrendiğimdede cinsiyeti öğrendiğimdede yaptıııkaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada tickerimde bir şeyler yazıyo yinee yeni bir haftaya girdiğimiz için ne demek acabaa? ingilizcesi iyi olan var mı

ben neredeyse bir inch ım(2,5 cm) ve bir gram ağırlığındayım.minik kulaklarımda
gözle görülür bi gelişme var. 8 haftalık ve 1 günlüğüm 223 gün sonra
geliyorum diyo canım :)

ben kaçtım byy

güle güle tinkercım :)

gördüm ay_sheeeeee çok teşekkür ederim yaaaaa kızmayın nolur bana. çok heyecanlıyım çünkü. ben hamile kalamayacağımı düşündüm hep işte tedaviyle tüp bebekle olurum diye düşündüm 1 sene dolsun giderim diye planlar yaptım şimdi olunca o kadar şaşırdımki. bide ben bu ay artık hiç takmıyorum olmasın filan diyodum olunca çok şaşırdım neler yicem ben şimdi. nasıl beslencem evdenmi yemek getireyim işyerine??

arkadaşım kimse cvp yazmadı bari sen yaz acaba bende hamilemiyim napim umutlanıyorum işte yardımcı ol bana

kaydirigubbakcemile3bizimkide beni uyarıp arkamdan kendi arıyordu
aynı şeyi iki olduğunu öğrendiğimdede cinsiyeti öğrendiğimdede yaptıııkaydirigubbakcemile3

hehehehe erkek milleti hep böyle yaaa. bide istemiyodu sözzzdeeee kaydirigubbakcemile3 annesini aramış babaanne olcaksın demiş hemen akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…