Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşbulduk canım sende hoşgeldin nasıl gidiyor hamilelik

hamilelik güzel gidiyo canım uyku dışında hiç bir problemim yok akşam yemekten sonra bi yatıyorum sabaha kadar uyuyorum :bbo: bebiş çok uykumu getiriyor. sizde ne var ne yok bakalım.

hamilelik güzel gidiyo canım uyku dışında hiç bir problemim yok akşam yemekten sonra bi yatıyorum sabaha kadar uyuyorum :bbo: bebiş çok uykumu getiriyor. sizde ne var ne yok bakalım.

iyi hadi bakalım uyusunda büyüsün bebiş bizde iyiyz işte tam gaz çalışmalar sürüyo hayırlısı inşallah

suozdek sen ne alemdesin varmı gelen giden bişeler canım

canım gelen giden yok :) sancılarım dün çoktu bugün hiç yok heralde kırmızlar yolunu bulamadı arıyorlar :)) yakında gelirler hatta erken olucam gibi bir his var içimde kaydirigubbakcemile3

valla her zamanki gibi adetim gelicek diye bekliyorum gelmezse sürpriz olur :)) takmıyorum yani canım bakalım görüces 3 gün sonra :))

az kalmış canım seninde. inşallah bebişin sana tutunmuştur. adetlerin düzzenlimidir peki .

valla her zamanki gibi adetim gelicek diye bekliyorum gelmezse sürpriz olur :)) takmıyorum yani canım bakalım görüces 3 gün sonra :))

zaten öyle bekle şekerim belirti falan arama gelirse sürpriz olsun gelmediysede hemen adet olki çalışmalara başla yeniden:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…