az kalmış canım seninde. inşallah bebişin sana tutunmuştur. adetlerin düzzenlimidir peki .
canımm günaydın :)) senin heralde kızın olacak çünkü kız olacağı zaman hep uyuturmuş eskiler öyle derler :))
canımm günaydın :)) senin heralde kızın olacak çünkü kız olacağı zaman hep uyuturmuş eskiler öyle derler :))
canım genelde öyle rüyalara bebekle ilgili yorum yaparlar ama hayır olsun diyelim işallah hamile olursunda bebeğini gerçekte emzirirsin :Saruboceq:
zaten öyle bekle şekerim belirti falan arama gelirse sürpriz olsun gelmediysede hemen adet olki çalışmalara başla yeniden:1hug:
çin takvimine göre erkek diyo benim içimdende erkek olacak gibi geçiyo çünkü canım hep tatlı şeyler yemek istiyo. ama sağlıklı olsunda kız erkek farketmez canım
canım benim ya işallahh teşekkür ederim opuyorumnanaktan adetlerim çok düzenlidir saatini bile şaşmaz :)) bi geçen ay gecikti 3 gün o da sanırım kendi kendime stresten ertelettim:)) birde şubat ayında değişiyor benim 28 çektiği için o kadar :))
günaydın canım iyiyim ya sen nasılsın opuyorumnanaktan
nasıl gidiyor çalışmalar.
bu ay herkes çok hırslı maşallah. ocak ayında bebiş patlaması olacak inşallah.
Ayyyyyyyyyy ne güzel yaaa, bebeğini hissediyo musun suuuuu??? :CüvCüv:
sırnaşık şey bu ay relakssın sanırım en güzeli adetinin düzeni kaçmaz en azındam ama inşallah kırmızılar gelmez. :Saruboceq:
iyiyim diyelim iyi olalım
bu ay tembelim biraz bakalım
ay bende bu gece bi rüya gördüm kabusmuydu ne anlamadım yav
hapishanedeydim içeri giriyorum bakınıyorum kalmıycam ben burda diyorum
sonra kağıtlar geliyo bakın yanlış anlaşılmış biz bişe yapmadık diyorujm annemde var yanımda
sonra annemle tuvaletlere bakıyoruz tek tek açıp kapılarını ama girmiyoruz
ayyy bişede düşünmedim yatarken ama
sadece gece yatarken midem çok bulanıyordu eşimle çalışamadık diyede canım sıkılmıştı
sabah kocacımda popon açıkta kalmıştır diyo :kedi:
hapishanedeydim içeri giriyorum bakınıyorum kalmıycam ben burda diyorum
sonra kağıtlar geliyo bakın yanlış anlaşılmış biz bişe yapmadık diyorujm annemde var yanımda
sonra annemle tuvaletlere bakıyoruz tek tek açıp kapılarını ama girmiyoruz
ayyy bişede düşünmedim yatarken ama
sadece gece yatarken midem çok bulanıyordu eşimle çalışamadık diyede canım sıkılmıştı
sabah kocacımda popon açıkta kalmıştır diyo :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?