günaydınnnn herkeseee...yine neler kaynatmışsınız ölee sizi siziii... :))
günaydın naneşekerimmmmmmm
günaydınnnn herkeseee...yine neler kaynatmışsınız ölee sizi siziii... :))
evet canım hayırlısı olsun..ama ben adet olursam ara vericem bebeğe :)) diyete falan başlıcam yani yine denerimde hiçbirşey hesaplamıcam çalışmıcamda ne zaman denk gelirse yani :)) olacağı varsa o zamanda olur hesapladık çalıştıkta ne oldu sanki :)
tsk ederim senaycımmmm...nasılsın bugün?
haklısın canım benimde bi 5-6 kilo fazlam var sırf hamile kalıcam diye bi türlü diyet yapamadım ama ben bu ay olmazsam çalışmalara aynı hızla devam edicem gelsin yeteki bebeğim:lepi:
günaydınnn opuyorumnanaktan
sağol canım sen nasılsın
umutla bekliyoruz burda güzel gelecek haberleri inş.
ben de öyle canım hamile kalırsam diye hep erteledim :)) işallah meleğin eenn yakın zamanda gelir canım benimm opuyorumnanaktan
tsk ederim canımmm.... :1hug: nasıl bebiş bakalım...
su canımm senin akıntın nasıldı devam ettimi yani adet gününe kadar ve hala devam ediyormu canım benim hala geliyorda bembeyaz akıntı..
canım ben göğüslerim çok şişmişti. akıntım adetten sonra oldu ve hala devam ediyor akıntım seninki gibi aynı beyaz canım.
yani adete bi kaç gün kala kadar gelmemişmiydi canım :)) hani adet öncesi kuruluk oluyormuş sonra hamile olunca tekrar başlııyormu öylemi oldu sanada :))
evet adetten önce akıntım olmadı adetten sonra çoğaldı canım ve hala devam ediyo.
Merhaba kızlar öncelikle hepiniz günaydın benide aranıza alırmısınız[/QUO
hoşgeldin canım tabiki alırız hemen yazdır sende adet tarihini:teytey:
Merhaba kızlar öncelikle hepiniz günaydın benide aranıza alırmısınız
hımm benim hala devam ettiğine göre hamile değilim demekki :roflol: çok sağol canım merak ettim de opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?