Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

haklısın canım benimde bi 5-6 kilo fazlam var sırf hamile kalıcam diye bi türlü diyet yapamadım ama ben bu ay olmazsam çalışmalara aynı hızla devam edicem gelsin yeteki bebeğim:lepi:

haklısın canım benimde bi 5-6 kilo fazlam var sırf hamile kalıcam diye bi türlü diyet yapamadım ama ben bu ay olmazsam çalışmalara aynı hızla devam edicem gelsin yeteki bebeğim:lepi:

ben de öyle canım hamile kalırsam diye hep erteledim :)) işallah meleğin eenn yakın zamanda gelir canım benimm opuyorumnanaktan

su canımm senin akıntın nasıldı devam ettimi yani adet gününe kadar ve hala devam ediyormu canım benim hala geliyorda bembeyaz akıntı..

su canımm senin akıntın nasıldı devam ettimi yani adet gününe kadar ve hala devam ediyormu canım benim hala geliyorda bembeyaz akıntı..

canım ben göğüslerim çok şişmişti. akıntım adetten sonra oldu ve hala devam ediyor akıntım seninki gibi aynı beyaz canım.

canım ben göğüslerim çok şişmişti. akıntım adetten sonra oldu ve hala devam ediyor akıntım seninki gibi aynı beyaz canım.

yani adete bi kaç gün kala kadar gelmemişmiydi canım :)) hani adet öncesi kuruluk oluyormuş sonra hamile olunca tekrar başlııyormu öylemi oldu sanada :))

yani adete bi kaç gün kala kadar gelmemişmiydi canım :)) hani adet öncesi kuruluk oluyormuş sonra hamile olunca tekrar başlııyormu öylemi oldu sanada :))

evet adetten önce akıntım olmadı adetten sonra çoğaldı canım ve hala devam ediyo.

hımm benim hala devam ettiğine göre hamile değilim demekki :roflol: çok sağol canım merak ettim de opuyorumnanaktan

canım ya nerden biliyosun hani hün geçmeden belirti aramak yoktu bakıyorum senin gün yaklaştıkça başladın ufaktan belirti aramaya iyi düşün iyi olsun klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…