hımm benim hala devam ettiğine göre hamile değilim demekki :roflol: çok sağol canım merak ettim de opuyorumnanaktan
Merhaba kızlar öncelikle hepiniz günaydın benide aranıza alırmısınız[/QUO
hoşgeldin canım tabiki alırız hemen yazdır sende adet tarihini:teytey:
en on 16 aralıkda adet olmuşdum 28 yada 29 günde bir oluyorum beklenet adet tarihim 15 ocak
canım ya nerden biliyosun hani hün geçmeden belirti aramak yoktu bakıyorum senin gün yaklaştıkça başladın ufaktan belirti aramaya iyi düşün iyi olsunklava:
Bende kendimi tanıtim 6 aydır bebiş için uğraşıyoruz ben sadece ilk aylar gittim doktora alttan baktı doktor bişey yok dedi bir takım testler istedi ama yapmadım onları eşim daha erken biraz deneyelim olmazsa beraber giderzi doktora dedi ama 6 ay uğraşmamıza rağmen sonuş negadif. artık çok bunaldım çocukları görünce kendimi çok kötü hissediyorum.bu ay ovolosyon testleri aldım 4 gündür deniyorum hep tek çizgi çıkıyo sinir oldum daha çok moralim bozuldu yani anlayacagınız çok canım sıkkın çookkkk.
Bende kendimi tanıtim 6 aydır bebiş için uğraşıyoruz ben sadece ilk aylar gittim doktora alttan baktı doktor bişey yok dedi bir takım testler istedi ama yapmadım onları eşim daha erken biraz deneyelim olmazsa beraber giderzi doktora dedi ama 6 ay uğraşmamıza rağmen sonuş negadif. artık çok bunaldım çocukları görünce kendimi çok kötü hissediyorum.bu ay ovolosyon testleri aldım 4 gündür deniyorum hep tek çizgi çıkıyo sinir oldum daha çok moralim bozuldu yani anlayacagınız çok canım sıkkın çookkkk.
ama benle kendini yorumlama herkest aynı olacak diye bi kural yok. herkesin bünyesi farklı canım ya. göğüslerim çok şişti demişsin daha önceki aylarla aynı mı peki.
en on 16 aralıkda adet olmuşdum 28 yada 29 günde bir oluyorum beklenet adet tarihim 15 ocak
Canım kaçıncı gününden itibaren başladın ovulasyon testine? Belki de geç kaldın testi yapmakta, ya da ge yumurtlama olacak, o da olabilr, ümidini yitirme hemen, ben de seninle aynı durumdayım ama 6 aydır hep negatifi görmeme rağmen, ümidimi asla yitirmedim, burda yıllarca bekleyen ve hiç ummadığı zamanda meleğine kavuşanlar var, sıkma o tatlı canını, hayırlı zamanda sen de kavuşursun inşallah meleğine :Saruboceq:
İnş canım isteyen herkes hayırlısı ile bebişlerini alırlar kucaklarına.adetim bittikden 10 gün sonra başladım bugun 13 günüm akşam yine tek çizgiydi bakalım bu akşam ne olacak
HOŞGELDİN CNGEMN
buraya girebilmemnin tek şartı adet bitiminden diğer adet tarihine kadar çalışmak boş durağını göndriyoruznaniknanik
yakında banda yol görünecek tembelliğe devam edrsem
yok yoook ben belirti aramıyorum vallahi :)) sürekli akıntı devam ediyorda onu merak ettim :))
İnş canım isteyen herkes hayırlısı ile bebişlerini alırlar kucaklarına.adetim bittikden 10 gün sonra başladım bugun 13 günüm akşam yine tek çizgiydi bakalım bu akşam ne olacak
adet bittikten değilde başladığı andan itibaren sayılmıycakmıydıCADIARZU
Günaydın hatunlarrrrr amma kaynatmışsınızzz yahuuu
günaydın canımmmmm
günaydınnn sanada.. :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?