Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hımm benim hala devam ettiğine göre hamile değilim demekki :roflol: çok sağol canım merak ettim de opuyorumnanaktan

ama benle kendini yorumlama herkest aynı olacak diye bi kural yok. herkesin bünyesi farklı canım ya. göğüslerim çok şişti demişsin daha önceki aylarla aynı mı peki.

Bende kendimi tanıtim 6 aydır bebiş için uğraşıyoruz ben sadece ilk aylar gittim doktora alttan baktı doktor bişey yok dedi bir takım testler istedi ama yapmadım onları eşim daha erken biraz deneyelim olmazsa beraber giderzi doktora dedi ama 6 ay uğraşmamıza rağmen sonuş negadif. artık çok bunaldım çocukları görünce kendimi çok kötü hissediyorum.bu ay ovolosyon testleri aldım 4 gündür deniyorum hep tek çizgi çıkıyo sinir oldum daha çok moralim bozuldu yani anlayacagınız çok canım sıkkın çookkkk.

canım ya nerden biliyosun hani hün geçmeden belirti aramak yoktu bakıyorum senin gün yaklaştıkça başladın ufaktan belirti aramaya iyi düşün iyi olsun klava:

yok yoook ben belirti aramıyorum vallahi :)) sürekli akıntı devam ediyorda onu merak ettim :))

Canım kaçıncı gününden itibaren başladın ovulasyon testine? Belki de geç kaldın testi yapmakta, ya da ge yumurtlama olacak, o da olabilr, ümidini yitirme hemen, ben de seninle aynı durumdayım ama 6 aydır hep negatifi görmeme rağmen, ümidimi asla yitirmedim, burda yıllarca bekleyen ve hiç ummadığı zamanda meleğine kavuşanlar var, sıkma o tatlı canını, hayırlı zamanda sen de kavuşursun inşallah meleğine :Saruboceq:

takma canım kafana yaa hem daha 6 ay olmuş bukadar karamsar düşünme benimde bu 7. ayım ama ilk günkü gibi hevesliyim hatta her ay biraz daha umutlanıyorum daha geçen gün bi arkadaşım 3 yıl sonra kendiliğinden hamile kaldı yani Allah ne zaman kararladıysa o zaman olur umutsuz olma hem bizim artık bi kuralımız var yumurtlama dönemi falan takip etmiyoruz adet bitiminden diğer adet tarihine kadar gün aşırı çalışıyoz sende öyle yapa.s

ama benle kendini yorumlama herkest aynı olacak diye bi kural yok. herkesin bünyesi farklı canım ya. göğüslerim çok şişti demişsin daha önceki aylarla aynı mı peki.

evet canım aynıı böyle ağırlaştı gibi yani :) herşeyim her ay olduğu gibi aynı yalnız akıntı farklı hala geliyor da ondan sordum sanada canım:)

en on 16 aralıkda adet olmuşdum 28 yada 29 günde bir oluyorum beklenet adet tarihim 15 ocak

Hoşgeldin canımcım :1hug:
Bu arada aynı günü bekliyoruz, demekki bugünlerde çalışmalara başladın sen de Şeniz
Hadi hayırlısı bakalım, inşallah Ocak hamilelerinden olursun :Saruboceq:

İnş canım isteyen herkes hayırlısı ile bebişlerini alırlar kucaklarına.adetim bittikden 10 gün sonra başladım bugun 13 günüm akşam yine tek çizgiydi bakalım bu akşam ne olacak

İnş canım isteyen herkes hayırlısı ile bebişlerini alırlar kucaklarına.adetim bittikden 10 gün sonra başladım bugun 13 günüm akşam yine tek çizgiydi bakalım bu akşam ne olacak

14. günden itibbaren çift çizgiyi göreceksin inşallah canım :Saruboceq: sen çalışmalara devam et, ümidini kesmek yok, biz yanındayız :teselli:

HOŞGELDıN CNGEMN

buraya girebilmemnin tek şartı adet bitiminden diğer adet tarihine kadar çalışmak boş durağını göndriyoruznaniknanik
yakında banda yol görünecek tembelliğe devam edrsem

adet bittikten değilde başladığı andan itibaren sayılmıycakmıydıCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…