Kıızm tabi sen bütün ay çalıştın;şimdi milletin iş balında olması gözüne batıyooo di mi :)))
Çiçeğim için sorun mu kocayı uyandırır yine görür işini :))
1 kişi topiğimizi hiç beğenmemiş kim acaba merak ettim CADIARZU
tube tube adımız cıktı dokuza ınmez sekıze...bu arada selam bana slam yollamayı unuttun:a015:
doğru sölüyosun vallaa....:roflol::roflol::roflol:
sende başldın mı çalışmayaaaa
Hemen söyleyeyim :1rolleyes:
elif0000 diye bir arkadaşımız :teytey:
Tabi herkes bizim topiğimizi sevmek zorunda değil ama bir kez bile bizimle iletişime girmemiş bir kişi bu;haliyle sevöeyebilir;içinde olmak tabiki dılından bakmakla farklılık gösterecek :)
aman o da kımmıs dısardan ole bı gırdı baktı hrhal takmaya degmz..
aman o da kımmıs dısardan ole bı gırdı baktı hrhal takmaya degmz..
Dün akıntım oldu harbi uzayan cinsinden dedim bi test yapayım;testi yaptım NEGATİF çıktı ama aldığımız karralara ihanet etmemek için var gücümle çalışmaya karar verdim ve çalıştım :) Çünkü eşim bu akşam yok olur dahakikaten yumurtlama dönemiyse kaçırmayayım dedim.
Malum topiğimizi çeken var çekemeyen var;hamile sayısı düşmesin değil mi :roflol:
Pembedana Clemantine ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiim :)) Beler kaynattaınız okuyayım mı yoksa muhabbete mi dalayım karra veremedim :)
Canı sağolsun buyrunnnnnnnnn Bizim övgüye ihitiyacımız yok ki bilen biliyoooo şakkıdı
Keşke o da kendine şans verse belki hakikaten keyif alacak!!!
Bak mesela Deryainci arkidişimiz de oylamaya biraz beğendim diye oy kullanmış ama içimize girince verdği oydan çok pişöman olmuş :)
demek ki tanımak çok önemli;o yüzden ebn o arkadaşa da tepki gösteremiyorum.
ay ewet, öle bi girmiştir, anketide görünce dayanamamıştır. kıskanççç:roflol:
kızlar ben yatayım artık, yarın çok işim varrrr, uykumuda alayım gece sabaha kadar dansss!!!
canımcım sende hoşgeldin. ben bir bilgisayar bir iş derken uzatıyorum biraz arayı....
saglık olsun be canım ben olesıne gırenlerden bırıdır dıye dusunuyorum..bıze katılırsa tabııkı fıkrı degısır..buyursun hrzaman beklerız
canımcım sende hoşgeldin. ben bir bilgisayar bir iş derken uzatıyorum biraz arayı....
hahay n ısı yahu bu saatte
hahay n ısı yahu bu saatte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?