SELAMMMMMLAR CÜMLETEN zemuszemus
Tamam canım!Haberdar et kendinden.
Ya Çiğdem!Sen reglin geçtikten kaç gün sonra kan verdin değerin kaç çıktı?
canım benim reglimin üstünden 4 gün geçmişti..15 inde olmam gerekiyordu,19 unda kan testi yaptırdım.. 5585 çıktı.hayırdır yüksek mi çıktı değerinbilmiyorumkismile
Kepeleklerim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm opuyorumnanaktan ve hala gelen giden yoooooooooookkkk :lepi: leke bilem yok yaşasııııııııııııııınnnn delikafadulden
ayy bende hep çoğul istedim, ikiz olsun dedim hep..dua ederken bile allahım ikiz ver bana diye dua ettim:Saruboceq: 3 tane geldi zemuszemus inşallah istediğin gibidir..:Saruboceq:Yok canım! sırnaşık şey sırnaşık şey Yüksek değil!Ben ikiz olsun istiyorum ya;meraktan sordum sadece :) İçimden de ikiz geçiyor ne yalan söyleyyeim. sırnaşık şey
Benim 3 gün 1278di sadece.Ama tabi muhtemelen erken yumurtaldığım için rel günüm de benim tahmin ettiğim gün olmamış oluyor.
Kepeleklerim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm opuyorumnanaktan ve hala gelen giden yoooooooooookkkk :lepi: leke bilem yok yaşasııııııııııııııınnnn delikafadulden
Aslında bu dediğin çözümler de geliypr aklıma ;ama birilerinden bişey istemek çok zor benim için.Her işimi kendim yapmaya o akdar alışığım ki;tüpümü içeri alırmısınız beyefendi ya da abla durum bu bu... demek benim için çok zor bişey!
Amaannnnn....Delirdim ben iyice! akannehir
Acaba görür müyüm yarın bişeyler yaa çok merak ettim. kafamçokkarıştı
Hoşgeldin! :))
Bu ay ben de umutluyum senden :) İnşallah... olumunekankayizsmile
enemmmmmmmmmmmmmmmm :teytey: kız oldu mu yoksam bu ay:dance:
bana tuttu gibi geliyo bilmiyorumkismile
zensel smart benim belirtimiz lekelerimizdi sende de yok ayy umutlandırmakta istemiyom ama :lepi: :Saruboceq:
ayy bende hep çoğul istedim, ikiz olsun dedim hep..dua ederken bile allahım ikiz ver bana diye dua ettim:Saruboceq: 3 tane geldi zemuszemus inşallah istediğin gibidir..:Saruboceq:
enemmmmmmmmmmmmmmmm :teytey: kız oldu mu yoksam bu ay:dance:
E iyi de mesela şimdi tüpçüye hamileyim desem adam tipime bakıp afedersin ama kıçıyla gülersırnaşık şey fisfisfiscancazım artık hamilesin sen ve birilerinden yardım istemeyi ögreneceksin
kız otobüslerde bile oturma önceliğimiz var :lepi: :lepi: herşeyde öncelikliyiz ki bizim insanlarımız hamile birine yardım etmeyi sever sen hiç sıkılıp üzülme ve bol bol yardım iste olumunekankayizsmile
ayrıca yarın bişiler görürsün vaginal bakarsaaaa kafamçokkarıştı
selamın aleyküm olumunekankayizsmile
Ay ayıptır söylemesi ben de çok umutluyum bu ay kendimden sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Ay inşallah :Saruboceq: dua edin bana yaaaa çok istiyorum çooooooooooookkk delirmek üzereyim laelaelaelaelae artık sıyırdım iyice delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Ay umutlanır mıyım kız ben hiç ayıp ettin delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Bak hiç umutlanmıyom :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
Benim de aynı anlattığın şekilde oldu...Hatta sevinmiştim kuruya dönüşünce;"ohh kesin yok!" diye.İçimde pimpiriklenme olmuştu çünkü;hamilesin hamilesin diye.Sonra da reglimin olacağı günlerde beyaz akıntı oldu sıvımsı,kahverengiye döner kesin diye bekledim.Kahveler habercimdir biliyorsun!Sonra baktım ki ne gelen var ne giden...Ağrım sızım da olmadı...
3 ün bekledim gelmeyince test yaptm anında çıktı.Sonrasını biliyorsun zaten;doğru kan vermeye...
Tek farkı baş dönmelerim oluyordu benim ara ara... bilmiyorumkismile
Herşey aynı olacak diye bişey yok zaten!İp değil halat bağladım arkama ;hadi gel :)))
benimde aynı şekilde oldu kahvelerim gelmeyince anlayı vermiştim.
ki o beyaz akıntı halen devam ediyor bende ara ara inşAllah karasuda hamiledir :Saruboceq:
Canım ya inşallah hamilesindir.Eskilerden birini çekmiş olmak çookkkk güzel oalcak benim için;hele bu bi de senin kadar çok siteyen biri olunca sevincim iki katına çıakcak.
Benim de içimde pozitif hisler var ama olmazsa üzülmenden korkuyorum yaaa; o yüzden çok dillendiremiyorum!Lütfen düşünmemeye çalış.
napıyonuz bacularrr...
biz hastaneye gidicez birazdann..çok heyecanlıyımmm...
pıt pıtları duyabilcezmi bakalummm...
haber veririm..dua edinn.sizi seviyonn.baş başşş...
ohhh sıte olmusss sero test ne zman yapıcan yarınmı yapcan yanı:dilcikar: meraktan ölcemmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?