Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Tamam canım!Haberdar et kendinden.
Ya Çiğdem!Sen reglin geçtikten kaç gün sonra kan verdin değerin kaç çıktı?

canım benim reglimin üstünden 4 gün geçmişti..15 inde olmam gerekiyordu,19 unda kan testi yaptırdım.. 5585 çıktı.hayırdır yüksek mi çıktı değerinbilmiyorumkismile

canım benim reglimin üstünden 4 gün geçmişti..15 inde olmam gerekiyordu,19 unda kan testi yaptırdım.. 5585 çıktı.hayırdır yüksek mi çıktı değerinbilmiyorumkismile

Yok canım! sırnaşık şey sırnaşık şey Yüksek değil!Ben ikiz olsun istiyorum ya;meraktan sordum sadece :) İçimden de ikiz geçiyor ne yalan söyleyyeim. sırnaşık şey
Benim 3 gün 1278di sadece.Ama tabi muhtemelen erken yumurtaldığım için rel günüm de benim tahmin ettiğim gün olmamış oluyor.

Kepeleklerim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm opuyorumnanaktan ve hala gelen giden yoooooooooookkkk :lepi: leke bilem yok yaşasııııııııııııııınnnn delikafadulden

Kepeleklerim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm opuyorumnanaktan ve hala gelen giden yoooooooooookkkk :lepi: leke bilem yok yaşasııııııııııııııınnnn delikafadulden

Hoşgeldin! :))
Bu ay ben de umutluyum senden :) İnşallah... olumunekankayizsmile

ayy bende hep çoğul istedim, ikiz olsun dedim hep..dua ederken bile allahım ikiz ver bana diye dua ettim:Saruboceq: 3 tane geldi zemuszemus inşallah istediğin gibidir..:Saruboceq:

enemmmmmmmmmmmmmmmm :teytey: kız oldu mu yoksam bu ay:dance:

cancazım artık hamilesin sen ve birilerinden yardım istemeyi ögreneceksin
kız otobüslerde bile oturma önceliğimiz var :lepi: :lepi: herşeyde öncelikliyiz ki bizim insanlarımız hamile birine yardım etmeyi sever sen hiç sıkılıp üzülme ve bol bol yardım iste olumunekankayizsmile

ayrıca yarın bişiler görürsün vaginal bakarsaaaa kafamçokkarıştı

SELAMMMMMLAR CÜMLETEN zemuszemus

selamın aleyküm olumunekankayizsmile

Hoşgeldin! :))
Bu ay ben de umutluyum senden :) İnşallah... olumunekankayizsmile

Ay ayıptır söylemesi ben de çok umutluyum bu ay kendimden sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

enemmmmmmmmmmmmmmmm :teytey: kız oldu mu yoksam bu ay:dance:

Ay inşallah :Saruboceq: dua edin bana yaaaa çok istiyorum çooooooooooookkk delirmek üzereyim laelaelaelaelae artık sıyırdım iyice delikafadulden delikafadulden delikafadulden

bana tuttu gibi geliyo bilmiyorumkismile
zensel smart benim belirtimiz lekelerimizdi sende de yok ayy umutlandırmakta istemiyom ama :lepi: :Saruboceq:

bana tuttu gibi geliyo bilmiyorumkismile
zensel smart benim belirtimiz lekelerimizdi sende de yok ayy umutlandırmakta istemiyom ama :lepi: :Saruboceq:

Ay umutlanır mıyım kız ben hiç ayıp ettin delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Bak hiç umutlanmıyom :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

E iyi de mesela şimdi tüpçüye hamileyim desem adam tipime bakıp afedersin ama kıçıyla gülersırnaşık şey fisfisfis

Bak sana bir iki sayfa önce bişeyler yazdık ben de eFatoş'da...
Yaaa kzılar geçmişe arada göz gezdirin yazılanlar kaçıyor!

Ay umutlanır mıyım kız ben hiç ayıp ettin delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Bak hiç umutlanmıyom :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Canım ya inşallah hamilesindir.Eskilerden birini çekmiş olmak çookkkk güzel oalcak benim için;hele bu bi de senin kadar çok siteyen biri olunca sevincim iki katına çıakcak.
Benim de içimde pozitif hisler var ama olmazsa üzülmenden korkuyorum yaaa; o yüzden çok dillendiremiyorum!Lütfen düşünmemeye çalış.

benimde aynı şekilde oldu kahvelerim gelmeyince anlayı vermiştim.
ki o beyaz akıntı halen devam ediyor bende ara ara inşAllah karasuda hamiledir :Saruboceq:

Bunları mı diyon okudum okudum, ben asla geçmişe bakmadan gelmem merak etme sen herkesin her yazdığını görüyorum olumunekankayizsmile

Geliyom arkandan çek beni çek ipimi sıkı tut sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Son düzenleme:

Ayyy ben de çok kapılmamaya çalışıyorum ama dayanamıyom yaa, durup durup aklıma geliyo sempatiksalakcinni bi akıntı hissediyom kırmızılar geldi diye tuvalete koşuyom, bi bakıyom beyaz akıntı akannehir kahverengiye dönecek diye çok korkuyoooooooooooooooooommm eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

ohhh sıte olmusss sero test ne zman yapıcan yarınmı yapcan yanı:dilcikar: meraktan ölcemmmmmmmmmm

napıyonuz bacularrr...
biz hastaneye gidicez birazdann..çok heyecanlıyımmm...
pıt pıtları duyabilcezmi bakalummm...
haber veririm..dua edinn.sizi seviyonn.baş başşş...

canım benim güzel haberlerle gel inşallah bitanem opuyorumnanaktan

oh ohhh gelmesinde bişey zaten bebişler doldursun karnını:))

smarttttttt bebegimmmm hala şu düşüncelerden arınmamışsın hııı klava: ne diyim ben sana şimdi sen tüpünü suyunu al çağır bizi valla ben taşırım hepsini sen yeterki böyle şeyleri takma kafana ve asla bebegini kaybedicegim düşüncesinede kapılma at kafandan böyle şeyleri...
ben seni bebişinin kalp atışlarını duydugunda görücem hele bu düşüncelerden bi sıyrılmamış ol vallahi kalkar gelirim yanına elimde oklavayla hemide klava:

ohhh sıte olmusss sero test ne zman yapıcan yarınmı yapcan yanı:dilcikar: meraktan ölcemmmmmmmmmm

Kuşum biliyorum siz de merak ediyosunuz ama testte negatifi görceğime kırmızıları görmeyi tercih ediyorum :sinifsinif: ovulasyon testlerime göre bugün adet olmam lazım, ama gelen giden yok, yarın da beklemeyi düşünüyorum, eğer yarın da olmazsa perşembe günü sabahtan direk kan testi inşallah hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…