Bunları mı diyon okudum okudum, ben asla geçmişe bakmadan gelmem merak etme sen herkesin her yazdığını görüyorum olumunekankayizsmile
Geliyok arkandan çek beni çek ipimi sıkı tut sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Ben de aynen gidiyordum tuvalete ama beyaz akıntı görüyordum.İnşallah Allah gönlündekini göbüşüne verir canım yaaa....Ayyy ben de çok kapılmamaya çalışıyorum ama dayanamıyom yaa, durup durup aklıma geliyo sempatiksalakcinni bi akıntı hissediyom kırmızılar geldi diye tuvalete koşuyom, bi bakıyom beyaz akıntı akannehir kahverengiye dönecek diye çok korkuyoooooooooooooooooommm eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
ohhh sıte olmusss sero test ne zman yapıcan yarınmı yapcan yanı:dilcikar: meraktan ölcemmmmmmmmmm
Ben çekmek için elimden gelen gayreti gösteriyorum. olumunekankayizsmile Kalıınnn da bir halatım var bak ip bile değil kaydirigubbakcemile
canım benim güzel haberlerle gel inşallah bitanem opuyorumnanaktan
oh ohhh gelmesinde bişey zaten bebişler doldursun karnını:))
smarttttttt bebegimmmm hala şu düşüncelerden arınmamışsın hıııklava: ne diyim ben sana şimdi sen tüpünü suyunu al çağır bizi valla ben taşırım hepsini sen yeterki böyle şeyleri takma kafana ve asla bebegini kaybedicegim düşüncesinede kapılma at kafandan böyle şeyleri...
ben seni bebişinin kalp atışlarını duydugunda görücem hele bu düşüncelerden bi sıyrılmamış ol vallahi kalkar gelirim yanına elimde oklavayla hemideklava:
hoşgeldinnnnnnnnnnnn a.s.
hoşgeldinnn ablaaaa
Hoşgeldin şekercim! olumunekankayizsmile
Bugün evde dinlenmeye karar verdim yoğun ısrralar üzerine :)))
Kepeleklerim ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimm opuyorumnanaktan ve hala gelen giden yoooooooooookkkk :lepi: leke bilem yok yaşasııııııııııııııınnnn delikafadulden
cancazım artık hamilesin sen ve birilerinden yardım istemeyi ögreneceksin
kız otobüslerde bile oturma önceliğimiz var :lepi: :lepi: herşeyde öncelikliyiz ki bizim insanlarımız hamile birine yardım etmeyi sever sen hiç sıkılıp üzülme ve bol bol yardım iste olumunekankayizsmile
ayrıca yarın bişiler görürsün vaginal bakarsaaaa kafamçokkarıştı
selamın aleyküm olumunekankayizsmile
Ben de aynen gidiyordum tuvalete ama beyaz akıntı görüyordum.İnşallah Allah gönlündekini göbüşüne verir canım yaaa....
Evet :) yarın yapacak inşallah...
benide çek benide benideeeee delikafadulden delikafadulden delikafadulden
ACİL DURUMMM???
slm arkadaşlar benim bir sorunum var spiralle başım dertte 1 yıl oldu nerdeyse kontrollerede gıdemedım gecen gun gıttıgımde doktorum kaydıgını soyledı adet oldugumda 2. günü gel dedi neden ozaman dedim hamile olmadığından emin olmamız lazım dedi ben şimdi ne yapıcam 1 yaşında kızım var çalışıyorum en güvenli spirale güvendim neler geldi başıma aslında en merak ettiğim hamileysem çocuğa ve bana bir zararı olurmu yakınınızda benim durumda olan varmı??? spiralle hamile kalan yada???
Berenişkoooooooooooooooooommm hislerin ne diyo hamiş miyim cicim :CüvCüv: sırnaşık şey
Kızlar bu arada elif msj attı şimdi, kanaması başlamış yine :sinifsinif: ultrason için sıra bekliyolarmış şu an hastanede eyvahedigeldismile dua edelim de güzel haberle çıksın :Saruboceq:
ACİL DURUMMM???
slm arkadaşlar benim bir sorunum var spiralle başım dertte 1 yıl oldu nerdeyse kontrollerede gıdemedım gecen gun gıttıgımde doktorum kaydıgını soyledı adet oldugumda 2. günü gel dedi neden ozaman dedim hamile olmadığından emin olmamız lazım dedi ben şimdi ne yapıcam 1 yaşında kızım var çalışıyorum en güvenli spirale güvendim neler geldi başıma aslında en merak ettiğim hamileysem çocuğa ve bana bir zararı olurmu yakınınızda benim durumda olan varmı??? spiralle hamile kalan yada???
Yok canım iyiyim!İşletme günüm bugün hallettim bitti.HOŞŞBULDUMMM KIZLARRR
SMART YOK Bİ YARAMAZLIK DİMİ NEDEN EVDESİN
Yaaaa!Hadi sen de bu ay hamiş ollllllllllllllllll....Aynı ildeyiz birbirimize destek oluruz! :gitme:
yarın ilk kez gideceğim bilmiyorum ne çıkacak... akannehir
Belkim seni de ben çekerim kıs olumunekankayizsmile
Berenişkoooooooooooooooooommm hislerin ne diyo hamiş miyim cicim :CüvCüv: sırnaşık şey
Kızlar bu arada elif msj attı şimdi, kanaması başlamış yine :sinifsinif: ultrason için sıra bekliyolarmış şu an hastanede eyvahedigeldismile dua edelim de güzel haberle çıksın :Saruboceq:
ACİL DURUMMM???
ACİL DURUMMM???
hayırlısı canım yaaAy umutlanır mıyım kız ben hiç ayıp ettin delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Bak hiç umutlanmıyom :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
E iyi de mesela şimdi tüpçüye hamileyim desem adam tipime bakıp afedersin ama kıçıyla gülersırnaşık şey fisfisfis
Bak sana bir iki sayfa önce bişeyler yazdık ben de eFatoş'da...
Yaaa kzılar geçmişe arada göz gezdirin yazılanlar kaçıyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?