• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
slm kızlar....yumurtlama tarihi dışındaki bi zamanda hamile kalanınız varmı yani yumurtlama geçmişse bi daha ki aya mı kalıyo umudumuz...:(

yumurtlama tarihinde hamile kalacaksın die bi sart yok sadece o zaman hamile kalma sansın daha yüksek ama adet bitincede vede adet olacagına yakında hamile kalırsın...ben adetim bitti hemen hamile kaldım canım

ayyy nekadar samimi bir link 2 senedir buraya üyeyim bu kadar samimi bayanlarla karşılaşmadım çokda duyarlısınız üstelik :)

hayırlısı canım yaa

hiç bişicik olmaz
bak sana ne anlatcam almanya dönüşü uçaga biner binmez bagırmaya başladım acıktım acıktım die hostes erkekti geldi güldü dediki neden yemedinizz dedimki rötor yapmasaydın
ben hamileyim ve yemek istiyorum karnıma baktı nerene sakladın dedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dedimki kendi küçük marifeti büyük kaydirigubbakcemile3 hemen atıştırmalık kek getirdi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 idille öldük gülmekten
bak x-ray cihazlarındanda geçmedim hiç hamileyim diomözel kapılar açılıo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 burdaki güvenlikle nerde bebek diolar hep sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3
ya ben işe gelirken x-ray chazından geçtiğim oluyo eğer hamile isem en baştan zaarı olur mu geçmemin yani hamileyim deyip bide olmasam hepsi tanıyo sonuçta kötü olur bu defada.

Berenişkoooooooooooooooooommm hislerin ne diyo hamiş miyim cicim :CüvCüv: sırnaşık şey
Kızlar bu arada elif msj attı şimdi, kanaması başlamış yine :sinifsinif: ultrason için sıra bekliyolarmış şu an hastanede eyvahedigeldismile dua edelim de güzel haberle çıksın :Saruboceq:
Ayyy elif yaa....İnşallah herşey yoluna girer!YAzık kızcağıza. akannehir
Aaaaaaaaaaa Edit butonlarımız geri dönmüş anca farkettiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Evet evet;topiğimizi almak istediklerinde yöneticiye bizim için edit butonunun anlam ve çnemini anlatmıştım.Diğer sabah geri geldi. :lepi:

bittiiiiiiiiiiiiisositososito
domatesler bittiiiiiiiiiiiiii hihoyyyt

smartcım canım doktorum salı yada çarşamba demişti.. dün görüştük çarşamba yapıcam dedi..yani yarıneyvahedigeldismile geçmişi okuyamadım ki ..iki gündür helak oldum yetiştireym diyeakannehir

bebişim serklaj yapcakalrmış sana diye duydum doğrumu ?????

CAnım çok sağol yaaa! olumunekankayizsmile Çok ilgilendin benimle teşekkür ederim!
İçimde negatif hisler var;sanki bu gebelik sonlanacakmış gibi hissediyorum.Anneler hisseder değilmi!akannehir
Herşey çok zor geldi bana!Kızlar diyrlar ki dinlen gezme...Ama hepsinin evde eşi var.Ben bir bulaşık makinasını boşaltırken bile yükseğe uzanmak zorundayım ya da çamaşırları asmak için leğeni kaldırmak zorundayım hadi onu da geç;bir tüp,su geldiğinde mutfağa götürmek zorundayım...Bunlar gebeliğin başlangıcı için riskli şeyler diye biliyorum.Bu kdar risk varken hayatımda çıkıp gezmişim çokmu!akannehir

Karmakarışığım anlatamam sana.... :gitme:

valla direk lafa atlıorm ama smartcımm :) önemli olan ağır kaldırıp kaldırmamak değil
önemli olan ağırlığı nereye verdiğin onun için hafif bile olsa dengesiz yapılan her hareket
kötü şeylere sebep olabilir...ama asla bi yüke zorlamamalısın
yoksa yani yere eğilip alıcagın bi kağıt parcası yanlış eğildiğinde ani hareekt yaptıgında
tehlıkeili olabilir... :) haklısın sen yalnzısın eşin yok ister istemez
bazı şeyleri yapmak zorunda kalıcaksın belki aklına gelmez diye söylemek istedim canım :)

Kuşum biliyorum siz de merak ediyosunuz ama testte negatifi görceğime kırmızıları görmeyi tercih ediyorum :sinifsinif: ovulasyon testlerime göre bugün adet olmam lazım, ama gelen giden yok, yarın da beklemeyi düşünüyorum, eğer yarın da olmazsa perşembe günü sabahtan direk kan testi inşallah hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

sen en diyosun yaaa bugun beklettin ayrında bekleticen perşemde sonuc akşama kadar
çıkmıcak
Aşk ı memnunun son bölümleri gibi uzatıyosunda uzatıyosun kız bari prime time
zaman aralıgında açıklaad reytinler tavan yapsın tööbe tööbe
yarın sabah ver akşama al sonucu bizde çattırt die çatlamayalım :lepi:

Berenişkoooooooooooooooooommm hislerin ne diyo hamiş miyim cicim :CüvCüv: sırnaşık şey
Kızlar bu arada elif msj attı şimdi, kanaması başlamış yine :sinifsinif: ultrason için sıra bekliyolarmış şu an hastanede eyvahedigeldismile dua edelim de güzel haberle çıksın :Saruboceq:

ah yavyum benım ya ınsallah kötü bişi olmas :Saruboceq: eyvahedigeldismile

kızlar ben acıktım gıdım kendıme bıseyler hazırlayıp gelımm

ya bende bu aralar o kadar acıkıyorum ki anlatamam bilmiyorumkismile
bak gene acıktım ama daha yenı yemek yemsıtım bilmiyorumkismile

yumurtlama tarihinde hamile kalacaksın die bi sart yok sadece o zaman hamile kalma sansın daha yüksek ama adet bitincede vede adet olacagına yakında hamile kalırsın...ben adetim bitti hemen hamile kaldım canım

teşekkür ederim.açıkçası ilk denememiz ama temmuzda eşimden dolayı doğu tayinimiz olcak bende gitmeden doğurmayı umut ediyorum o yüzden bu ay tutması çok iyi olur tabi rabbim en iyisini hayırlısını bilir inşallah herkesin gönlüne göre nasip eder...

kaydirigubbakcemile3
ya ben işe gelirken x-ray chazından geçtiğim oluyo eğer hamile isem en baştan zaarı olur mu geçmemin yani hamileyim deyip bide olmasam hepsi tanıyo sonuçta kötü olur bu defada.

o kadarını bilmiyorum ben ögrendikten sonra geçmemeye başladım

teşekkür ederim.açıkçası ilk denememiz ama temmuzda eşimden dolayı doğu tayinimiz olcak bende gitmeden doğurmayı umut ediyorum o yüzden bu ay tutması çok iyi olur tabi rabbim en iyisini hayırlısını bilir inşallah herkesin gönlüne göre nasip eder...

hayırlısı olsun inş herkesin gönlüne göre versin rabbim....ben 1bucuk sene ugrastım daha yeni oldu ama tek cagresi şu kesinlikle ve kesinlikle eşinle cocuk için birlikte olmayacaksın sadece zevk için beraber olacaksın birde ilişkiden sonra hemen kalkma ayaga 1saat ayaklarını dik yat hatta belinin altına yastık koy cnm umarım ugrasmaassın allah kolaylık versin

bak sana ne anlatcam almanya dönüşü uçaga biner binmez bagırmaya başladım acıktım acıktım die hostes erkekti geldi güldü dediki neden yemedinizz dedimki rötor yapmasaydın
ben hamileyim ve yemek istiyorum karnıma baktı nerene sakladın dedi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 dedimki kendi küçük marifeti büyük kaydirigubbakcemile3 hemen atıştırmalık kek getirdi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 idille öldük gülmekten
bak x-ray cihazlarındanda geçmedim hiç hamileyim diomözel kapılar açılıo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 burdaki güvenlikle nerde bebek diolar hep sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

hamilelik güzel bişi herkes sana yardım eder kimsecikler gülmezz !!!

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: cadıı kaydirigubbakcemile4

harbi çok eğlenceli oluyo ya kendımden biliorm avm lerde o içeri giriş sırasında

beklemek de yok kenardan hooop sıyrılıp gecıosn :lepi:

kzıkardeşimle mağazada elbise denıcez içeri iki kişi almıors dedi görevli

dedim kardesım hamıle giyinemıo yardım etcem alla alla dedim :D

hee tmm o zaman diyoo hoop hizaya geel şakkıdı

sen ne diyosun yaaa bugun beklettin yarında bekleticen perşemde sonuc akşama kadar çıkmıcak
Aşk ı memnunun son bölümleri gibi uzatıyosunda uzatıyosun kız bari prime time
zaman aralıgında açıkla da reytingler tavan yapsın tööbe tööbe
yarın sabah ver akşama al sonucu bizde çattırt die çatlamayalım :lepi:

Ay ama ya yarın sabah kan verdikten sonra öğlen kırmızılar gelirse naparım beeeeeeeeeeeeeeennnn mafoldumben mafoldumben mafoldumben

beyni oluşturan sinirleri kötü yönde etkilediğini biliyorum sadece
gecmemek daha iyiymişşşş bilmiyorumkismile

tamam kızzz senin için bu ay hamiş olurum bende beraber hem destek oluruz hemde beraber gideriz kız doktorlara delikafadulden delikafadulden
hem sen iste ben hamiş olmadanda doktora gelirim seninle balımmm benimmm opuyorumnanaktan
Ayy ne güzel olur :) Sağolsun Fatoş çok ilgileniyorbenimle ama yanımda da bir hamiş olsa fena olmaz haniiii! olumunekankayizsmile Semoş garibim rahatsız;gerçi rahatsız olmasa da onunla görüşme fırsatımız olamadı hiç yüzyüze!Ben çok istedim ama.... :gitme:
hayırlısı canım yaa

hiç bişicik olmaz

hamilelik güzel bişi herkes sana yardım eder kimsecikler gülmezz !!!
Ayy sen süper komiksin yaaa :) Ben hayatta kimseye hamileyim diyemem.Hatta alışveriş merkezine nasıl gideceğim o cihazdan geçirecekler falan diye bile düşünüyorum kendi kendime.Hani azcık büyük olsa derim ya da onalr anlar;ama şu an şüpheli üstünde bomba var ondan geçmyor X ryaden bile diyebilirler bana :)))
Yahuuu sen beni tanıyamadın mı hala;ben daha kendi ailemden bile kimseye söyleyemedim akannehir
slm kızlar....yumurtlama tarihi dışındaki bi zamanda hamile kalanınız varmı yani yumurtlama geçmişse bi daha ki aya mı kalıyo umudumuz...:(

Yumurtlamanı ovulasyon testleriyle saptadıysan evet artık bir dahaki aya kadar kalamazsın;ama artı eksi bir iki gün oynayabiliyor normalde.

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: cadıı kaydirigubbakcemile4

harbi çok eğlenceli oluyo ya kendımden biliorm avm lerde o içeri giriş sırasında

beklemek de yok kenardan hooop sıyrılıp gecıosn :lepi:

kzıkardeşimle mağazada elbise denıcez içeri iki kişi almıors dedi görevli

dedim kardesım hamıle giyinemıo yardım etcem alla alla dedim :D

hee tmm o zaman diyoo hoop hizaya geel şakkıdı

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: şimdiden böle keyifli büyüdükçe ne hal alırım bilemicemmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Kızlar benim çok uykum geldi, kociş gelene kadar uzanacam accuk, akşama da misafirlerimiz var giremem heralde, yarın görüşürüz canlarım baş baaaaaaaaaaşşşş opuyorumnanaktan

Reglleri dğzenli olan birinde yumurtlama günü o akdar oynamaz.Genel kanı yumurtlama günün başlayacak olan regle 14 gün kalmasında oluşandır.Artı eksi bir iki oynayabilir tabi.
ayyy nekadar samimi bir link 2 senedir buraya üyeyim bu kadar samimi bayanlarla karşılaşmadım çokda duyarlısınız üstelik :)

Bizim topiciğimiz bitanedir :)))
Kim ne biliyorsa dilinin döndüğünce anlatır :)

Ay ama ya yarın sabah kan verdikten sonra öğlen kırmızılar gelirse naparım beeeeeeeeeeeeeeennnn mafoldumben mafoldumben mafoldumben

yah moralini bozma leke yok bişi yok nerden çıkarıyosun kırmızıyı:oklava::oklava::oklava:sen yarın sabah önce aldığımız testlerden birini yap baktın yine silik ki öle olacak hemen kan ver kaydirigubbakcemile5

Ayy ne güzel olur :) Sağolsun Fatoş çok ilgileniyorbenimle ama yanımda da bir hamiş olsa fena olmaz haniiii! olumunekankayizsmile Semoş garibim rahatsız;gerçi rahatsız olmasa da onunla görüşme fırsatımız olamadı hiç yüzyüze!Ben çok istedim ama.... :gitme:

Ayy sen süper komiksin yaaa :) Ben hayatta kimseye hamileyim diyemem.Hatta alışveriş merkezine nasıl gideceğim o cihazdan geçirecekler falan diye bile düşünüyorum kendi kendime.Hani azcık büyük olsa derim ya da onalr anlar;ama şu an şüpheli üstünde bomba var ondan geçmyor X ryaden bile diyebilirler bana :)))
Yahuuu sen beni tanıyamadın mı hala;ben daha kendi ailemden bile kimseye söyleyemedim akannehir

canımıniçi zaten sen sen olmucan bi süre sonra hormon tepmiş sibel olcan sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey o yüzden öle bi alışcan ki hatta bu olay çok eglenceli olacak ben çok keyif almaya başladım hihoyyyt hihoyyyt
yanında hamiş ben varım ne var aramızda 1,5 ay var sankim nolmuşş 40ımız karışcak kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

hala kırmızı diyo ya sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

canım benim yarın reglin gecmış oluyo mu ? evet

regl gecınce napiyoruz ? test

yani hadi 1 hafta bekledin kırmızılar gelmedi

gün gectıkce hamıle olduguna daha da çok inandın test yaptın çıkmadı nolucak ?

bebiş varsa zaten cıkar yoksa reglım neden gelmedi die düşünürsün diye düşnüüyorum

beenn baskıda yapmak isteemem kesin hamilesinde demıyorum yani yanlış anlaşılmayım soona :)

Sen bilirsin sengözlerimebaksanab

ÇOK MU ÇOK OLUYORUM :roflol:

Back
X