• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ay ama ya yarın sabah kan verdikten sonra öğlen kırmızılar gelirse naparım beeeeeeeeeeeeeeennnn mafoldumben mafoldumben mafoldumben

cnm bence bi test al hemencik yap bence belli oluyo hemen çünkü testte bi bozukluk falan yoksa baktın olmadı kan verirsin.hadi yap yap alkisalkisalkisalkisalkisalkis

hala kırmızı diyo ya sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

canım benim yarın reglin gecmış oluyo mu ? evet

regl gecınce napiyoruz ? test

yani hadi 1 hafta bekledin kırmızılar gelmedi

gün gectıkce hamıle olduguna daha da çok inandın test yaptın çıkmadı nolucak ?

bebiş varsa zaten cıkar yoksa reglım neden gelmedi die düşünürsün diye düşnüüyorum

beenn baskıda yapmak isteemem kesin hamilesinde demıyorum yani yanlış anlaşılmayım soona :)

Sen bilirsin sengözlerimebaksanab

ÇOK MU ÇOK OLUYORUM :roflol:
doğru söze ne deniralkisalkisalkisŞeniz

bebişim serklaj yapcakalrmış sana diye duydum doğrumu ?????

valla direk lafa atlıorm ama smartcımm :) önemli olan ağır kaldırıp kaldırmamak değil
önemli olan ağırlığı nereye verdiğin onun için hafif bile olsa dengesiz yapılan her hareket
kötü şeylere sebep olabilir...ama asla bi yüke zorlamamalısın
yoksa yani yere eğilip alıcagın bi kağıt parcası yanlış eğildiğinde ani hareekt yaptıgında
tehlıkeili olabilir... :) haklısın sen yalnzısın eşin yok ister istemez
bazı şeyleri yapmak zorunda kalıcaksın belki aklına gelmez diye söylemek istedim canım :)

Yok canım!Tabiki aklına geleni söyle... olumunekankayizsmile Görünmez kazalar düşünülmeyen ayrıntıalar da etkiler tabi;ama ben olasılığı yüksek risklerle o akdar doluyum ki daha onalrı düşünemedim akannehir sırnaşık şey fisfisfis

hayırlısı olsun inş herkesin gönlüne göre versin rabbim....ben 1bucuk sene ugrastım daha yeni oldu ama tek cagresi şu kesinlikle ve kesinlikle eşinle cocuk için birlikte olmayacaksın sadece zevk için beraber olacaksın birde ilişkiden sonra hemen kalkma ayaga 1saat ayaklarını dik yat hatta belinin altına yastık koy cnm umarım ugrasmaassın allah kolaylık versin

Olacaksa oluyor bence hiiçççç ayak dikmeye kalkmamaya ...ya gerek yok!
Ben olmasını bu ay istemediğim için hamile kaldığımı düşündüğüm ilişkiyi şöyle bir düşündüğümde Pozisyon OUT bu biirrrr,olay biter bitmez fırladım banyoya gittim bu ikiiiii ve sıcacık suyla da duşumu aldım bu da üç....Ama bana mısın demedi.akannehir
Üstelik bence yumurtlama günüm bile değildi sırnaşık şey fisfisfis

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: şimdiden böle keyifli büyüdükçe ne hal alırım bilemicemmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

inan bana gün gectıkce dhaa güzel oluyo :lepi:

ama son 2 ay daha da sıkıntılıymış o son ıkı ayı yasamadıgım ıcın tam bişi diyemıyorum sempatiksalakcinni

doğru söze ne deniralkisalkisalkisŞeniz

olumunekankayizsmile

bayanlar mikemmelsinizzzz hızınıza yetişemiyorum doğrusu:)

herkeşler aşık bizim topikimizee bayanssulusmile opuyorumnanaktan sengözlerimebaksanab

Yok canım!Tabiki aklına geleni söyle... olumunekankayizsmile Görünmez kazalar düşünülmeyen ayrıntıalar da etkiler tabi;ama ben olasılığı yüksek risklerle o akdar doluyum ki daha onalrı düşünemedim akannehir sırnaşık şey fisfisfis

rahat ol bence ohhh :) ya da yok yok azcık büyüsün o zaman anlıycaksın smartcım demekle olmuyo :)

Ay ama ya yarın sabah kan verdikten sonra öğlen kırmızılar gelirse naparım beeeeeeeeeeeeeeennnn mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Canım neden kan testinde ısrar ediyordun ki anlamadım;o kadar gebeik testin var yaparsın birinbi pozitifi görürsen doğpru hastaneye gidiverirsin.Bence öyle yapppp.. kaydirigubbakcemile4
beyni oluşturan sinirleri kötü yönde etkilediğini biliyorum sadece
gecmemek daha iyiymişşşş bilmiyorumkismile

Ya tabi geçmemek daha iyidri ama ilk ayda bir sıkıntı çıakrmaz bu duurm yaaa...

canımıniçi zaten sen sen olmucan bi süre sonra hormon tepmiş sibel olcan sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey o yüzden öle bi alışcan ki hatta bu olay çok eglenceli olacak ben çok keyif almaya başladım hihoyyyt hihoyyyt
yanında hamiş ben varım ne var aramızda 1,5 ay var sankim nolmuşş 40ımız karışcak kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

Kzıım kaçıncı haftasndasın ki aramızda 1.5 ay var. fisfisfis fisfisfis Benim perşembe 6 hafta olacak.

inan bana gün gectıkce dhaa güzel oluyo :lepi:

ama son 2 ay daha da sıkıntılıymış o son ıkı ayı yasamadıgım ıcın tam bişi diyemıyorum sempatiksalakcinni

inşAllah hepimiz yaşarız canım sgalıkla alırız bebişleri kucaklarımıza :Saruboceq:

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

............

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

KotuKediSero........................30 EYLÜL
Seliz..........................................2 EKİM
mercan.a...................................8 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Hilmi_Ve_Fatma.......................11EKİM
Emos3985.................................12EKİM
hatunsultan.............................16 EKİM
yaren0144...............................17 EKİM
Yildiz10..........................17 EKİM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 --SariLale--zonox----Yavyum

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl :hooray: :hooray: :hooray:--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

Son düzenleme:
Fatoşşş kuzummmmmm doğum günün kutlu olsunnzemuszemus

eşinle,doğacak pıtırınla,ailenle ve sevdiklerinle beraber daha nice yaşlara

inşallah canım benimmmmmopuyorumnanaktan

mutlu yıllarrrrrrrrrrrrrr olumunekankayizsmileŞenizŞeniz

suuuuuuuu hoş geldin canım beni listeye eklermisin 17 ekim regl günümdeeeeeeeeeeeee:emir_bebek:

Back
X