Ay ama ya yarın sabah kan verdikten sonra öğlen kırmızılar gelirse naparım beeeeeeeeeeeeeeennnn mafoldumben mafoldumben mafoldumben
yaa canım sıkkın...
doğru söze ne deniralkisalkisalkisŞenizhala kırmızı diyo ya sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
canım benim yarın reglin gecmış oluyo mu ? evet
regl gecınce napiyoruz ? test
yani hadi 1 hafta bekledin kırmızılar gelmedi
gün gectıkce hamıle olduguna daha da çok inandın test yaptın çıkmadı nolucak ?
bebiş varsa zaten cıkar yoksa reglım neden gelmedi die düşünürsün diye düşnüüyorum
beenn baskıda yapmak isteemem kesin hamilesinde demıyorum yani yanlış anlaşılmayım soona :)
Sen bilirsin sengözlerimebaksanab
ÇOK MU ÇOK OLUYORUM :roflol:
bebişim serklaj yapcakalrmış sana diye duydum doğrumu ?????
valla direk lafa atlıorm ama smartcımm :) önemli olan ağır kaldırıp kaldırmamak değil
önemli olan ağırlığı nereye verdiğin onun için hafif bile olsa dengesiz yapılan her hareket
kötü şeylere sebep olabilir...ama asla bi yüke zorlamamalısın
yoksa yani yere eğilip alıcagın bi kağıt parcası yanlış eğildiğinde ani hareekt yaptıgında
tehlıkeili olabilir... :) haklısın sen yalnzısın eşin yok ister istemez
bazı şeyleri yapmak zorunda kalıcaksın belki aklına gelmez diye söylemek istedim canım :)
neden aşkım ne oldu
bayanlar mikemmelsinizzzz hızınıza yetişemiyorum doğrusu:)
hayırlısı olsun inş herkesin gönlüne göre versin rabbim....ben 1bucuk sene ugrastım daha yeni oldu ama tek cagresi şu kesinlikle ve kesinlikle eşinle cocuk için birlikte olmayacaksın sadece zevk için beraber olacaksın birde ilişkiden sonra hemen kalkma ayaga 1saat ayaklarını dik yat hatta belinin altına yastık koy cnm umarım ugrasmaassın allah kolaylık versin
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: şimdiden böle keyifli büyüdükçe ne hal alırım bilemicemmm sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
doğru söze ne deniralkisalkisalkisŞeniz
bayanlar mikemmelsinizzzz hızınıza yetişemiyorum doğrusu:)
Yok canım!Tabiki aklına geleni söyle... olumunekankayizsmile Görünmez kazalar düşünülmeyen ayrıntıalar da etkiler tabi;ama ben olasılığı yüksek risklerle o akdar doluyum ki daha onalrı düşünemedim akannehir sırnaşık şey fisfisfis
Canım neden kan testinde ısrar ediyordun ki anlamadım;o kadar gebeik testin var yaparsın birinbi pozitifi görürsen doğpru hastaneye gidiverirsin.Bence öyle yapppp..Ay ama ya yarın sabah kan verdikten sonra öğlen kırmızılar gelirse naparım beeeeeeeeeeeeeeennnn mafoldumben mafoldumben mafoldumben
beyni oluşturan sinirleri kötü yönde etkilediğini biliyorum sadece
gecmemek daha iyiymişşşş bilmiyorumkismile
ayyy aşkım dedi yaaa :sm_cool: valla ne biliyim yaaa canım sıkkın...öle yani...
canımıniçi zaten sen sen olmucan bi süre sonra hormon tepmiş sibel olcan sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey o yüzden öle bi alışcan ki hatta bu olay çok eglenceli olacak ben çok keyif almaya başladım hihoyyyt hihoyyyt
yanında hamiş ben varım ne var aramızda 1,5 ay var sankim nolmuşş 40ımız karışcak kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
Ya tabi geçmemek daha iyidri ama ilk ayda bir sıkıntı çıakrmaz bu duurm yaaa...
inan bana gün gectıkce dhaa güzel oluyo :lepi:
ama son 2 ay daha da sıkıntılıymış o son ıkı ayı yasamadıgım ıcın tam bişi diyemıyorum sempatiksalakcinni
Kzıım kaçıncı haftasndasın ki aramızda 1.5 ay var. fisfisfis fisfisfis Benim perşembe 6 hafta olacak.
teşkür ederim teşkür ederim çiçekleri masama istiyoruma.s.a.s.
sende hoş geldin kaç yıllık evlisin canım
daha çok güsel şeyler biliomda utanırım söliyemem :kedi::kedi::kedi: sıkılmasın canın relaks ol tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?