allah seniiii napmasınn delüşşşş kız acukkk sabretseydinn yaa ben ne yaparım böle haber alınca bilmiyorum ama heralde süpriz yaparımmm gibime geliyooosempatiksalakcinnisüprizlerle dolu bir gacıyım bennnkaydirigubbakcemile3yolda pat diye die öledim aşırdım ne oldugunu ::):):):)
offf ya benimda kasıgımda hafiftennn sancılar girip çıkıyooo bide çokk şiştim ben ya nasıl indirceksem göbüşümü bilmiomm
günaydın kızlaaar opuyorumnanaktan
bütün gece sinirden uyuyamadım hala çok gerginim alsanaalsanasmile
allah seniiii napmasınn delüşşşş kız acukkk sabretseydinn yaa ben ne yaparım böle haber alınca bilmiyorum ama heralde süpriz yaparımmm gibime geliyooosempatiksalakcinnisüprizlerle dolu bir gacıyım bennnkaydirigubbakcemile3
ayy canım gazdır gazzz oo sal gitsinn iyi insanda kötü şey durmaz benimde şişti son haftadırr bitkisel bir hap var ondan içiyorum evde akşama kadar gazman gibi dolaşıyorumyoksa ağrı giriyo karnıma seninkisi gibiiidelikafadulden
allah seniiii napmasınn delüşşşş kız acukkk sabretseydinn yaa ben ne yaparım böle haber alınca bilmiyorum ama heralde süpriz yaparımmm gibime geliyooosempatiksalakcinnisüprizlerle dolu bir gacıyım bennnkaydirigubbakcemile3
ayy canım gazdır gazzz oo sal gitsinn iyi insanda kötü şey durmaz benimde şişti son haftadırr bitkisel bir hap var ondan içiyorum evde akşama kadar gazman gibi dolaşıyorumyoksa ağrı giriyo karnıma seninkisi gibiiidelikafadulden
kim kızdırmışş benim gülümüüüüüüolumunekankayizsmile söle banaa ben pataklayım onuu bebemmmm:mymeka: hayırdır insallahhhhh söle bakemm nolduuŞenizŞeniz
inş. canım kötü bi durum değildir. bende korkarak yaşıyorum önce tek göğsümde kist vardı şimdi değerindede oluştu doktor korkma diyo ama ben çok korkuyorum, ölmekten değil aslında bebeğim olurda onu yarı yolda bırakırım diyemafoldumben
günaydın kızlaaar opuyorumnanaktan
bütün gece sinirden uyuyamadım hala çok gerginim alsanaalsanasmile
ayyşemm iki kere dahamı oldu yaaaişallah bişi çıkmazzzzz.:Saruboceq:
kocayla çok fena kavga ettim :mymeka:
az çok biliyosunuz çalışma saatlerimi
kendimi eve zor atıyorum
gecenin bir yarısı teyzesi aradı bu akşam için bize oturmaya geleceklermiş
ben zaten burdan erken çıkamıyorum gece 10 da eve gidiyorum
geçen haftadan beri temizlik yapmamışım
ve o saatten sonra gidip eve ne hazırlıcam
üstelik onlarda biliyo ne kadar zor şartlarda çalıştığımı
ayyy çok sinir oldum ya ne kadar anlayışsızlar:mymeka:
günaydııın arkadaşlaaaaaaaar.......
günaydııın arkadaşlaaaaaaaar.......
ayy canım ya bu durumda insan hakketen sinirleniyo.benimde eşim hiçç düşünmez ben erken çıkıorum iştwen ama insan yoruluyo yinede ev dagınık oluyo yada ben tam yatıp dinlenicek oluorum zırt babası arıyo alt komşularıyla maç izlemeye geliceklermiş.bende kocişe patlıyom tabi neden gelmeyin demedin dieee.
sorma ya deli oluyorum
gelen misafire bişey diyemeyeceğimiz için mecburen kocalara patlıyoruzklava:
hayır yani söyleseydin diyorum en azından izinli olduğum gün gelselerdi
tek umudum annemŞeniz:umursamaz:
onu arıyımda börek kek falan yapsın iş yerime getirsin
yoksa gidince hiç bir şey yapamam yani
boş çay versem zaten laf ederler
sorma ya deli oluyorum
ne iş yapıorsun cnaım sen bu arada merak ettim ayyy azıcık anlayışlı olsalardı valla....
haa bu arada alttaki o çizelgeyi nasıl yapıorsunuz
o zamn sen kilo alıyosun tatlım şimdi şişlik var diye yeme bizi burdaaa hadi hadiiisempatiksalakcinnisırnaşıkşeyayyy o nasıll lafff kızzz iyi insanda kötü şey durmazz süpermişş vallaaa.ne bilim canım ya gaz gibim degill böle kasıklarıma incecikten vuruyo acaba kürtajın yarasımı sızlıyo dicem ama nerdeyse 2 ay oldu geçmiştir heralde.ya şişligide hiçç sorma resmen şiş yumuşacık göbüşümm bugün den başlıyım ben sporada tatile kadar ascık kilo verimmm yoksa kocca bi göbekle gidicem tatileee kaydirigubbakcemile3
neyse cnmm belkim bende olsam dayanamazdımmmhihoyyytee ne tepki, verdiiii naptıı anlat kız çımbızla alıyom azından lafıııı hamiş hamiş ensene tokatı patlattırmaa heee:mymeka:napiyim bende yapıcaktım sözde ama onu görünce sabredemedim.. bastım kahkayı yolun ortasında ........kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
akannehirakannehirpess yaniii ne anlayışsızlar yaa 10dan sonra oturmamı olurrkocayla çok fena kavga ettim :mymeka:
az çok biliyosunuz çalışma saatlerimi
kendimi eve zor atıyorum
gecenin bir yarısı teyzesi aradı bu akşam için bize oturmaya geleceklermiş
ben zaten burdan erken çıkamıyorum gece 10 da eve gidiyorum
geçen haftadan beri temizlik yapmamışım
ve o saatten sonra gidip eve ne hazırlıcam
üstelik onlarda biliyo ne kadar zor şartlarda çalıştığımı
ayyy çok sinir oldum ya ne kadar anlayışsızlar:mymeka:
canım ben özel bir kolejde idari işlere bakıyorum:hulya:
iş yerinde yüküm çok ağır yani
ve sabah 9 akşam 9 çalışıyorumkafamçokkarıştı
bu arada alttaki çizelgeyi ben bilmiyorum sağolsun ayşeciğim yapmıştıŞeniz
aynen canım olan kocalara oluyo.aslında yapmıcan hiç bişe boş çay koyucan laf ederlerse etsinler hem saat 10 nerdeyse eve geliosun hem hamilesin ayıp yani.
o zamn sen kilo alıyosun tatlım şimdi şişlik var diye yeme bizi burdaaa hadi hadiiisempatiksalakcinnisırnaşıkşey
neyse cnmm belkim bende olsam dayanamazdımmmhihoyyytee ne tepki, verdiiii naptıı anlat kız çımbızla alıyom azından lafıııı hamiş hamiş ensene tokatı patlattırmaa heee:mymeka:
akannehirakannehirpess yaniii ne anlayışsızlar yaa 10dan sonra oturmamı olurrklava:ayyy kociş ne dedide tartıştınızz sizzzzbenneyaptımki[/QUO
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayyy şekerim öle deme yaaa hamişken 2 kilo almıştım verdim ama şimcik onlarııadaçayı içiom sürekli acaba omu şişirdiki beni yawwww.yoksa hakketten kilomu alıommm cokacimcoookcokacimcoook
o zamn sen kilo alıyosun tatlım şimdi şişlik var diye yeme bizi burdaaa hadi hadiiisempatiksalakcinnisırnaşıkşey
neyse cnmm belkim bende olsam dayanamazdımmmhihoyyytee ne tepki, verdiiii naptıı anlat kız çımbızla alıyom azından lafıııı hamiş hamiş ensene tokatı patlattırmaa heee:mymeka:
akannehirakannehirpess yaniii ne anlayışsızlar yaa 10dan sonra oturmamı olurrklava:ayyy kociş ne dedide tartıştınızz sizzzzbenneyaptımki
sorma ya deli oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?