Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

aslında kocişin suçu yok
karşı tarafın düşünmesi lazım
kocaya neden kabul ettin diye kavga ettim konuşmuyorum :umursamaz:
akşamda konuşmıcam anlasın bir dahada en azından ben işten çıkana kadar böyle bir daveti kabul etmesin :mymeka:

dün ağlamadım ama bak şimdi ağladım vallahi canım benim.... dün gece yatmadan attığın mesajı okudum... 22 nisan... 23:14 bak bu kız hamile şimdi dedim kendime...zaman geçiyor...bi tane gidiyorsa, bi tane geliyor... allah seninkine sağlık versin, böyle acılar yaşamak çok zor ama dünyanın sonu değil tabi.. hep yanımdaydın zaten canım sen smart ve topiğimizin bütün güzel anne adayları...
umarım sağlıklı bebek kucağıma almayı nasip eder Allahım...opuyorumnanaktan bende sizi seworummmmm

Son düzenleme:

ayy canım sinir oluorum bööle insanlaraaa valla hemde 3. günü gidilirmi ayıp valla.benim kaynanam hayatta haber vermeden gelmez.kayınpederim gelri ama

:icecream::icecream:ayy çok heycanlıı yaaaa süper cnm allahım bizlerede nasip etsinnn müjde vermeyii ben herlade evde öğrenirsem hamile olduğumu doğğru çalıştığı yere fırına gitcemm orda vercem müjdeyiiiii bakalım ne etcekkkkkkk artıkk bağırırmı sonunda baba oluyorumm diyee yoksam benii kaldırır öpermiii sempatiksalakcinninapcak acabaa sabırsızlıkla o günü bekliyommm:CüvCüv:

ağlamaa cnm yaa allahım sabır versinn yeni bebişle acılarını unuttursun inşallahhhhholumunekankayizsmile

ewet iyi etmişin cnmm anlasın hatasınııııı:umursamaz:

haklsıın canım sonuna kadar

hamılesın çalşıosn bu yetmıo bide msiafir ağırlıcaksın

4 aylık hamıleyken ben 11 kişi yatıya msiafir gelmişlerdi

tee eskişehirden 3 gun kalmışlardı Allah ım yarebbim

tamam kendıelri yaptılar zxaten işin çoğunu ama uzanamıosn dinlenemıosn

onlar şiş yaparken sen oturamıosn ki zaten zor gectı benım gebelıgım ooff ooff

her iş kadının omzunda :umursamaz:

offf ya benimda kasıgımda hafiftennn sancılar girip çıkıyooo bide çokk şiştim ben ya nasıl indirceksem göbüşümü bilmiomm
bende öyleyim

canım yinede huzursuz oluyorum
aynı benim eşimin ailesi

seni unlu unlu öper bence Şeniz

ayyyyyyyyyyyyyyyy cnaım inş. Allahım nasip eder yaaaa

kızlar şu yerleride silim gelim allam tek eleman olmak ne kötü yaa herşey sana bakıyo sabahtan beri topla topla bi hal oldum :sinifsinif: klorak kokusundan ölcem şimdi akannehir daha bankaları aramadım poliçesi bitenlere bakmadım ufff işimi seviyorum ama bazen çok sinir oluyoruuuum. titizlik yapmasam tam süper olacak. patroşum görse çok kızar iş yapıom diye ama tutamıyorum kendimiiii guclubacismile

emoşum inşallah en kısa zamanda söylersin eşine ve inan onlar için bizdekinden daha yoğun duygular oluşuyo. çünkü biz nede olsa biraz alıştırıyoruz kendimizi ama onlar hiiiç beklemedikleri bi anda baba olacaklarını duyunca çok garipsiyolar benim eşim kalakalmıştı. tutuldu kaldı sabah söyledim akşam oldu anca anladı ne dediğimi o zamana kadar anlamadı aptal gibi olmuştu laelaelaelaelae

inşallahh cnmm saol allah razı olsunnnnŞenizkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3benkide öle olurr heraldeekaydirigubbakcemile3aptal kocişim benimmm:asigim:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 benim eşimden çok annem ve babam çok komikti izmirde oldukları için telde söledim ben babam bagırmaya başladııı teldeeee beni falan unutup bagırarak kapadı telefonuu :) annemede bi gün önceden ben hastalanmadım ama adet geciktirici içtim ondan heralde ama test yapıcam dedim.ertesi gün aradım anne yok bişi hap hormonlarımı bozdu diye biliodum zaten ondan hiç heyecanlanmadım dedi tam kapatırken hadi öptüm yeni annanne dedim ne die bagırıp inanmadı zor inandırdım tabi inanınca ondada bi çıglıklarrr çok güzeldi ya allahım herkese yaşatsın işallah

selammmm kızlarrr nasılsınızzz ..:? pazartesiyi hiç sefmiyorummmm..olan iş birikiyo ( sabahtan beri bi nefes alamadım yaaa siz napıyonuz....hilmivefatma tebrik ederim canımm hayırlısıyla Allah kucağına almayı nasip eder...
ayşecim kuzumm dr a gitmedinmi daha ne zaman gitcen kalp bu ihmale gelmez? dikkat et canım...birşey ekliyeyim Allah korusun kalp krizi geçirme esnasında aklında olsun derin derin öksürecekmişsin..bi yerde okumuştum...aklınızda olsun kızlar...Allahım korusunn...

hoşgeldinn cnmmmopuyorumnanaktan

hoşbulduk canım :)) ben daha 3 aylık evliyim ama eşimle 6 yıldır bir birlikteliğimiz var,birbirimizi tanıma dönemi çoktan geçti,şimdi bir de bebeğimiz olsun istiyoruz,hayırlısıyla inş..:ecrin_bebek:

hoşgeldin canım :)

yarına canım randevum...napayım randevu almak falan öle zor ki

bide bugun acil yapılcak işlerim vardı ister istemez yarına kaldı ama doçentten aldım

randevuyu inş...sorun neyse anlaşılrı da bende rahatlarım...

valla kocişde çok korktu bende napıcamızı bilemiors

bilioırm canım sert sert öksürüyorum gercekten işe yarıyo of moralman eskılere düşürdü bu olay beni :)

canım benim moralini bozma sen dualarımız seninle inş hiç bir sorun çıkmaz:Saruboceq:
yada sorun varsada inş basit birşeydir:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…