Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnn
taopiğimizin en güzel bayanları..
ay_she+, bellee+, EMOS8935+, karaguuul+, KARARLI, north82, ParadiesAngel+, SeKeR_NaNe+, TopukluAyakkabi+, yelizcem, Yildiz10+

canım benim moralini bozma sen dualarımız seninle inş hiç bir sorun çıkmaz:Saruboceq:
yada sorun varsada inş basit birşeydir:teselli:

inşallah canım benim inşallahh :)

dün akşam behzat ç yi izliyoduk ta

"sen vurulunca yaşamak için çok vaktimiz olmadığını düşündüm" dedi savcı

kızımı kaybedincede böyle düşünmüştüm...bu seferde aynı şeyi anımsadım

herşey birden oluyo...hazırlıksızken...

karamsar falan değilim ama insan ister istemez düşünüyo bunları

herşeyin hayırlısı opuyorumnanaktan

ee kızçen napiyo hareketleri nasıl yaramazın

ay_she+, bellee, EMOS8935, GamzeliKiz+, karaguuul+, KARARLI, north82, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe+, TopukluAyakkabi, yelizcem, Yildiz10

günaydınnnn güsellerimmmmmmmmmmmm nasılsınızlarrrrrrrrr

canım benim yaaa inşallah kötü birşey çıkmaz moralinide bozma sakın...bizi en iyi o etkiliyo zaten sende biliyorsun...çok geçmişolur inşallah canm

haklısın canım :teselli:
kızım iyi çok şükür hareketlerini hada yoğun hissediyorum artık :asigim:
zaman geçtikçede heyecan basıyo beni ve beraberinde korku ve endişe
aklıma herşey geliyo rabbim herkesin evladını sağ salim kucaklamayı nasip etsin:Saruboceq:
kucağıma alana kadar bu endişeler devam edecek sanırım :1no2:

günaydınn şekerlerrrrr
sağol canım...opuyorumnanaktan
ay_she+, bellee, EMOS8935, GamzeliKiz+, karaguuul+, KARARLI, north82, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe+, TopukluAyakkabi, yelizcem, Yildiz10

günaydın canım hoşgeldinnn...ben iyiyim kendi adıma sağol sen nasılsın..zemuszemus
günaydın muah muah hatcem :)

sağol ayşemmmmmmŞenizŞeniz

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydınnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnn
taopiğimizin en güzel bayanları..
ay_she+, bellee+, EMOS8935+, karaguuul+, KARARLI, north82, ParadiesAngel+, SeKeR_NaNe+, TopukluAyakkabi+, yelizcem, Yildiz10+

GÜNAYDINNN CANLARIMMMMMMMMM HOŞ GELDİNİZZZZZZZopuyorumnanaktan

kızlar bu arada kızımın ismini miray koymayı düşünüyorum:asigim:
sizce nasıl bilmiyorumkismile

aminn bıtanemm hepimizde var o korku endişee ama allahım buyukk o korusun bızı ve bebeklerımızı :Saruboceq:

bu arada benım oğlum maşallah uslu bır bebek olacakk ve dr amcasının da dediği gbı oldukça ınatçı sengözlerimebaksanab sabahları hareket edıyorr oğlen hareket edıor ara sıra canı ıstersee akşamları bole babası sallıo uyandırıyo azcıkk oğle hareket edıyorr..yururken falan ben hiç hıssetmıyorumm haeketlerı anca uzanınca sırt ustu o zaman hıssedıorumm:CüvCüv: onun canını yerımm bennn olumunekankayizsmile benım iç karın geniş ya sanırm hareketler bıle zor hıssedılecekkk :roflol::roflol::roflol: aman sağlıklı sıhhatlı olsun daa ınatçı olsun napayımm anası kılıklı olucak demekkı naniknanik

canım ben en çok gece hissediyorum sanırım bu kız gündüz uyuyup gece de canıma okuyacak kafamçokkarıştı
ayyy yerim ben onu ya hele bir doğsunda uykusuz kalmaya razıyım ben:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…