canım benim moralini bozma sen dualarımız seninle inş hiç bir sorun çıkmaz:Saruboceq:
yada sorun varsada inş basit birşeydir:teselli:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnn
taopiğimizin en güzel bayanları..
ay_she+, bellee+, EMOS8935+, karaguuul+, KARARLI, north82, ParadiesAngel+, SeKeR_NaNe+, TopukluAyakkabi+, yelizcem, Yildiz10+
ay_she+, bellee+, EMOS8935+, karaguuul+, KARARLI, north82, ParadiesAngel+, SeKeR_NaNe+, TopukluAyakkabi+, yelizcem, Yildiz10+
hoşgeldin canım :)
yarına canım randevum...napayım randevu almak falan öle zor ki
bide bugun acil yapılcak işlerim vardı ister istemez yarına kaldı ama doçentten aldım
randevuyu inş...sorun neyse anlaşılrı da bende rahatlarım...
valla kocişde çok korktu bende napıcamızı bilemiors
bilioırm canım sert sert öksürüyorum gercekten işe yarıyo of moralman eskılere düşürdü bu olay beni :)
inşallah canım benim inşallahh :)
dün akşam behzat ç yi izliyoduk ta
"sen vurulunca yaşamak için çok vaktimiz olmadığını düşündüm" dedi savcı
kızımı kaybedincede böyle düşünmüştüm...bu seferde aynı şeyi anımsadım
herşey birden oluyo...hazırlıksızken...
karamsar falan değilim ama insan ister istemez düşünüyo bunları
herşeyin hayırlısı opuyorumnanaktan
ee kızçen napiyo hareketleri nasıl yaramazın
ay_she+, bellee, EMOS8935, GamzeliKiz+, karaguuul+, KARARLI, north82, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe+, TopukluAyakkabi, yelizcem, Yildiz10
günaydınnnn güsellerimmmmmmmmmmmm nasılsınızlarrrrrrrrr
sağol canım...opuyorumnanaktangünaydınn şekerlerrrrr
günaydın canım hoşgeldinnn...ben iyiyim kendi adıma sağol sen nasılsın..zemuszemusay_she+, bellee, EMOS8935, GamzeliKiz+, karaguuul+, KARARLI, north82, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe+, TopukluAyakkabi, yelizcem, Yildiz10
günaydın muah muah hatcem :)
ay_she+, bellee, EMOS8935, GamzeliKiz+, karaguuul+, KARARLI, north82, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe+, TopukluAyakkabi, yelizcem, Yildiz10
gunaydın bıdenemmmm olumunekankayizsmile
günaydın kızlaaar hoşgeldiniz opuyorumnanaktan
GÜNAYDINNN CANLARIMMMMMMMMM HOŞ GELDİNİZZZZZZZopuyorumnanaktan
haklısın canım :teselli:
kızım iyi çok şükür hareketlerini hada yoğun hissediyorum artık :asigim:
zaman geçtikçede heyecan basıyo beni ve beraberinde korku ve endişe
aklıma herşey geliyo rabbim herkesin evladını sağ salim kucaklamayı nasip etsin:Saruboceq:
kucağıma alana kadar bu endişeler devam edecek sanırım :1no2:
gökcecim senin brovni tarifi versene yaaa..:kedi:
benim hala tatlı kırizim gecmedi...cokacimcoook
aminn bıtanemm hepimizde var o korku endişee ama allahım buyukk o korusun bızı ve bebeklerımızı :Saruboceq:
bu arada benım oğlum maşallahuslu bır bebek olacakk ve dr amcasının da dediği gbı oldukça ınatçı sengözlerimebaksanab sabahları hareket edıyorr oğlen hareket edıor ara sıra canı ıstersee akşamları bole babası sallıo uyandırıyo azcıkk oğle hareket edıyorr..yururken falan ben hiç hıssetmıyorumm haeketlerı anca uzanınca sırt ustu o zaman hıssedıorumm:CüvCüv: onun canını yerımm bennn olumunekankayizsmile benım iç karın geniş ya sanırm hareketler bıle zor hıssedılecekkk :roflol::roflol::roflol: aman sağlıklı sıhhatlı olsun daa ınatçı olsun napayımm anası kılıklı olucak demekkı naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?