çok sabırsızım kızlar,meraktan öleceğim yaa,düşünmemeye çalışıorum ama olmuyo,20 ekim regl dönemim bekliyorum bakalım,allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin.
merhaba canım hoşgeldin...opuyorumnanaktan
bulantın olduğu içindir halsizlik..bilmiyorumkismile
ayy ben ilk hamileliğimde cokk ama cok kötüydüm ayağa bile kalkamıyodum..akannehir
ama diğer ikisinde nedense hiç bulantı namına bişiy olmamıştı galiba onlarda kız olduğundan heralde..boshayallersmile
kasım ayı sana şans getirir inş. canım,güzel haberler verirsin bizlere..
geliyorum ama duramıyorum ki ben!paso bişey çıkıyo okulda
Nasılsın canım :) Kıormızı jart gelmiş;önümüzdeki maç için heyecanlıymışsın okudum :lepi:
merhaba canım hoşgeldin...opuyorumnanaktan
bulantın olduğu içindir halsizlik..bilmiyorumkismile
ayy ben ilk hamileliğimde cokk ama cok kötüydüm ayağa bile kalkamıyodum..akannehir
ama diğer ikisinde nedense hiç bulantı namına bişiy olmamıştı galiba onlarda kız olduğundan heralde..boshayallersmile
sağol canım iyiyim cok şükür sen nasılsın ne zaman gidiyosun dr..bayanssulusmile
evet kırmızı kartı yedim ne yazıkki..kötükedihüso..ama zaten hepiyodum omadı bu ay diye..:umursamaz:
ama inşallah kasım ayında ikiz patlatıcam nasipse..ve cok heyecanlıyım...:lepi:
sucum sen ovulasyon testini adetinin kacıncı günü yapmaya başladın..hoşbulduk canımmopuyorumnanaktan
Hehe :) O zaman benim de kızım oalcak :)))
Annemin de 3 kızı var bulantı diye bişey bilmem diyor hep.
Hoşbulduk canım!
Anladım canım doğrudur..Acaba bu bulantının cinsiyetle bir bağlantısı var mı kiakannehir
Kıyamam yaa...İnşallah uzun sürmez!olumunekankayizsmile
Okudum dün ve önceki gün bayağı zorlanmışsın.
günaydın balımm :)
evet ben geçen hafta gittim canım ama sonuçlar daha çıkmadı
bu perşembe çıkacak.. evet daha iyiyim artık bulantılarım geçiyoohihoyyyt
sen nasılsınolumunekankayizsmile
hoşbulduk canımmopuyorumnanaktan
bence senin libido tavanlara cıkmaya başladı sanırım...eyvahedigeldismileben bu kırmızı jart'ı kırmızı jartiyer olarak algıladım
diyorum heralde gamzeliye kocişi hediye etti yazıdda ben görmedım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kafa nereye çalışıyosa artık
valla canım herkezde değişebiliyo tabiki ama benim öyle olmuşu...Hoşbulduk canım!
Anladım canım doğrudur..Acaba bu bulantının cinsiyetle bir bağlantısı var mı kiakannehir
Bliyorum canım yazıyordun hep...
Bu ay senin ayın olsun ve Pembenin tabiki :))))
hoşgeldin canım :)
nasreddin hoca eşşekten düşmüş de
bana doktor değil eşşekten düşmüş adam getirin demiş
aynen o hesap anlarım ben seni vereliniortak
inşallah canım allahım yüzünü güldürsün...
hamile olsan bile şuanda yerleşme aşamasındadır...stres yapma düşünmemeye çalış..
olucaktır inş...:Saruboceq::Saruboceq:
arkadaşlar merhaba ben serephene kullandım bu ay 13.günümde 14 mm yumurtam vardı iyi mi sizce bilen varsa cevaplasın
yerleşsin hiç kıpırdamasın ben stres falan yapmadan beklemeye razıyım :))
ben bu kırmızı jart'ı kırmızı jartiyer olarak algıladım
diyorum heralde gamzeliye kocişi hediye etti yazıdda ben görmedım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kafa nereye çalışıyosa artık
merhab canım hoşgeldin...
13. günde normal sayılır catlama kıvamında olması için 22 mm veya 23 mm olması lazım...
inşallah birkac güne kadar daha fazla büyür..peki dr. catlatma iğnesi verdimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?