hoşgeldın canım :)
hoşgeldinn cnmmŞeniz
hoşgeldın bıtanemmm
dur bakalım daha cok erken..:umursamaz:.su,da demişti bir hafta öncesinden kasıklarım ağrıyo adet olucam diye ama sonra bir baktıki hamile...:CüvCüv:
yani şimdiden stres yapıpta üzme kendini..olumunekankayizsmile
sucum sen ovulasyon testini adetinin kacıncı günü yapmaya başladın..
ve sabah ilk idrarla yapılmıyomuş sanırım daha sonraki idrarlarla yapmsam olurmu..
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnn
taopiğimizin en güzel bayanları..
ay_she+, bellee+, EMOS8935+, karaguuul+, KARARLI, north82, ParadiesAngel+, SeKeR_NaNe+, TopukluAyakkabi+, yelizcem, Yildiz10+
ay_she+, bellee, EMOS8935, GamzeliKiz+, karaguuul+, KARARLI, north82, ParadiesAngel, SeKeR_NaNe+, TopukluAyakkabi, yelizcem, Yildiz10
günaydınnnn güsellerimmmmmmmmmmmm nasılsınızlarrrrrrrrr
selam kızlarrr:))
hoş geldiniz kısalr yarencim senle aynı tarihteyiz bende bu ay nedense çatlıyacam meraktan valla halbuki hiç umudum da yok dün test yaptım 2-3 saat sonra silik çıktıherkese slm.benimde 6 gün kaldı adete ama karın ağrıları başladı şimdiden.benimde hiç umudm yok ama genede merak ediyo insan işte
çatlayada bilir canım saten bakar çatlamazsa vurur iğneyiçarşamba günü gel dedi de o günden önce çatlayamaz mı yani
bence senin libido tavanlara cıkmaya başladı sanırım...eyvahedigeldismile
ondan kafa başka yerlere çalışıyo...aklinialirimsmile
hoşbulduk canımolumunekankayizsmile
Ayy haklısın ya sen beni gayet iyi anlıyorsun sanırım ne mutlu bana heyoo
sırnaşık şey sırnaşık şey
Kalp atışların hzılanacak yine kıızzııımmm :)))))
Düşünme böyle şeyler!sırnaşık şey
valla benim öyle olmuştu ikincisi kızdı emindim ama üçüncü neydi bilmiyorum ondada bulantı olmadığından kızdı diye düşünüyorum...CADIARZU
ayy ilkini hatırlamak bile istemiyorum su hesabı bende 5 kilo filan vermiştim cıkarmaktan..:bbo:
tabki büyür canım.cevabın için çok sağol çarşamba günü yine dr gidecem o zamana kadar büyür demi
çarşamba günü gel dedi de o günden önce çatlayamaz mı yani
anladım canım bende 10. gün başlıyayım diyorum..canım ben 11. gün başlamıştım nolur nolmaz diye :)
evet sabah idrarı olmayacak istediğin saatte yapabilirsin
ama 3-4 saat sıvı almamış olacaksın yapmadan önce..
ben genelde akşam üzeri yapmıştım..
hoş geldiniz kısalr yarencim senle aynı tarihteyiz bende bu ay nedense çatlıyacam meraktan valla halbuki hiç umudum da yok dün test yaptım 2-3 saat sonra silik çıktı
çatlayada bilir canım saten bakar çatlamazsa vurur iğneyi
Canım benim...
İnşallah herşey yolunda gidecek :))) Bebek görmeye alacak mıısın beni evine? olumunekankayizsmile
hoş geldiniz kısalr yarencim senle aynı tarihteyiz bende bu ay nedense çatlıyacam meraktan valla halbuki hiç umudum da yok dün test yaptım 2-3 saat sonra silik çıktı
çatlayada bilir canım saten bakar çatlamazsa vurur iğneyi
bencede yanaşmasın..evet yaa libidom tavan gercektende ama kociş korkuyo yanaşmıyo püfffff :umursamaz:
sucum her kişiye göre değişebiliyo bu durum...ama ben son ikisinde hiç bulantı yaşamamıştım o yüzden ilkini oğlandı dedim...benim bu kadar bulantıya şimdi kız mı erkek mi yahuu :))
herkes farklı bişe diyo söyleyin bakimmmmkaydirigubbakcemile3
ahh ahh sorma canım valla gidiverdi 5 kilo :)
kasıklarımda ağrı var acaba büyüyo diye mi
bencede yanaşmasın..
hele bir dr. gidin herşeyin yolunda olduğunu öğrenin sonra atdını cıkarırsınız...
sucum her kişiye göre değişebiliyo bu durum...ama ben son ikisinde hiç bulantı yaşamamıştım o yüzden ilkini oğlandı dedim...
ayşemmmm senin kızda bulantın olmuşmuydu söyl bakim...
BEBİŞLER BEN KAÇIYORUMM BENİM KOCİŞKO ARADI YİNEEE FIRINA GİDİYOMM GİDİYİM TEZGAHI DEVRALIYIMM YİNEEEEkaydirigubbakcemile3
BEBİŞLER BEN KAÇIYORUMM BENİM KOCİŞKO ARADI YİNEEE FIRINA GİDİYOMM GİDİYİM TEZGAHI DEVRALIYIMM YİNEEEEkaydirigubbakcemile3
evet canım ya bakalım doktor amca nedicek ondna sonra :1ninca:
aman bizim ekşınlarda çok heycanlı oluyo anam kalp mi dayanır kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ne diyosun hatcem 4 ay istifra ettım kız :))
sonraki aylarda da tamamen gecmedi sadece azaldı biraz :))
ilk 3 ayda 8-9 kg verdim ben öldüm bulantıdan :)
bak ilk bebeişimde olmamıştı bulantı neym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?