• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarrrr bakın ne buldum :

Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini böyle bir topik var ve be doğruluğuna inanaıyorum....

geçenlerde burdada konuşuluyodu sanırım sağda olunca erkek solda olunca kızmıydıı neydiiifisfisfis

ya bişiii sorucam, rahimağzı kanseri aşısı, acaba yapılabilio mu her dönemde??? mesela biz şimdi hamiş kalmaya çalışıyoruz yaaa... neyse ben bi yarın soriim doktorcuuumaaa

cnm ama tekrar tıkanma yapılıyomuş ayrıca uzman eller yapmazsa sıvı birikmesi felanda oluyomuşşş allah korusun ben laproskopi olmadım ama açık amaliyat oldum benimki ağır operasyondu ama keşke laproskopi olsaydım enfeksiyon riski benimkine göre daha azzz:sinifsinif:

tekrar tıkandığını duymamıştım...
ayrıca sen ne ameliyatı hayrola...

hiç bilmiyorumki canım..
sen yarın sorda bizide bilgilendir barii..

belli bi yaşı var ama sorduğum zaman koruyuculuğu kanıtlanmış demişti dr.cum. tabii 250 lira civarıydı, bende o zaman özelden bakılıodum pek takmadım. şimdi sigortamda var, yarın sorayım bariiii...:asigim:

Son düzenleme:
tekrar tıkandığını duymamıştım...
ayrıca sen ne ameliyatı hayrola...

tüp ameliyatıııııııııı kanka sen beni totonamı dinliyonnn gızzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaç sefer konuştukyaaaa.. cnm benim tüplerim tıkalıydıyaaa ameliyat oldumduu açılsın diye ama aradan nerdeyse 3 ne geçti tık yokk açıldı 3 ay çinde %95 hamile kalan demişti doktor um olacak deyyusss:mymeka:ama yok olmadıı 18 yaşında yatırdı bıçak altına beniii:sinifsinif:

tüp ameliyatıııııııııı kanka sen beni totonamı dinliyonnn gızzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaç sefer konuştukyaaaa.. cnm benim tüplerim tıkalıydıyaaa ameliyat oldumduu açılsın diye ama aradan nerdeyse 3 ne geçti tık yokk açıldı 3 ay çinde %95 hamile kalan demişti doktor um olacak deyyusss:mymeka:ama yok olmadıı 18 yaşında yatırdı bıçak altına beniii:sinifsinif:

aşk olsun kıcımla değil başımla dinliyom...bayanssulusmile
ama hep bişiy ameliyatı olduğunu biliyomda acaba neydi CADIARZUonu bilmiyom neyse öğrenmiş oldum..kaydirigubbakcemile3.
anam 3 yıl oldu ve hala tık yokk...eyvahedigeldismile
ee peki tekrar gittiğinde ne diyor 3 yıldır olmuyo sonucta..bilmiyorumkismile
ahh canım benim yaa 18 yaşında ameliyat allah kolaylık versin kuşum...:1hug:

canım benimde dr. 2 santimin üstündeyse gebeliğe engeldir demişti..
tabi bu durumda benim kistim ne alemde bilmiyorum..
eğer dr. alalım diyosa aldır bence eminim daha cabuk hamile kalırsın..
bebişim bilimoyurm yaa dokorm ilaçla geçmediği için bana bu laparoskopiyi öneriyor ama bende açıkcası korkuyorum
canım bence hiç bılaşma derim bi kist için 3mm lik hemdee hiç gerek yok derim ben benimde 5 mm vardı ve yasmin adında bir ilaç kulandım ve 1 ayda geçti ve adetlerim düzene girdi kistim varken 15-20 gün gecikiyodu ve çok sancılı adet görüyodum bence doktoruna bu yasmin adlı doğum kontrol hapı yazdır ve kullan sonra baktın geçmedi iyice araştırıp yaptırırsın laproskopi ama dikkatli araştır cnm allah korusun sonra tüplerine felanda bir zarar gelmesinnolumunekankayizsmile
evet cnm bende korkuyorum yapışıklık falan olursa die yada rahimimde biii yaralanma falan olursa die sabahtan beride araştırıoyrum bu amileyattan sonra hamiş kalan pek yok cnm sıkıldı yaa acaba gerçekten 3mmlik bi kist için hiç bulaşmasammı aa ya bu kist yüzünden hamile kalmıyosam ayrıca yasmini kullandım geçirmediii
hayatım laroskopide tüpler kapanıksa onlarda acılıyo..dr. banada tüpleri acmak için söylemişti ama tayin cıkınca kaldı..

banada doktorum bu lakaroskopiinin faydalarıda var dedi eğer üprin tıklaıysa açılır dedi yumurtlaıklarını gözlemleriz dedi bilmiorum cnm çok kararsızım başka problemim yok neen kalamaıyorum hamile ozaman????

ayyy yaaa bi alemsinnn cnm bidaha tıkanıklık falan oldumu bide neden bkarken açık amileyat yapılmış çok şaşırdm yaaa ben evliolduğum halde çocuk doğrumdım die doktorum bana açık amileyat yapmayacağını laparskopinin uygun olacağını söyledi

aşk olsun kıcımla değil başımla dinliyom...bayanssulusmile
ama hep bişiy ameliyatı olduğunu biliyomda acaba neydi CADIARZUonu bilmiyom neyse öğrenmiş oldum..kaydirigubbakcemile3.
anam 3 yıl oldu ve hala tık yokk...eyvahedigeldismile
ee peki tekrar gittiğinde ne diyor 3 yıldır olmuyo sonucta..bilmiyorumkismile
ahh canım benim yaa 18 yaşında ameliyat allah kolaylık versin kuşum...:1hug:

:roflol::roflol::roflol:hee temem o zamn canımm yaa sorma kuşum yaaaa 18 yaşında oldum ameliyat bide işe yarasaydıı içim gam yemezdiii:gitme:

ayyy yaaa bi alemsinnn cnm bidaha tıkanıklık falan oldumu bide neden bkarken açık amileyat yapılmış çok şaşırdm yaaa ben evliolduğum halde çocuk doğrumdım die doktorum bana açık amileyat yapmayacağını laparskopinin uygun olacağını söyledi[/QUOTE]
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy kıss ben 17 yaşında evlendimmmm hatta 16 bitti bene evlendimtınanıklığın olup olmadığına bile bakmadııı doktor bozuntusuuu:mymeka:yani hiç bilmiyorum oldumu olmadımı rahim filmide çektirmedim korkuyorum ondan ilk çektirdiğim çok zor olduydueyvahedigeldismile

yaptırmadım cnm hiççç bilmiyorumkismile

yok canım olmadım ben...

kızlarrrr ozaman sizebişey sorucam

kaç yıldır bebek için uğraşıyorunuzzz

aşılamaya geçmek için neyi bekliyorsunuzzz???

ben sizin yerinizde olsam aşılama yaptrırım olmadı tüp bebek bence sizinkisi vakit kaybından başka bişey değil ben bu bebeği 8 aydır eğilde 1 yıldır istiyor olsadım yada daha fazla hiç durmaz aşılamsırasıyla tüp bebk yaptırırdım

neyse kızlar ben cıkıyorummm...öptümm hepiniziii.....
iyi geceler tatlı rüyalar...
tamam cnm bende çıkıcam birasdann sabah erken kalkcam nasılsaeyvahedigeldismile

ben sizin yerinizde olsam aşılama yaptrırım olmadı tüp bebek bence sizinkisi vakit kaybından başka bişey değil ben bu bebeği 8 aydır eğilde 1 yıldır istiyor olsadım yada daha fazla hiç durmaz aşılamsırasıyla tüp bebk yaptırırdım

ben 5 yıdır istiyorum cnm ama benim problem tüplerde olduğundan direk tüp bebeğe geçmem gerek ama yaşım 21 olduğundan maalesef 23 yaşına kadar beklemem gerek ssk karşılamıyo yoksa özel yaptırcakta durum yok şuann:sinifsinif:

tamam cnm bende çıkıcam birasdann sabah erken kalkcam nasılsaeyvahedigeldismile

ben 5 yıdır istiyorum cnm ama benim problem tüplerde olduğundan direk tüp bebeğe geçmem gerek ama yaşım 21 olduğundan maalesef 23 yaşına kadar beklemem gerek ssk karşılamıyo yoksa özel yaptırcakta durum yok şuann:sinifsinif:

anladım cnm tüplrin tıkalımı hala neden laparoskopiyi düşünmüyorsun???

canım daha önce 3 kez hamile kalınca dr,lar ne tüpbebek nede aşılama önerdi acıkcası...
18 aydır deniyorum ben gerci 3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım onu saysammı bilmiyorum..
eğer bu ayda preseedle olmadı gidiyorum ben zaten tüpbebeğe....
yani ben toplamda 5 yıldır uğraşıyo sayılırım....kayıplarımı saymassam...

Back
X