kızlarrrr bakın ne buldum :
Bebegin Kesedeki Konumuna Göre Cinsiyet Tahmini böyle bir topik var ve be doğruluğuna inanaıyorum....
cnm ama tekrar tıkanma yapılıyomuş ayrıca uzman eller yapmazsa sıvı birikmesi felanda oluyomuşşş allah korusun ben laproskopi olmadım ama açık amaliyat oldum benimki ağır operasyondu ama keşke laproskopi olsaydım enfeksiyon riski benimkine göre daha azzz:sinifsinif:
geçenlerde burdada konuşuluyodu sanırım sağda olunca erkek solda olunca kızmıydıı neydiiifisfisfis
forum forum geziyorum canımmmm...konuşan yok
ya bişiii sorucam, rahimağzı kanseri aşısı, acaba yapılabilio mu her dönemde??? mesela biz şimdi hamiş kalmaya çalışıyoruz yaaa... neyse ben bi yarın soriim doktorcuuumaaa
hiç bilmiyorumki canım..
sen yarın sorda bizide bilgilendir barii..
tekrar tıkandığını duymamıştım...
ayrıca sen ne ameliyatı hayrola...
tüp ameliyatıııııııııı kanka sen beni totonamı dinliyonnn gızzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaç sefer konuştukyaaaa.. cnm benim tüplerim tıkalıydıyaaa ameliyat oldumduu açılsın diye ama aradan nerdeyse 3 ne geçti tık yokk açıldı 3 ay çinde %95 hamile kalan demişti doktor um olacak deyyusss:mymeka:ama yok olmadıı 18 yaşında yatırdı bıçak altına beniii:sinifsinif:
bebişim bilimoyurm yaa dokorm ilaçla geçmediği için bana bu laparoskopiyi öneriyor ama bende açıkcası korkuyorumcanım benimde dr. 2 santimin üstündeyse gebeliğe engeldir demişti..
tabi bu durumda benim kistim ne alemde bilmiyorum..
eğer dr. alalım diyosa aldır bence eminim daha cabuk hamile kalırsın..
evet cnm bende korkuyorum yapışıklık falan olursa die yada rahimimde biii yaralanma falan olursa die sabahtan beride araştırıoyrum bu amileyattan sonra hamiş kalan pek yok cnm sıkıldı yaa acaba gerçekten 3mmlik bi kist için hiç bulaşmasammı aa ya bu kist yüzünden hamile kalmıyosam ayrıca yasmini kullandım geçirmediiicanım bence hiç bılaşma derim bi kist için 3mm lik hemdee hiç gerek yok derim ben benimde 5 mm vardı ve yasmin adında bir ilaç kulandım ve 1 ayda geçti ve adetlerim düzene girdi kistim varken 15-20 gün gecikiyodu ve çok sancılı adet görüyodum bence doktoruna bu yasmin adlı doğum kontrol hapı yazdır ve kullan sonra baktın geçmedi iyice araştırıp yaptırırsın laproskopi ama dikkatli araştır cnm allah korusun sonra tüplerine felanda bir zarar gelmesinnolumunekankayizsmile
hayatım laroskopide tüpler kapanıksa onlarda acılıyo..dr. banada tüpleri acmak için söylemişti ama tayin cıkınca kaldı..
tüp ameliyatıııııııııı kanka sen beni totonamı dinliyonnn gızzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaç sefer konuştukyaaaa.. cnm benim tüplerim tıkalıydıyaaa ameliyat oldumduu açılsın diye ama aradan nerdeyse 3 ne geçti tık yokk açıldı 3 ay çinde %95 hamile kalan demişti doktor um olacak deyyusss:mymeka:ama yok olmadıı 18 yaşında yatırdı bıçak altına beniii:sinifsinif:
aşk olsun kıcımla değil başımla dinliyom...bayanssulusmile
ama hep bişiy ameliyatı olduğunu biliyomda acaba neydi CADIARZUonu bilmiyom neyse öğrenmiş oldum..kaydirigubbakcemile3.
anam 3 yıl oldu ve hala tık yokk...eyvahedigeldismile
ee peki tekrar gittiğinde ne diyor 3 yıldır olmuyo sonucta..bilmiyorumkismile
ahh canım benim yaa 18 yaşında ameliyat allah kolaylık versin kuşum...:1hug:
gamzelim ve emoşum sizler aşılama yaptırdınızmı hiç?
gamzelim ve emoşum sizler aşılama yaptırdınızmı hiç?
yaptırmadım cnm hiççç bilmiyorumkismile
yok canım olmadım ben...
tamam cnm bende çıkıcam birasdann sabah erken kalkcam nasılsaeyvahedigeldismileneyse kızlar ben cıkıyorummm...öptümm hepiniziii.....
iyi geceler tatlı rüyalar...
kızlarrrr ozaman sizebişey sorucam
kaç yıldır bebek için uğraşıyorunuzzz
aşılamaya geçmek için neyi bekliyorsunuzzz???
ben sizin yerinizde olsam aşılama yaptrırım olmadı tüp bebek bence sizinkisi vakit kaybından başka bişey değil ben bu bebeği 8 aydır eğilde 1 yıldır istiyor olsadım yada daha fazla hiç durmaz aşılamsırasıyla tüp bebk yaptırırdım
tamam cnm bende çıkıcam birasdann sabah erken kalkcam nasılsaeyvahedigeldismile
ben 5 yıdır istiyorum cnm ama benim problem tüplerde olduğundan direk tüp bebeğe geçmem gerek ama yaşım 21 olduğundan maalesef 23 yaşına kadar beklemem gerek ssk karşılamıyo yoksa özel yaptırcakta durum yok şuann:sinifsinif:
kızlarrrr ozaman sizebişey sorucam
kaç yıldır bebek için uğraşıyorunuzzz
aşılamaya geçmek için neyi bekliyorsunuzzz???
ben sizin yerinizde olsam aşılama yaptrırım olmadı tüp bebek bence sizinkisi vakit kaybından başka bişey değil ben bu bebeği 8 aydır eğilde 1 yıldır istiyor olsadım yada daha fazla hiç durmaz aşılamsırasıyla tüp bebk yaptırırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?