Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bende donuyorum nasıl hemde hiçbişey ısıtmıyor beni
ay şimdi sıcak bi kahve olsaydı ne süper olurdu he:)

hemen klimayı açtırıyorumm.erkekler benim kadar üşümüyolar valla..ama gel gör ki ellerim ayaklarım buzzz...

bu arada dün karasuyla görüştümm...çook hastalanmış..eşinede bulaştırmışş..yatıyolarmış((

Son düzenleme:
selammm kızlarrrr herkese günaydınnnnn sıcacık bi çay kahve bişiler için içiniz ısınsın yawff herkes üşüyoooo Allah tan sıcak memlekette yaşıyom

bizim burdada klima açık ama gel görki aynı senin gibi bende buz gibiyim acayip üşüyorum(
ayy kıyamam hemen msj atayım karasuyuma onu da çok özledim be

selammm kızlarrrr herkese günaydınnnnn sıcacık bi çay kahve bişiler için içiniz ısınsın yawff herkes üşüyoooo Allah tan sıcak memlekette yaşıyom

günaydın canım hoşgeldin..
ewet bi kahve olsa iyi olurduda kahvem yok((öğlen paydosunda kahve alayım kendimede içeyim ya böle olmayacak yoksa

tinker canımmm bebeişin çok tatlı Allahım bizede nasip etsin ...bu arada kaldır dediğin paylaşımı kaldırdımm canım çok pislik insanlar oldugunu göstermek için yayınlamıştımm ama işte Allahım ıslah etsin onları....

günaydsın herkese.kızlar kist için hemen amliyat olmayon bence.bendekiş 7.5 cm di.3 aylık hap tedavisiyle geçmezse amaliyat deimşti.çok şükür 3 ayda geçti

günaydınn cnm ne yaptın test falan yaptınmıı?

Yok canım yapmadım.
Bugün bel ağrılarım arttı bacaklarım uyuşuk ama hala bişi yok.
Göğüslerim hassa aynı adet olcakmışım gibi.
Bugünüde geçiricem.
Belki öğle arası alabilirim test.

sağol canım allahım sana da yaşatsın..ya iğrençler izleyince çok kötü oldum ya.teşekkür ederim.bu insanlar ya da yaratıklar nasıl zevk alıyorlar yerken anlayamadım

inşallah olmazsında güzel bi haber verirsin canım bize olumunekankayizsmile

(
inşallah canım sende durumlar nasıl
Günaydın kızlar
günaydın canım
Günaydın ballar
günaydın bebem
al canım da bizide kendinide meakta bırakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…