aydemet26, gokcegokce+, karaguuul+, ParadiesAngel+, SariLale+, SeKeR_NaNe+, Yavyum, Yildiz10+günaydın kızlarrrrr hayırlı sabahlar...
fatoşcum pazartesi ikili testin varmış hayırlısı olsun canım inşallah hiçbirşey cıkmaz sonuclarda..
ayşemde dr. gitti gelmedi sanırım daha...
emoşşda bugün kan vericekti inşallah bebeği onunladır..
kızlar kan testini verdim ama yarın çıkıcak sonuç öğleden sonra1,30 da çıkıcak ama ümütsizim ben yaaaa...:gitme:
günaydın canım hoş geldin bol bol çalıştınızmı bu ay presedi ile
hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun....hemen ümitsizliğe kapılma her şerde vardıbir hayır..kızlar kan testini verdim ama yarın çıkıcak sonuç öğleden sonra1,30 da çıkıcak ama ümütsizim ben yaaaa...:gitme:
Kızlar testi aldım ama sabah aç karnına ilk idrarınızla yapın diyor
Kızlar size diyorum cevap verin nolur ona göre şimdi yapıcam ya da yarın sabahı beklicem
Kızlar size diyorum cevap verin nolur ona göre şimdi yapıcam ya da yarın sabahı beklicem
kızlar kan testini verdim ama yarın çıkıcak sonuç öğleden sonra1,30 da çıkıcak ama ümütsizim ben yaaaa...:gitme:
Yaptım kızlar negatif yok bebek
ayyy hadi bakalım hayırlısı olsun eyvahedigeldismile
offf ya neden ertesi gün veriyolarkilmaz:
insanı merakta bırakıyolarklava:
inş bebiş vardır :Saruboceq::Saruboceq:
hadi bakalım vatana millete hayırlı olsun....hemen ümitsizliğe kapılma her şerde vardıbir hayır..
bekleyip görücez..
canım evet normalde öyle diyolar ama senin günün gecmiş yani şuanada bile yapsan cıkar...
burda öyle öğleden sonra yapan cok arkadaşımız oldu geceliğini öğrenen..
hadı bakalım hayırlısı olsun canımmm olumunekankayizsmile
Yaptım kızlar negatif yok bebek
kızlar bugün cok güzel bir rüya gördüm..
bir camide kuran okuyodum...
hayırlısı diyorum kızlar bende evet ya çok geç veriyolarr sorun varmış sistemde onan böle yoksa bu günn çıkacatı:sinifsinif:destekleriniz ve dualarınaza ihtiyacım var kızlarr nolur duaa ddinnn banamafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?