günaydın kızlar nasılsınız
hoşgeldin zehselim...opuyorumnanaktan
biz iyiyiz cok şükür asıl haberler sende..heyecan varmı cok az kaldı oğluşuna kavuşmana..
ben geldimmmmmm sositosositosositososito
dün smartla ilk defa msn,de görüştük...zemuszemus
ayy nasıl şok oldum.akannehir.esmer kaşı gözü kara birini beklerken şarışın süt gibi hatun cıktı karşıma..akannehir.
yani ben şu kanaata vardım topiğimizdeki bütün kızlar cok güzel...bayanssulusmile
bende çok merak ediyorum onu yaa:sinifsinif: topikçene güzeliz biz bayanssulusmile
bende merak ediyodum dün verdi msn.orda gördüm...sengözlerimebaksanab
evet evet topikçene süperiz güzelizzzalkisalkisalkis
ooo bugün görüş günü hee..
ayy ben bile heyecan yaptım yakın olsak bende gelirdim sizinle bebişleri görmek için..kaydirigubbakcemile2
geldiğin zaman nalta bizede bebişler neyapıyor içerde:ecrin_bebek:
hıh. şimdi oldu canım bugün bebişlerimi görecen sen yerim ben onları
insan güzel ve zeki olunca alınıyo tabi
:dance::dance:a.s.
hoşgeldin canımcımmm olumunekankayizsmile
inşallah canım hayırlısıyla olur...hosbulduk canım evet çok az kaldı oglumun dogmasını beklıyorum işte sabırsızlıkla normal ıstedıgımden beklıyoruz suan sancılarda var ara ara ama kısmet bakalım çok sabırsızlanıyorum ve heyecanlıyım
ayyy benim kankam çok güzel hatundur bide gerçekini görseniz
günaydın canım son ayındasın nasıl gidiyor
hoşgeldin canımm zemuszemus azıcık kalmış meleğine kavuşmanaopuyorumnanaktan
hoşgeldın bıtanemm hadı az kalmış allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsınnn bı avazdaa doğur ınş. hayatımmm :roflol:
inşallah canım hayırlısıyla olur...
seni bırak bende bile heyecan var sanki ben doğurucam...allahım bir solukta kurtarmayı nasip etsin..:Saruboceq:
ıyı gıdıyo canım zon ay bıraz zor ama olsun degıyo herseye darısı sızlere ınsallah
hosbulduk canım evet canım çok az kaldı hayırlısı ıle darısı sana ınsallah
hosbulduk canımmm evet az kaldı hayırlısı ıle yaaaa amın ınsallah tatlım darısı senın basına ınsallah:Saruboceq:
Öyle üzüldüm ki tek çizgiyi görünce.
Hani istemedik de diyemiyorum.
Duygularımı yokladığım zaman çok istemişim meğer bebeği.
Ama eşimin askere gidecek olmasından dolayı inşallah vardır bile diyemedim kendime.
Bilmiyorum çok ümitlenmişim meğer var diye ama yokmuş mafoldumben
:lepi::lepi: belirti aramayacağız ama sen kimseye söyleme aradığımı bu ay göğüslerim hasaslaştı çok önceden bide karnım şişti yumtlama zamanı acep ben :CüvCüv:evet bebiş görme günü bugünn :)) e alınmamız normal tabi canım bayanssulusmile
ıkın ıkın derin nefes aaaaaaal oldu bitti gitti yaf korma :içelim:hoşgeldın bıtanemm hadı az kalmış allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasıp etsınnn bı avazdaa doğur ınş. hayatımmm :roflol:
Ama eşimin askere gidecek olmasından dolayı inşallah vardır bile diyemedim kendime.
:lepi::lepi: belirti aramayacağız ama sen kimseye söyleme aradığımı bu ay göğüslerim hasaslaştı çok önceden bide karnım şişti yumtlama zamanı acep ben :CüvCüv:
ıkın ıkın derin nefes aaaaaaal oldu bitti gitti yaf korma :içelim:
hosbulduk canımmmmm naberolumunekankayizsmile
bakk gariii..olumunekankayizsmile
inş. canlısınıda görmek nasip olur birgün..kaydirigubbakcemile3
ahh kıyamam ben sana...:teselli:
ne kadarda daha erken istemiyoruz desende demekki yüreğinin bir kenarında anne olmak duygusu daha ağır basıyomuş...boshayallersmile
canım bence önümüzdeki ay korunma eşin askere gidecekte olsa hiç olmassa onun yokluğunda bebişini karnında büyütmekle gecer..:CüvCüv:
ye kız yee bizim yerimizede ye her yerini...ınsallah canım amın ah bır dogsa yıcem yıcem oglumu
:lepi::lepi: belirti aramayacağız ama sen kimseye söyleme aradığımı bu ay göğüslerim hasaslaştı çok önceden bide karnım şişti yumtlama zamanı acep ben :CüvCüv::
inşallah canım....opuyorumnanaktanben gördüm arısı size kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Eşim şuan istemiyor askere gideceği için.
Ama olursada başım üstüne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?