Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amin canımıyı gıdıyo canım zon ay bıraz zor ama olsun degıyo herseye darısı sızlere ınsallah
hosbulduk canım evet canım çok az kaldı hayırlısı ıle darısı sana ınsallah
hosbulduk canımmm evet az kaldı hayırlısı ıle yaaaa amın ınsallah tatlım darısı senın basına ınsallah:Saruboceq:
hım pardon canımarama sen belirti, aramalmaz: bak benim hiç belirtim yoktu
![]()
ye kız yee bizim yerimizede ye her yerini...
ben duymadın:umursamaz: görmedim..sengözlerimebaksanab
acaba sen yoksaaaaohaoldumsmile:CüvCüv:.
ben çıkayım artıkın.gelir kociş şimdi..hazırlanayım..
öptük en kocamanından siziiii..4 dudişle öptük opuyorumnanaktan
iyiyim cancazım sen nasılsın /QUOTE]
ıyıyız bızde bıldıgın gıbı oglumun dogmasını beklıyoruzeyvahedigeldismile bakalım ne zaman gelecek sıpamkaydirigubbakcemile3 sen ıkılı test yaptıracakmısın ınsallah güzel çıkacak sonuçlar canım
ye kız yee bizim yerimizede ye her yerini...
tamam canım bır dogsun bak neler olacakkaydirigubbakcemile3
ben çıkayım artıkın.gelir kociş şimdi..hazırlanayım..
öptük en kocamanından siziiii..4 dudişle öptük opuyorumnanaktan
bilmem haticecim belim çok ağrıyo bugün CADIARZU
ıyıyız bızde bıldıgın gıbı oglumun dogmasını beklıyoruzeyvahedigeldismile bakalım ne zaman gelecek sıpamkaydirigubbakcemile3 sen ıkılı test yaptıracakmısın ınsallah güzel çıkacak sonuçlar canım
ben geldimmm :asigim:
hadi hayırlısı bakalımçok az kaldı inşAllah bugun yarın gelecek sıpacık
çok heyecanlıyım korkuyorum inşAllah güzel sonuçlarla geliriz
Amanda aman kankam gelmiş Hoşgelmiş sefa getirmiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldın ballaı böreğimmmmm bebık nasılll a.s.
hosgeldınopuyorumnanaktan
bu arada kızlar bana yardım eder mısınız yazdım ama görmemiş olabılırsınızz şekerlerımm.. bu masal okuyan penguenler vardı sabah gazt. verıyordu arattım gıttı gıdıyorda çıktı ama ellerınde yokmuş sanırım oyle yazıorduu.. ben bu tarz bı oyuncağı nerden nasıl bulabılırım sızceee...25 hıkaye vardı ve her bırının ses tonu farklı farklıydııı ne gusel olur alırım koyarım beşiğinın kenarına dınler yavrucağızımmm ( Allahım nasıp eder ınş. o gunlerı )
bu arada kızlar bana yardım eder mısınız yazdım ama görmemiş olabılırsınızz şekerlerımm.. bu masal okuyan penguenler vardı sabah gazt. verıyordu arattım gıttı gıdıyorda çıktı ama ellerınde yokmuş sanırım oyle yazıorduu.. ben bu tarz bı oyuncağı nerden nasıl bulabılırım sızceee...25 hıkaye vardı ve her bırının ses tonu farklı farklıydııı ne gusel olur alırım koyarım beşiğinın kenarına dınler yavrucağızımmm ( Allahım nasıp eder ınş. o gunlerı )
hoşbulduk şekerparem :))
bebekim iyidir heralde bu hafta görmeye gidecez inşallah :))
senin prensin nasıll
hoşbulduk şekerim opuyorumnanaktan
hoşgeldinnn canımmm...ben geldimmm :asigim: