• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben çıkayım artıkın.gelir kociş şimdi..hazırlanayım..
öptük en kocamanından siziiii..4 dudişle öptük opuyorumnanaktan

ıyı gıdıyo canım zon ay bıraz zor ama olsun degıyo herseye darısı sızlere ınsallah

hosbulduk canım evet canım çok az kaldı hayırlısı ıle darısı sana ınsallah

hosbulduk canımmm evet az kaldı hayırlısı ıle yaaaa amın ınsallah tatlım darısı senın basına ınsallah:Saruboceq:
amin canım
arama sen belirti, arama:olmaz: bak benim hiç belirtim yoktu:emir_bebek:
hım pardon canım
ye kız yee bizim yerimizede ye her yerini...

ben duymadın:umursamaz: görmedim..sengözlerimebaksanab
acaba sen yoksaaaaohaoldumsmile:CüvCüv:.

bilmem haticecim belim çok ağrıyo bugün CADIARZU

iyiyim cancazım sen nasılsın /QUOTE]

ıyıyız bızde bıldıgın gıbı oglumun dogmasını beklıyoruzeyvahedigeldismile bakalım ne zaman gelecek sıpamkaydirigubbakcemile3 sen ıkılı test yaptıracakmısın ınsallah güzel çıkacak sonuçlar canım

ye kız yee bizim yerimizede ye her yerini...

tamam canım bır dogsun bak neler olacak:emir_bebek:kaydirigubbakcemile3

ıyıyız bızde bıldıgın gıbı oglumun dogmasını beklıyoruzeyvahedigeldismile bakalım ne zaman gelecek sıpamkaydirigubbakcemile3 sen ıkılı test yaptıracakmısın ınsallah güzel çıkacak sonuçlar canım

hadi hayırlısı bakalımçok az kaldı inşAllah bugun yarın gelecek sıpacık
çok heyecanlıyım korkuyorum inşAllah güzel sonuçlarla geliriz

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mercan.a......................8 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
sel................................9 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Emos3985....................12 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

nurum84...................................13 EKİM
yaren0144.................................17 EKİM
Yildiz10.....................................17 EKİM
hatunsultan..............................29 EKİM
yelizcem..................................30 EKİM
Seliz.........................................31 EKİM
GamzeliKiz..............................9 KASIM
pembedana.............................9 KASIM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
Hilmi_ve_Fatma--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:
tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:
e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

Son düzenleme:
Amanda aman kankam gelmiş Hoşgelmiş sefa getirmiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

:)) hoşbulduk zuzummm ŞenizŞeniz
ikili test için gün mü aldın ohh bebeğini görcen sonuçlar da
güzel çıkacak inşalalh :Saruboceq:kaydirigubbakcemile5

benim sonuçta perşembe günü eyvahedigeldismile

bu arada kızlar bana yardım eder mısınız yazdım ama görmemiş olabılırsınızz şekerlerımm.. bu masal okuyan penguenler vardı sabah gazt. verıyordu arattım gıttı gıdıyorda çıktı ama ellerınde yokmuş sanırım oyle yazıorduu.. ben bu tarz bı oyuncağı nerden nasıl bulabılırım sızceee...25 hıkaye vardı ve her bırının ses tonu farklı farklıydııı ne gusel olur alırım koyarım beşiğinın kenarına dınler yavrucağızımmm ( Allahım nasıp eder ınş. o gunlerı )

bu arada kızlar bana yardım eder mısınız yazdım ama görmemiş olabılırsınızz şekerlerımm.. bu masal okuyan penguenler vardı sabah gazt. verıyordu arattım gıttı gıdıyorda çıktı ama ellerınde yokmuş sanırım oyle yazıorduu.. ben bu tarz bı oyuncağı nerden nasıl bulabılırım sızceee...25 hıkaye vardı ve her bırının ses tonu farklı farklıydııı ne gusel olur alırım koyarım beşiğinın kenarına dınler yavrucağızımmm ( Allahım nasıp eder ınş. o gunlerı )

dedıgın çok güzel bişi ama hiçbir bılgım yok canımya

suuuuu canım bulantılar bıttı nerdeyse herhalde yaaaa rahtlıyosun yavas yavas ınsallah çok sukur az sürdü yıne

evet canım gazete veriyordu onu ama ben de bilmiyorum
nerden bulunur..aklımda olsun eğer denk gelirsem haber veririm a.s.

hoşbulduk şekerparem :))
bebekim iyidir heralde bu hafta görmeye gidecez inşallah :))
senin prensin nasıll:emir_bebek:

hoşbulduk şekerim opuyorumnanaktan

ıyıdır tabıkıııı annesııı :nazar: ayyy gör anncığı gorrrr ne kadar buyuduğunu fark edeceksınn olumunekankayizsmile

benım prensım de buyuyorr teyzesiii hareket edıyor bazen uyuşuk uyuşuk duruyorrr ınaçtı oluyorrr çok sevıyoruz ama bız teyzesi onu...ben de 26sında şeker yuklememı tam kanı ve tam ıdrarı yaptıracağımmm ınş. ıyı çıkar sonuçlarımız şekercımmm ALLAHIMA emanetızz hepimiz içinde de bizz:Saruboceq:

ben geldimmm :asigim:
hoşgeldinnn canımmm...

canım sana yardımcı olmayı cok isterdim ama hiç bilmiyorum...
bir ara görmüştüm sabah gazatesinde ama başka nerde var bilemiyorum..

Back
X