Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
dedıgın çok güzel bişi ama hiçbir bılgım yok canımya

evet hayatım çok beğenmiştimmm ama hayırlısı bakalımm bulabılırm belkı aklınızda bulunsun gorursunuz ya da nette araştırırsınız bana da haber edersınız olumunekankayizsmile

evet canım gazete veriyordu onu ama ben de bilmiyorum
nerden bulunur..aklımda olsun eğer denk gelirsem haber veririm a.s.

evet çok eğlenceli ve gusel bşeydı yaaa hatta gıttı gıdıyorda var şuan ama sıtede bıttı yazıorrr bilmiyorumkismile gıcık oldumm neyse aklınızda bulunsun canlarımm zemuszemus

suuuuu canım bulantılar bıttı nerdeyse herhalde yaaaa rahtlıyosun yavas yavas ınsallah çok sukur az sürdü yıne

evet canım bitti çok şükürr hihoyyyt
ama ağzımdaki tat geçmiyo yaa ben de hep sakız çiğniyorum şakkıdı
iyi geliyo biraz kaydirigubbakcemile3

evet canım her gittiğimizde biraz daha büyüyo onu öyle hareketli
görmek,minicik elini kolunu görmek bambaşka bişe yaa :asigim:
Allah herkese nasip etsin bu duyguyu :Saruboceq:
sizin prens keyfine düşkün desene canı isterse oynuyo istemezse
inat ediyo sıpa kaydirigubbakcemile3 maşallahh
senin sonuçların da inş tertemiz çıkar bitanem :Saruboceq:

Son düzenleme:

evet canım bitti çok şükürr hihoyyyt
ama ağzımdaki tat geçmiyo yaa ben de hep sakız çiğniyorum şakkıdı
iyi geliyo biraz kaydirigubbakcemile3

bulantı olmasında agzındakı tadı yıyeceklerle azaltırsın sakız çıgnemek baya ıyı gelır çıg hep canım

sıpalığını yerım ben onunnnn olumunekankayizsmile inş. canmm hepimizin sonuçları tertemız çıksın ınş. :Saruboceq:

canım bunu buldum ben de evet ama sıtede yok yazıorr nasıl olcakkı bilmiyorumkismile

sıpalığını yerım ben onunnnn olumunekankayizsmile inş. canmm hepimizin sonuçları tertemız çıksın ınş. :Saruboceq:

inş canım :Saruboceq:

canım bunu buldum ben de evet ama sıtede yok yazıorr nasıl olcakkı bilmiyorumkismile

hayır canım sitede yok dediği yani sitede birtek bende var demek istiyo :))
öyle olsa sepete ekle seçeneği çıkmaz..
istersen kullanıcıya mesaj atıp sorabilirsin..
ama bence varr çünkü olmasa ilan olmazdı kaydirigubbakcemile5

evet kuzu aldım bakalım geç kalmıyorum dimi 12+1 olcaz pazartesi
devlet hastanesinde yaptırıcam uzun görürmüyüm bilmiyorum ama sonuçlar çıkınca kendi doktorumda görcem uzun uzun sıpamı kocaman olmuştur sanırım kaydirigubbakcemile3

hımmm o zaman alayım ben bunu yaaaaa dur sahıbınden de eşimin hesabı varr akşam gelınce o mailleşsınn alalımm yaaa saol kuşum yardımın içinnn olumunekankayizsmile

kıssslarrrrr selammmlar herkeseee ya bişi danışıcammm benim yatak odam koyu mor tek duvara duvar kagıdı yapmak istioruz ama nasıl renkler gider karar veremedim siyah lı beyazlı bişi olurmu acepp

hımmm o zaman alayım ben bunu yaaaaa dur sahıbınden de eşimin hesabı varr akşam gelınce o mailleşsınn alalımm yaaa saol kuşum yardımın içinnn olumunekankayizsmile

Napcanki canımcım onu ya sen oku daha güzel olmazmı CADIARZU

kıssslarrrrr selammmlar herkeseee ya bişi danışıcammm benim yatak odam koyu mor tek duvara duvar kagıdı yapmak istioruz ama nasıl renkler gider karar veremedim siyah lı beyazlı bişi olurmu acepp

Tek duvara koyu mor yaparsan diger duvarların açık renk olması lazım canımcım...
Koyu oldugu için kasvetli olur bence hiç siyah düşünmemelisin

Eklentiler

• $yatak_odasi1.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:

yok kuzum 14. haftaya kadar yapılıyor merak etme olumunekankayizsmile
ben de ben de sonucu alınca kendi doktoruma gidicem bidaha görcem inşallah kaydirigubbakcemile3
kız büyümez mi inanılmaz hızla büyüyorlar ya maşallahh onlara

ne demek canım benimmmm ŞenizŞeniz

Son düzenleme:

Özlüyorum ben bilmiyorumkismile peki cinsiyetine baktırıcanmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…