Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Tek duvara koyu mor yaparsan diger duvarların açık renk olması lazım canımcım...
Koyu oldugu için kasvetli olur bence hiç siyah düşünmemelisin

canımm bu resimdeki renk benim yatak odamla aynı bende diorumki o yatagın oldugu duvara beyaz üzerine siyah şekilli falan bişi yapsam olurmu acaba perdede yapıcam çünkü onuda siyah beyaz yaparım die düşünüom olurmu ööle

Tek duvara koyu mor yaparsan diger duvarların açık renk olması lazım canımcım...
Koyu oldugu için kasvetli olur bence hiç siyah düşünmemelisin

fatoşa katılıyorum canım olumunekankayizsmile
hem o dekorasyon işlerinden iyi anlar Şeniz

Özlüyorum ben bilmiyorumkismile peki cinsiyetine baktırıcanmı

ben de özlüyorum ohaoldumsmile
baktırcam tabi kızz daha belli olmaz ama belki görünür falan :)) kaydirigubbakcemile3

bayanssulusmile
hayatım sıyah beyaz düşünme hıç hoş durmaz çnkuuu alakasız olur çnkuu ...duvarınınm bır renk koyusu ya da açığında perdenı yaptırr nacızane fıkrımm bayanssulusmile

bence krem rengi tercih etmelisin beyaz çok çiğ kalabilir. onun üzerinede siyah yerine ucuk pembeler morlar gül kurusu çok ferah bi oda yaratır.
siyah beyaz ve kırmızı uyumu çok moda bu ara çokta şık oluyor ama bence mor siyah beyaz biraz zıt kalabilir.
perdenide uzun bir perde yerde sürünen uçuk pembe tül bence süper olur.
ben ev alırsam böle düşünüyorum sempatiksalakcinni

fatoşa katılıyorum canım olumunekankayizsmile
hem o dekorasyon işlerinden iyi anlar Şeniz
ben de özlüyorum ohaoldumsmile
baktırcam tabi kızz daha belli olmaz ama belki görünür falan :)) kaydirigubbakcemile3

katıl bana gelim senin evini dekore edicem sempatiksalakcinni
kızın olacak senin ama artık iddia etmiyorum dün aldım boyumun ölçüsüne komşuma hep erkek diyordum kızmış akannehir

canım işle uğraşırken işe gıderkennn vs koyarım beşiğinın yanına uyur evladım azcık daha buyuduğunde anneciği okur onaaa inş. Şeniz

yerim ben senin evladını sen bilirsin kuzucuk nasıl istersen

bencede siyah beyaz olmaz ama duvarı 1 ton yaparsa yine bogulur duvar bence krem olmalı perde uçuk pembe tül olmalı

katıl bana gelim senin evini dekore edicem sempatiksalakcinni
kızın olacak senin ama artık iddia etmiyorum dün aldım boyumun ölçüsüne komşuma hep erkek diyordum kızmış akannehir

valla iyi olur değişiklik olurr kaydirigubbakcemile3

valla mı onun nasıldı bulantısı falan bilmiyorumkismile
bakalım ben de çok merak ediyorum ya herkes %90 kız diyo kaydirigubbakcemile3

kistmi soruyorsun canım benim vardı 8cm çikolata kistim solda, sagda 5 cm vardı

canım kıst değilmiş. yumurtalık yapım polistik şekildeymiş..yaratılıştan yani..ÇOCUK OLMASINA ENGEL BİŞİ DEĞİLMİŞ..ama ben yınede çok kafaya takıyorum.3 aydır denıyoruz.olmadı bende iyice paniklemeye başladım..ama senın kıstın olduğu halde hamilesin deyılmı canım. herhangı bır tedavı ılaç falan kullnadınmı? bide kaçıncı denemenızde hamile kaldın..(oylesıne korku kaplıyorkı bazen ıcımı)

yee teyzesii bı doğsunnn ben de yıcemm onun pıpısınıı zemuszemus

bencede siyah beyaz olmaz ama duvarı 1 ton parsa yine bogulur duvar bence krem olmalı perde uçuk pembe tül olmalı

olsun annem senın dediğin de çok şık olurr cıvıl cıvıl kımıl kımıl bı oda olurr kaydirigubbakcemile2

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mercan.a......................8 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
sel................................9 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Emos3985....................12 EKİM Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

nurum84...................................13 EKİM
yaren0144.................................17 EKİM
Yildiz10.....................................17 EKİM
hatunsultan..............................29 EKİM
yelizcem..................................30 EKİM
Seliz.........................................31 EKİM
GamzeliKiz..............................9 KASIM
pembedana.............................9 KASIM

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK-OCAK-ŞUBAT-MART
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss // ALeNAM ---tinkerbell09---Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor // berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya // captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl

EKİM Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
Hilmi_ve_Fatma--??

Destekçi Annelerimiz
BenIpek
--sevtapduzyol

HOŞGELDİN BEBEK

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı)
tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı)
e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı)

valla iyi olur değişiklik olurr kaydirigubbakcemile3

valla mı onun nasıldı bulantısı falan bilmiyorumkismile
bakalım ben de çok merak ediyorum ya herkes %90 kız diyo kaydirigubbakcemile3

çok zor değildi ilk bebegi aşırı zordu çok kustu ilk de ikide kız
bende hafta sonu evde değişiklik yaptım odaları değiştirdim iki ileri bi geri ayy bende deliyim değiştirince bir rahatlıyorum anlatamamm

hımmm pek bilgim yok canım ama kafana takma takarsan olmaz en büyük düşman psikolojin unutma

yee teyzesii bı doğsunnn ben de yıcemm onun pıpısınıı zemuszemusolsun annem senın dediğin de çok şık olurr cıvıl cıvıl kımıl kımıl bı oda olurr kaydirigubbakcemile2

ya aslında vaktim olsa çizerdim ama kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ya aslında evim dergisi bu iş için süper bayılıyorum onlara bakmaya

tamam canımm yatakodası takımımda zaten krem gibi bişi zebranimi ne ööle bişi diolardı dediklerini uygulucamm yaptıgım zamannn resimlerii gösteririimmmm :))

hım demekki değişiyor işte canım kişiden kişiye
bakalım bizim sıpalar ne olcak :))
dimi kızz insan evin şeklini değiştirmek istiyor arada bir,
hep aynı hep aynı sıkıyo :umursamaz:
ee ne de olsa teraziyiz,burcumuzun özelliği bayanssulusmile

tamam canımm yatakodası takımımda zaten krem gibi bişi zebranimi ne ööle bişi diolardı dediklerini uygulucamm yaptıgım zamannn resimlerii gösteririimmmm :))

kız bekle çiziyorum ama çok amatörce olacak öle pat diye bitmez aslında 1-2 gün ugraşmak lazım

sarılalecim bişi sorcam; kistlerin için ilaç tedavı falan uygulandımı.. bide özel olamzsa kaçıncı denemenızde tutmuştu..(kist olayı benım durumuma yakın.ondan merakla soruyorum canım yanlış anlama)

ben pek sevmıorum dekarasyon dergılerıne bakmayıı benım onume bırkaç örn gelcek ben seçicem tmmdırr :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…