• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
mervişimmmmmmm cnmm hadi gözünn aydın cnm bebikininn pıt pıtlarını duymuşunuzz allahımmm sağlık versinn cnmmm
kızlar yaaa ben hani adetim 1 gün geçince kanda betaya baktırdımda 1,20 çıktı yaa benim bu gün 6. günü yarın tekrar baktırıcammm kanda inşallahh yükselme olmuşturr yaa benim göğüsler iyice şişti ve damarlar belirginleşti baya bide bu sabah bulantı oldu yoktan yere doktoru tekarar aradım bee daha yeni yerleşiyo olabilir dedi bebikinn inşallahh yaa öledir biz çok heveslendik hele kociş ilk defa bu kadar hevesli ve mutluu allahım herkesede sölemişş olabilir diyyeeee:emir_bebek: ama ben korkuyorum yaa dakka başı wcye gidip bakıyorum ödüm kopuyo regl olcam diyeee bide sağ kasığımınnn kemiğinin altında batma varrrr ayyyy allahım yüzümüzü kara çıkarma ya rebbim ilk defa bu kadar heves oldu bizdeeeeeeeeeeee

selizcimm durumumu anlattım cnm büyük ihtimal olabilir dedi doktorcumm ama ben hayla tedirginimm yaa dua edinn bacım yarın büyük günnnnnnnn:gitme:

mervişimmmmmmm cnmm hadi gözünn aydın cnm bebikininn pıt pıtlarını duymuşunuzz allahımmm sağlık versinn cnmmm
kızlar yaaa ben hani adetim 1 gün geçince kanda betaya baktırdımda 1,20 çıktı yaa benim bu gün 6. günü yarın tekrar baktırıcammm kanda inşallahh yükselme olmuşturr yaa benim göğüsler iyice şişti ve damarlar belirginleşti baya bide bu sabah bulantı oldu yoktan yere doktoru tekarar aradım bee daha yeni yerleşiyo olabilir dedi bebikinn inşallahh yaa öledir biz çok heveslendik hele kociş ilk defa bu kadar hevesli ve mutluu allahım herkesede sölemişş olabilir diyyeeee:emir_bebek: ama ben korkuyorum yaa dakka başı wcye gidip bakıyorum ödüm kopuyo regl olcam diyeee bide sağ kasığımınnn kemiğinin altında batma varrrr ayyyy allahım yüzümüzü kara çıkarma ya rebbim ilk defa bu kadar heves oldu bizdeeeeeeeeeeee

emoşummmmmm canım hadiiii yaa nolur bize güğzel haber ver kçgündür aklımdasın yaaa biliyomusun cuma günü sela okunduktan sonra ezan okunmadan hemen gusül abdestii aldımmm hacet namazı kıldımmm secdeye kapanıp dua ettim aklıma sen gamzelikız ve şero geldii sizin için içinde çok dua ettim bebek isteyen herkes için dua ettim
canımmm hadiii inşşşş bebeğin yerleşiyordurrr:Saruboceq:

doktorumm daha öncee hormon ilaçlarıı yumurtlama ilaçları verdiği halde en fazla 0.145 i görmüştük değerdee onuda bildiğinde bu değer ona yüksek geldi bide ben bu ay ilaç felan kullanmadımmmmeyvahedigeldismile

emoşummmmmm canım hadiiii yaa nolur bize güğzel haber ver kçgündür aklımdasın yaaa biliyomusun cuma günü sela okunduktan sonra ezan okunmadan hemen gusül abdestii aldımmm hacet namazı kıldımmm secdeye kapanıp dua ettim aklıma sen gamzelikız ve şero geldii sizin için içinde çok dua ettim bebek isteyen herkes için dua ettim

saol cnmın içi yaa allah senden bin kere razı olsunnn rabbim bütün güzellikleri versinnn duaya ihtiyacım varr bende dakka başı dua ediyorumm allahıııımmm nolursun bu sefer olsun diyee ama ümitlimm bu sefer ama çokta tedirginnn yarınn yükselcekmi değer diyeeeeeeeee:delphin:

selizimmm cnm ablam bekliyo benii kahveyee acık çıkıyım kafa dağıtıyımmm yaa çok gerdi bu durum beniiiii seni çok öpüyorumm cnmm kızlarada çok selamm ilet bendeeeeennn yarın inşallahh güzel haberlerle gelicemm inşallahhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::CüvCüv:

cnm biliyomusun bu ay yumurtlamayı hesaplattım adetimn 13.14.15 günleri ilişki olması gerekn günler kociş eve bi geldi ben 3 gün ist gidiyorum diye.o tarihte tam adetimin 13.14.5 günlerii ben bi ağladımmm nasip olmuyor çalışma bile yapamıyoruz diye.neyse cuma gidiceklerdi kayınvaldem cuma günü sela ve ezan arası boy abdesti al 2 rekat hacet namazı kıl dedi sonada secdeye kapnıp dua et dedi bende öyle yaptım diyorum yaa sizler içinde o şekilde dua ettim.kociş 2-3 saat sona bi aradııı kii ben hastalandım die eve geldii çok kötü hasta v ist gidemediii hemde kesinlikle gitmesi gerekiordu yanii şok oldummm ogün çalışma yapamadık ama ertesi gün yanii dün gece yaptıkk biraz iyileşince.yanii diyorum herşey Allahtan acaba çokmu içten dua ettim kabulmu olduuu bebişimiz içinmi gidemediii ben herşeyde bir hayır görürüm cnm şimdide boy abesti aldımm hemengidip idaha hacet namazı kılıcam cnm bence sende kıl secdeye kapan dua et cnm ben senin içinde eedicemmm

selizimmm cnm ablam bekliyo benii kahveyee acık çıkıyım kafa dağıtıyımmm yaa çok gerdi bu durum beniiiii seni çok öpüyorumm cnmm kızlarada çok selamm ilet bendeeeeennn yarın inşallahh güzel haberlerle gelicemm inşallahhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq::CüvCüv:

tmam bebişm git sen ama kahveni içip gel hacet namazı kıl 2 rekat sonrada secdeye kapanıp dua et çok öpüyorum senii yarın hmn gel bekliyoruz tmammı

allah razı olsun cnm benimm evet bende kılıcam bu gece kıla bilidiğimn kadar kılıcamm allahım kabul etsinde yarınn mucizemi versinn banaa hepimiz için dua edicemm cnmmm allahı dualarımızı ona açılann ellerimizi ve yüreklerimizi bo cevirmesinn cnmmm:Saruboceq: hadi ben kaçtımm cnmm :a015:

canım, hamilelikte bu belirtileri hemen yaşaman hatta hepsini beraber yaşaman çok küçük bir ihtimal gibi. hem korunuyoruz diyorsun, %98 sanırım prezervatifin koruyuculuğu... miyomla ilgili daha önce bir şikayetein olmuymuş muydu?:nazar:

canım miyomla ilgili belirti veren şikayetim olmamıştı.adetim gecikmişti dr.a gittiğimde miyomum olduğunu tesadüfen öğrenmiştim.

merveeeeemm canım benimmmm çok sevindim kaçgündür düşünüp durdum acaba merve bebeğinin kalp aışlarını duydumu diyee Allahım sağlıkla kucağına almayıda nasip ederinş bak boşuna endişe etmişsin bebişimmm darısı başıma kızznasıl imrendimşimdii cnm bnm

Canım benim çok teşekkür ediyorum;Allah razı olsun mutluluğumu paylaştığın için...
İşte biliyorsun canım insan illaki endişe ediyor ama hiç bir zaman olumsuz düşünmedim;Rabbim ne derse O olur dedim.Çok şükür ki Rabbim meleğimin kalbine can vermiş,pıt pıt atıyor teyzesi:nazar:
Canım her daim dualarımdasın Allah'ımın izniyle bundan sonra senin için burda bebiş bekleyen arkadaşlarım için aynı heyecanları paylaşıcaz;sen yüreğini ferah tut..
Kocişin hastalanmış öncelikle geçmiş olsun ama İstanbul'a gidememiş çok dua etmişsin yumurtlama gününe denk gelmiş çünkü Allah'ım sesini duymuş canım dilerim sonuçta yüzünü güldürür:Saruboceq:

bu yazıyı okurken nasılda gözlerim doldu anltamam...:gitme::gitme:
canım allah senden bin kere razı olsun..dualarında bizleride unutmamışsın..Şeniz
allahım inş. sana en kısa zamanda bebeğini nasip etsin..:Saruboceq:.bak belki bebişin olacakta ondan sşin ist gitmedi allahım bunu hayırlı gördü ve göndrmedi onu...boshayallersmile.
cok sağol canım azına yüreğine sağlık inş. rabbim hepimizin yüzünü güldürür..:Saruboceq::Saruboceq:

selam şekerlerrr nasılsınız bakalım bugün.....

Selam canımcımolumunekankayizsmile
Bugün baya bir geç uyandım haftanın tüm acısını çıkarttım anlayacağınkaydirigubbakcemile2
İyiyiz çok şükür;eşimle çarşıya çıkıcaz az sonrada size bakmadan çıkmak istemedim.
Sen nasılsın canım?

selam kızlar, kimse kalmamış ya
halbuki hafta sonu yarın tatil
Ama gececiler meşgul herhalde :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

mervecim gözünaydın tatlım, allah bundan sonrasını da rast getirsin inşallah
bebişin tekmelerini de duy, sağlıkla kucağına al, ay ne güzel pıt pıt pıt........................

MERVEcim...
Arkadaşımın doğum günü partisi vardı o yüzden sabahtan beri koşturmaktan eve giremedim.
Geç oldu biliyorum ama belki varsındır güzel haberini paylaşırız diye düşündüm;ama malesef
çıkmışsın haklı olarak...

Çookkkk sevindim;bu stresli günü çok keyifli bir anı olarak arkaya atmışsınız.
Allah sonrasını da güzel yapsın! :)

Hatunsultan arkadaşım öncelikle çok teşekkür ederim bu heyecana ve mutluluğa ortak olduğun için.Allah razı olsun..Dilerim en tez zamanda aynı pı pıtları sen de duyarsın canım.Dualarım senınle...

Smartım canım benimmm çook teşekkür ediyorum geçte olsa gelmişsin beni merak edip.Ne desem az.İlk günden beri fazlasıyla yanımda olup destek çıktınız her konuda bana.Bu mutluluğu sizinle paylaşmakta beni çok sevindiriyor gerçekten.Tekrardan herşey için çok teşekkür ederim.Ve de her daim dualarımdasın inşallah gönlündekileri yaşa canım....

Son düzenleme:
Back
X