• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Selam canımcımolumunekankayizsmile
Bugün baya bir geç uyandım haftanın tüm acısını çıkarttım anlayacağınkaydirigubbakcemile2
İyiyiz çok şükür;eşimle çarşıya çıkıcaz az sonrada size bakmadan çıkmak istemedim.
Sen nasılsın canım?

aynen bende bügun saat 1,di kalktığımda...bayanssulusmile
iyi olmanıza sevindim gezin bakalım buradada yağmur bizde cıksakmı cıkmasakmı diye düşünüyoruz..boshayallersmile
bende iyiyim ne olsun aynı devam..sositososito

Canım benim çok teşekkür ediyorum;Allah razı olsun mutluluğumu paylaştığın için...
İşte biliyorsun canım insan illaki endişe ediyor ama hiç bir zaman olumsuz düşünmedim;Rabbim ne derse O olur dedim.Çok şükür ki Rabbim meleğimin kalbine can vermiş,pıt pıt atıyor teyzesi:nazar:
Canım her daim dualarımdasın Allah'ımın izniyle bundan sonra senin için burda bebiş bekleyen arkadaşlarım için aynı heyecanları paylaşıcaz;sen yüreğini ferah tut..
Kocişin hastalanmış öncelikle geçmiş olsun ama İstanbul'a gidememiş çok dua etmişsin yumurtlama gününe denk gelmiş çünkü Allah'ım sesini duymuş canım dilerim sonuçta yüzünü güldürür:Saruboceq:
canım benimmm azönce anne karnında yaşama yolculuk belgeselini izledimde bebeğin oluşumunu ay ay gösteriyorlar hiç izledinmi bilmiyorumda ben defalarca izledim çok etkileniyorum bebeğin kalp atışını gösteriyodu aklıma sen geldin izlemediysen hemen izlemenii tavsiye ediyorum cnm.evet eşimm gidemedi belide dularım sayesinde heşeyin hayırlısı eşindeçok sevinmiştir bebeğinin kalp atışlarını duyunca,Allahım bunlar nekadarda büyük ve güzel mutluluklar hpimize nasiplur inş:Saruboceq:
bu yazıyı okurken nasılda gözlerim doldu anltamam...:gitme::gitme:
canım allah senden bin kere razı olsun..dualarında bizleride unutmamışsın..Şeniz
allahım inş. sana en kısa zamanda bebeğini nasip etsin..:Saruboceq:.bak belki bebişin olacakta ondan sşin ist gitmedi allahım bunu hayırlı gördü ve göndrmedi onu...boshayallersmile.
cok sağol canım azına yüreğine sağlık inş. rabbim hepimizin yüzünü güldürür..:Saruboceq::Saruboceq:
canım benim Allah hepimizden razı olsun gerçekten bak secdeye kapanınca üçünüzü düdüm biran aklıma geldiniz ve sizlerede dua ettim gerçi herzaman ediyorum ama secdedeyken aklıma gelmesiii ilginçtiii Allahım kbl eder inş.kızzz eşim gidemeyince sevindim valla hastalanmasına üzüldüm ama gidemeyeceği için sevindim nasip cnm inş bu ayy hepimizde kavuşuruzz artıkımmmm inşşşşş:Saruboceq:
Hoşbuldukk teyzesiii...
Sen de hoşgeldin!!olumunekankayizsmile
yerim ben onuuuu o benimm minnoşum yaaa.onun olması için az gün hesaplamadık şugün bugün ama teyzesiii annesine dedikiii kadir gecesii bu bebek bugün olduuu çok şükürrr oldudaaa :)))
selam şekerlerrr nasılsınız bakalım bugün.....

iyiyiz bitanem sen nasılsın???

kızlar emoşun hepinize slm var halaadet olmadııı ve heyecanla bekliyor yarın yeniden kan tahlili yapılacakmışş inş bbeği yerleşiyordur kızlar neolur dua edelimde emoş yarın bizegüzel haberler verir

canım benim Allah hepimizden razı olsun gerçekten bak secdeye kapanınca üçünüzü düdüm biran aklıma geldiniz ve sizlerede dua ettim gerçi herzaman ediyorum ama secdedeyken aklıma gelmesiii ilginçtiii Allahım kbl eder inş.kızzz eşim gidemeyince sevindim valla hastalanmasına üzüldüm ama gidemeyeceği için sevindim nasip cnm inş bu ayy hepimizde kavuşuruzz artıkımmmm inşşşşş:Saruboceq:

aminn canım inş...bizim adlarımızı söyleme cok sevindim ve duygulandım allahım ettiğim duaları boş cevirmesin inş...hepinize her aklıma geldiğinde bol bol dua ediyorum..
bende eşin gitmeyince acaba dedim...allahım inş. bunu vesile kılacaktır..

bende iyiyim bugün başlıyorum ovulasyon testine ve preseed,e artık herşeyin hayırlısı...

kızlar emoşun hepinize slm var halaadet olmadııı ve heyecanla bekliyor yarın yeniden kan tahlili yapılacakmışş inş bbeği yerleşiyordur kızlar neolur dua edelimde emoş yarın bizegüzel haberler verir

inşallah allahım yarın onun yüzünü güldürür 5 yıldır beklediği bebişine kavuşur...:sinifsinif:
inş. inş. inş. yarın güzel haberlerle gelir allahım..(aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn):Saruboceq::Saruboceq:

aynen bende bügun saat 1,di kalktığımda...bayanssulusmile
iyi olmanıza sevindim gezin bakalım buradada yağmur bizde cıksakmı cıkmasakmı diye düşünüyoruz..boshayallersmile
bende iyiyim ne olsun aynı devam..sositososito

canım benimmm azönce anne karnında yaşama yolculuk belgeselini izledimde bebeğin oluşumunu ay ay gösteriyorlar hiç izledinmi bilmiyorumda ben defalarca izledim çok etkileniyorum bebeğin kalp atışını gösteriyodu aklıma sen geldin izlemediysen hemen izlemenii tavsiye ediyorum cnm.evet eşimm gidemedi belide dularım sayesinde heşeyin hayırlısı eşindeçok sevinmiştir bebeğinin kalp atışlarını duyunca,Allahım bunlar nekadarda büyük ve güzel mutluluklar hpimize nasiplur inş:Saruboceq:

yerim ben onuuuu o benimm minnoşum yaaa.onun olması için az gün hesaplamadık şugün bugün ama teyzesiii annesine dedikiii kadir gecesii bu bebek bugün olduuu çok şükürrr oldudaaa :)))

Haticecim duydum kı bugün çalışmalar başlıyormuş preseed ile Allah'ım bahane kılsın bunları da bu ay bebişini sana tutundursun canım tüm kalbimle dua ediyor ve bekliyorum...

Selizim canım benim;o videoyu biliyorum ben de eşimde sık sık izliyoruz heleki hamilelik haberimi aldıktan sonra dediğin gibi tarifi olmayan mucizevi güzellikte birşey..Her seferinde aynı hissi veriyor insana..Evet canım ya haklısın ne günler saydım ne hesaplar yaptım Rabbim gönderdi meleğimi.İnşallah elime aldığım günleri de görürüm.Evet bebişim Kadir gecesi bebişi bu da beni ayrıyetten mutlu ediyor...
Teyzesi kardeş bekliyoruz senden;Haticemden,Emoşumdan hepinizden (bu arada sürekli kızıma diyesim geliyor kendime engel oluyorum)...Dualarım sizinle..Sabırsızlıkla haberlerinizi bekliyoruz...

Canlarım güzeller güzelli arkadaşlarım!
Ben şimdilik çıkıyorum kocişle çarşıya çıkıyoruz..Yine uğrarım tabii...
Çok öpüyorum hepinizi.Selizcim arada bir gel özletme kendini emi...
Emoşum içinde dualara devam!Allah'a emanet olun canlar!

Haticecim duydum kı bugün çalışmalar başlıyormuş preseed ile Allah'ım bahane kılsın bunları da bu ay bebişini sana tutundursun canım tüm kalbimle dua ediyor ve bekliyorum...

evet canım nasipse başlıyorum bu gece....:kedi:
inş. canım allahım o güzel haberi vermeyi nasip eder ben ve bütün arkadaşlarıma...:Saruboceq::Saruboceq:

tamam canım güle gülee iyi eğlenceler...
slm gusellerımmmmm

selam gökcemmm hoşgeldin canımm...opuyorumnanaktan

aminn canım inş...bizim adlarımızı söyleme cok sevindim ve duygulandım allahım ettiğim duaları boş cevirmesin inş...hepinize her aklıma geldiğinde bol bol dua ediyorum..
bende eşin gitmeyince acaba dedim...allahım inş. bunu vesile kılacaktır..

bende iyiyim bugün başlıyorum ovulasyon testine ve preseed,e artık herşeyin hayırlısı...
ayy hadi inş cnm preseedi nasıl kullanabileckmisin merak ettim inş işe yarar ovulasyon testi ne çıktı???pozitifi gördünmü??

tamam bitanem elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum sizlerle birlikte olabilmek için kociş laptopu getirince onu bırakıp pcyi açıyorum hmn.hoşçakal cnm k.i.b

canım cok gecmiş olsun..aman dikkat et kendine havalar tam hastalık havası..
anneciğinde gelmiş sana bakmaya eminim 2-3 güne toparlarsın..en kısa zamanda gel özlüyoruz bak..
darsı sana inş. sende bebişin kalp atışlarını duyarsın..

tesekkurler bebişim evet havalar cok fena ev ıcınde hasta oldu ya pes yanı bana:2: ınsallah bızde duyarız bebısımızın pıt pıtlarını ınsallahhhh:Saruboceq:

Canım benim ben sana feysten mesaj attım elektirik gitti burda tam sen yazdığında net geldiğinde de sen yoktun...
Sağol cnm benım;benim için gelmişsin hasta halinle..,Çok çok geçmiş olsun aman dikkat et de faha fazla ilerlemesin.Elini ayağını sıcak tut.
Benimde bugun bulantım var kusmadım henüz.Bulantıda çok yoruyor insanı ama kussam rahatlıcam gibi...
Evet canım bugün duyduk pıt pıtlarımızı.Çok heyecanlı ve farklı bir duyguydu.
En yakın zamanda senden de bunları duycaz ınsallah canım hayırlısıyla...

kızlar bizde biraz dışarıya çıkıyoruz kociş biraz hava alsın öpüyorum hepinizi

canım bugun gordum mesajını anladım canm sorun degıl ayy sorma benım bulantılatım anıden gelıyor ve kusturmadan bırakmıyor:gitme:evet cok yoruyor ıcım dısıma cıkıyor yaakannehir sizin pıtpıtlarınızı yerım beeennnkaydirigubbakcemile3 ınsallah bende duyarım tez zamanda kaydirigubbakcemile

inşallah allahım yarın onun yüzünü güldürür 5 yıldır beklediği bebişine kavuşur...:sinifsinif:
inş. inş. inş. yarın güzel haberlerle gelir allahım..(aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn):Saruboceq::Saruboceq:

allah razıı olsun kızzlarrr yaaa inşallahh yarın güzel haberler vericem sizee allahın izniyleee allahımm dualarımızı boş çevirmesinn inşallahhhhhhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

tesekkurler bebişim evet havalar cok fena ev ıcınde hasta oldu ya pes yanı bana:2: ınsallah bızde duyarız bebısımızın pıt pıtlarını ınsallahhhh:Saruboceq:

canım bugun gordum mesajını anladım canm sorun degıl ayy sorma benım bulantılatım anıden gelıyor ve kusturmadan bırakmıyor:gitme:evet cok yoruyor ıcım dısıma cıkıyor yaakannehir sizin pıtpıtlarınızı yerım beeennnkaydirigubbakcemile3 ınsallah bende duyarım tez zamanda kaydirigubbakcemile

cnmm benimm bulantınn çok demekk ahh kıyamam sana olumunekankayizsmile allah yardımcın olsun cnmm ayy bana dua ettt yarınn güzel haberlerle geleyim sizeeeee:gitme: çokk endişeliyimmmmmeyvahedigeldismile çek beniii tatlımm çekkk biliyom yoruldun ama az daha bgayrettt:1:

selam kızlar ben fena kötüyüm Napcam bilmiyorum!!!
Dün geceyi hastanede geçirdim gözetim altında olmam gerekiyormuş aslında bu gece de kal dedi ama kalamadım daha fena oluyorum orada!!!
apasisitte şüphelenmişlerdi ki böbrekten kum döküyorsun dediler:(
Yarın sabah ikili testte gidicem eğer bu agrım geçmezse tekrar yatıracak doktor...
bunlara ragmen çok şükür ki bebeğimde ters bişi yokmuş
Benden şimdilik bu kadar kimseciklerde yokmuş

canımmm FATOŞCUMMM...
kum dökmek berbat bişeyy..ama bebeğğm iyi değil yazacaksın diye ödüm koptu..neyseki onda bişey yokmuş.allahın izniyle sende iyi ol inşallahhhh...

canımmm FATOŞCUMMM...
kum dökmek berbat bişeyy..ama bebeğğm iyi değil yazacaksın diye ödüm koptu..neyseki onda bişey yokmuş.allahın izniyle sende iyi ol inşallahhhh...

evet çok şükür onda birşey yokmuş doktor zaten apar topar ult. aldı bebege baktı onu hareket ederek görünce hemen benim testlere başladı..
yani daha bu kadarcıkkken sıpa tüm önceliklerimi almış....
Çok teşekkür ederim canımmm

sen nasılsın elif okudum geçmişi ama öle detaylı bakamadım sanırım doktora gitmişsin nasıldı herşey yolundamı

Back
X