Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Fatoşum geçmiş olsun bitanem yaa, çok üzüldüm :teselli: neyseki bebeğin iyiymiş, ona bişey olmasın da opuyorumnanaktan

sen nasılsın elif okudum geçmişi ama öle detaylı bakamadım sanırım doktora gitmişsin nasıldı herşey yolundamı

canımbenim.dün gittim dr.a..alttan bakmak istedi iltihap yara neyim varsa göriyim dedi ama ben istemedim(pişman oldum ama( )
napim bıktım artık her dr.a aç aç....
kan verdim..kana adetliyken bakmak istedi ama ben herzaman gelemem ilçedeyim dedim.sonuçlarıda hafta içi gidemezsem haftasonu gidicem almaya..
kürtajdan 1 ay sonra tekrar düşünebilirsiniz dedi..kaldı 15 gün..bakalım yine başlarmıyız çalışmalara...
hee bide karnımdan baktı sorun gözükmüyo dedi...
bu kadar canımbenimmm...

canım geçmiş olsun aman bebeğine bişey olmasında Allah sağlık versin canım inş 15 gün çabuk geçerde eşinle tekrardan çalışmlara başlarsınızzz artık birlikte sayarız şafakları ve biranönce kavuşuruz inş bebişlerimize

smartcım inşallh bebeğinin kalp atışlarını duyarsın enson durum ne bilmeiyorum giremediğim içiin haberimde olmadııı herşey için hayırlısı olsun cnm k.i.b

selam kızlarrrr sarılalecimmmm geçmiş olsun cnmmm
bebişin şyş oolmasına sevindim cnmmmm ama dikkatt et kendinee cnmmm allaha emanet ollllolumunekankayizsmile

Ahh be güzelim niye baktırmadın ki :gitme:
Ben kesinlikle vaginal ult. taraftarıyım çünkü ne var ne yok ordan net belli benim kisttim karından 5cm görünüyordu vaginal 8cm düşün aradaki farkı
İhmal etme ama mutlaka git ve sonrasında çalışmalara başla gel peşimizden olumunekankayizsmile

Fatoşum geçmiş olsun bitanem yaa, çok üzüldüm :teselli: neyseki bebeğin iyiymiş, ona bişey olmasın da opuyorumnanaktan

Saol bitanemmm çok teşekkür ederimmmm olumunekankayizsmile

selam kızlarrrr sarılalecimmmm geçmiş olsun cnmmm
bebişin şyş oolmasına sevindim cnmmmm ama dikkatt et kendinee cnmmm allaha emanet ollllolumunekankayizsmile

saol canım teşekkür ederim bakalım dikkat ediyoırum ama Allahtan elimden bişi gelmiyo daha fazla

Sarılale canım benım çok geçmıs olsun ınsallah ıyı olursun tatlım çok dıkkat et kendıne ve melegıne

canım inş 15 gün çabuk geçerde eşinle tekrardan çalışmlara başlarsınızzz artık birlikte sayarız şafakları ve biranönce kavuşuruz inş bebişlerimize
canım çok sağol..inşallahhh..

evet çok pişman oldum baktırmadıığıma ama çatallar korkulu rüyam oldu artık...eyvahedigeldismile
karından bakılırsada görülür nasılsa sorun diye düşündüm ama evet biliyorum vajinal ultrason en iyisi ne var ne yok gösteroo..
neyse kan sonuçlarını bi alayımda..belki ozaman göstertirim bi taraflarımı

yavyum canım senınde hersey yolundaymıs çok sukur 1 ay sonra baslayabılecekmıssın çalışmalara çok sevındım ınsallah en kısa zamanda gelır melegın saglıkla

yavyum canım senınde hersey yolundaymıs çok sukur 1 ay sonra baslayabılecekmıssın çalışmalara çok sevındım ınsallah en kısa zamanda gelır melegın saglıkla

inşallah canımbenimm...
Rabbim sanada kolaycacık bi doğum nasip etsinn.oğlunu sağlıkla kucağına al inşallahhh... :1hug:

emoşumm kıldınmı bebişim hacet namazını???

cnm gece kılıcam allah nasip ederse misafirim var bu akşamm onlar gittikten sonra bir boy abdesti alıp kılıcam inşallahhhhh sen kıldıysan allah kabul etsin cnmmmm:Saruboceqlumunekankayizsmile

kuşumm cok gecmiş olsun allahım acil şifalar versin...:sinifsinif:
taş dökmek kadar kötü bişiy yoktur eminim...eyvahedigeldismile
ama bebişin iyi olmasına cok sevindim..o annesine sıkı sıkı tutundu bırakmayada hiç niyeti yok maşallah.....
inş. sende en kısa zamanda toparlanırsın.:Saruboceq:.

Sarılale canım benım çok geçmıs olsun ınsallah ıyı olursun tatlım çok dıkkat et kendıne ve melegıne

Canım Çoook saol... Bakalım inşAllah geçer bir zarar vermeden

Makasa yatmıyorsun ki tatlım normal sedyede bakmıyorlarmı Benim doktorum sedyeye yatırıp bakıyor Makasa eskiden yatıyordum ama sanırım ben biraz dayanıklıyım bunlara sempatiksalakcinni
Neyse tatlım inşAllah bişicikler çıkmaz hemencecik başlarsın çalışmayaaa aklinialirimsmile

kızlarr bugün ovulasyon testini yaptım henüz negatif acaba çalışma yapsammı..
yoksa cift cizgiyimi beklesem kararsız kaldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…