kuşumm cok gecmiş olsun allahım acil şifalar versin...:sinifsinif:
taş dökmek kadar kötü bişiy yoktur eminim...eyvahedigeldismile
ama bebişin iyi olmasına cok sevindim..o annesine sıkı sıkı tutundu bırakmayada hiç niyeti yok maşallah.....
inş. sende en kısa zamanda toparlanırsın.:Saruboceq:.
kızlarr bugün ovulasyon testini yaptım henüz negatif acaba çalışma yapsammı..
yoksa cift cizgiyimi beklesem kararsız kaldım..
inşallah canım allahımın izini ile hep böyle gider sağlıklı alırsın kucağına..:Saruboceq::lepi:Ayyy kuzumm çok teşekkür ederim olumunekankayizsmile
Evet ya yavrucum bana maşAllah sıkı tutundu annesini üzmüyoo
İnşAlahta böle devam ederiz :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Bence gün aşırı çalışmaya başla kuzucuk
iyi akşamlar arkadaşlar ......iki gündür giremiyorum herkesler iyidir inşallah,eşim bilgisayarı iş yerine götürüyo bende sizden mahrum kalıyorum
inşallah canım allahımın izini ile hep böyle gider sağlıklı alırsın kucağına..:Saruboceq::lepi:
demi en güzeli riske atmanın anlamı yok..lmaz:..
testlerin ne kadar güvenir olduğu bilmiyoruz sonucta..:umursamaz:
ayy sabahlar olmasın artıkınnnnaklinialirimsmile
amin canımmm
Azgınnn sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni Bencede kesinlikle riske etme hadi inşALLAHHH gel bu ayyyyyy kaydirigubbakcemile
kızlarr bugün ovulasyon testini yaptım henüz negatif acaba çalışma yapsammı..
yoksa cift cizgiyimi beklesem kararsız kaldım..
sorma aynı şeyi koçişimde diyo..:kedi::kedi:
inşallah canımm sıkı tut cek beni kaydirigubbakcemilesakın bırakma haaa bu ay yetişmem lazım size..:lepi:
adetimin bugün 10. günü normalde 13. gün yumurtluyorum..yerimseniben
cnm bugün adetinin kaçıncı günü
sen negatifç çıksada gün aşırı başla derim ben
şu senin dediğin siteye üye oldum hayatım ama ürünün satıcısı ürünün 5-7 günde glebileceğini söyledi yanii çalışma günlerime yetişmiyordu oyüzden almadım inş bu ayy bebeğim tutunursa almayada gerek kalmıcak.sen şimdi bu preesedi ilişkiden önce içine enjekte edeceksin demiii ayy hadii kızz inş çok işe yarar bu preseed
Kuzum valla çok istiyorum özellikle çooook dua ettiklerimin çok istediklerimin arasındasın olumunekankayizsmile uzattım elimii tut bırakmayız seniiii
Ben Çıkıyorum kızlar uykum geldi dünde düzgün uyuyamadım umarım şimdi sızarım sabaha kadar ki sabah ikili testimiz var
Hepinizi kocaman Öpüyorum
Ben Çıkıyorum kızlar uykum geldi dünde düzgün uyuyamadım umarım şimdi sızarım sabaha kadar ki sabah ikili testimiz var
Hepinizi kocaman Öpüyorum
güle gle cnm inş sonuçlar çok güzel çıkar
bende kaçıorum kızlar ociş hasta az ona bakimmmm
gamzelim görüşrüz bitanmem hadi sende git preesed içne enjekte et sonrada bum bummmm:kedi: hdi görüşürzzzz canlrım hoşçakalın
CAnım benim;teşekkür edecek bişey yok ki!Senin mutluluğun bzim mutluluğumuz üzüntün bizim üzüntümüz.Allah'ın izniyle üzüntü kısmını görmeyeceğiz hiç!Smartım canım benimmm çook teşekkür ediyorum geçte olsa gelmişsin beni merak edip.Ne desem az.İlk günden beri fazlasıyla yanımda olup destek çıktınız her konuda bana.Bu mutluluğu sizinle paylaşmakta beni çok sevindiriyor gerçekten.Tekrardan herşey için çok teşekkür ederim.Ve de her daim dualarımdasın inşallah gönlündekileri yaşa canım....
CAnımcım çok geçmiş olsun;ararım ben seni yarın!Dikkat et kendine...selam kızlar ben fena kötüyüm Napcam bilmiyorum!!!
Dün geceyi hastanede geçirdim gözetim altında olmam gerekiyormuş aslında bu gece de kal dedi ama kalamadım daha fena oluyorum orada!!!
apasisitte şüphelenmişlerdi ki böbrekten kum döküyorsun dediler
Yarın sabah ikili testte gidicem eğer bu agrım geçmezse tekrar yatıracak doktor...
bunlara ragmen çok şükür ki bebeğimde ters bişi yokmuş
Benden şimdilik bu kadar kimseciklerde yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?