Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
gökçemmmm balımmmm bi koysanda görsek seni kızzz hemen kaldırırsın sonra resmini... hıııı

canm aslında bı kere koymuştummm gorenler mutlaka vardırrr tabı eşime de soledımm ama kızdıı ınan ne yaparsam yapayım eşimle paylaşan bırıyım çnku o da boyleee

şimdı tekrardan yınelersemm sorun yapar bılıorummm umarım yuzyuze bır gun tanışırızzz çok ıstıyorum bunuu

Hemşom sen bence kan tahlili yaptır yeniden nasıl oldu hiç anlamadım

Nane yok hala doğurmadım kız çok nazlı bu karda kışta gelmek istemiyor galiba o da haklı tabi :44:
dün çok sancım oldu tamam dedim doğurcam 2 saat 15dk arayla sancılarım oldu,
kendimi hazırlamıştım ama yine yanlış alarm offfff beni zorla doğurtacaklar galiba

kızlar sizlerden ne haber? :80:

Son düzenleyen: Moderatör:
ay canım inşallah darısı bize
yok üzmem kendimi canım belirsizlik yoruyor insanı işte
var yada yok o bi belli olsun içim rahat edecek eğer yoksa rejim yapacam

inşallah canım benim netleşirde sende ona göre hareket edersin tatlım...

anlıyorum canım benimm... inşallah bende çok isterim seninle tanışmayı

oyyy kıyamam sana bu kız seni çok kandırıyor:))
hayırlısıyla gelir bitanem bugünleri unutursun bile

yıldızcım saçmalama neden böyle düşünüyosun yalancı çıkmak ne demek.sen idrarda pozitif gördün ve bunu söyledin bize birdaha sakın böyle düşünüp üzme kendini.sen ozaman kan tahlili vermemişmiydin canım?dr.kese görmüş ama daha yeni çok yenisin dur bakalım bikaç gün geçsin yine tahlil verirsin cnm

canım yeni evin hayırlı olsun inşallah bu yeni ev sana uğur getirsin bebişini getirsin buarada iyi dileklerin için tşk ederim canım,iyileştim şimdiii yasağın bitmesini bekliyorum sonrada bebişimi

hoşgeldinn cnmmm
hoşbulduk kuzucum
h oşgeldın bebişimm

bu arada ben de renklı yazmak ıstıorummm ama olmuyır çıkmıorrr :26:

hoşbulduk hayatım bak şimdi yazdığın yazının tümünü kopyalayackmışsın gibi hazırla ondan sonrada istediğin renki seçip tıkla.ben sadece kalın olsun diye b seçeneğini tıklıyorum yukarıdaki....

hımmmmmmmmmmmmmm deneyım bakıyımmmm

slm kızlar perşembe gününden pazar gününe kadar 3 gün boyunca kahverengi azar azar bişeyler geldi . adet günümden 1 gün önceydi. pazar günü ve bugün azda olsa kırmızı tonlarda akıyor. sizce üstüne görme olabilir mi? ama cuma günü test yapmıştım negatifti.
yanıtlarınızı bek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…