gökçemmmm balımmmm bi koysanda görsek seni kızzz hemen kaldırırsın sonra resmini... hıııı
idilişkooo napıosunnnnn nasılsınnn geçmişi mı okuyorsun şekercımm
ay canım inşallah darısı bize
yok üzmem kendimi canım belirsizlik yoruyor insanı işte
var yada yok o bi belli olsun içim rahat edecek eğer yoksa rejim yapacam
canm aslında bı kere koymuştummm gorenler mutlaka vardırrr tabı eşime de soledımm ama kızdıı ınan ne yaparsam yapayım eşimle paylaşan bırıyım çnku o da boyleee
şimdı tekrardan yınelersemm sorun yapar bılıorummm umarım yuzyuze bır gun tanışırızzz çok ıstıyorum bunuu
Hemşom sen bence kan tahlili yaptır yeniden nasıl oldu hiç anlamadım
Nane yok hala doğurmadımkız çok nazlı bu karda kışta gelmek istemiyor galiba o da haklı tabi :44:
dün çok sancım oldu tamam dedim doğurcam 2 saat 15dk arayla sancılarım oldu,
kendimi hazırlamıştım ama yine yanlış alarmofffff beni zorla doğurtacaklar galiba
kızlar sizlerden ne haber? :80:
evet canım geçmişi okuyordum nasılsın mertişko nasıl
yıldızcım saçmalama neden böyle düşünüyosun yalancı çıkmak ne demek.sen idrarda pozitif gördün ve bunu söyledin bize birdaha sakın böyle düşünüp üzme kendini.sen ozaman kan tahlili vermemişmiydin canım?dr.kese görmüş ama daha yeni çok yenisin dur bakalım bikaç gün geçsin yine tahlil verirsin cnmgünaydın kıslar kafam öyle karışıkki
cumartesi doktora gittim
idrar testinde pozitif çıktı hamileyim galiba dedim.oda önce karından baktı keseyi göremedi sonra alttan baktı ve işte kese dedi ve bayağı bi yakaladı dondurdu. ama çok minik dedi.ilaç yazdı aspirin yazıyorum dedi. . buraya kadar herşey normal
ama şu kan tahlil sonucunu getirde dedi. ona göre reçeteni verelim 1 saat sonra kan tahlili sonucu çıktı 0,100okuyorum allahım nerde benim yüksek değerim görmüyorum heralde dedim hemen dktorun sekreterine verdim ne yazıyo ben anlamadım dedim gebelik yok dedi.
doktora sordum kanda gebelik yok dedi nasıl olur ya dedim keseyi gördünüz. ben dedi tam kese demedim şüpheli kese dedi :26::26::26::26:haftaya gel yine bakalım dedi ya anlatamam nasıl hayal kırıklığı resmen yalancı durumuna düştüm eşime ve size karşıişte çıkarıp elime verdiği kesem Eki Görüntüle 116832 Eki Görüntüle 116832
Slm kızlar ben geldimmm….Ne Zamandır yoktum evimi taşıdım çok şükür yerleştrdim ayy canım çıktı ama :))
Selizcim canım benim çok geçmiş olsun iyi olmana sevindim…Rabbim tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip etsin….
elmi,gokcegokce,yelizcem,bellee,SeKeR_NaNe,idilcan+ selam kızlar........
hoşbulduk kuzucumhoşgeldinn cnmmm
h oşgeldın bebişimm
bu arada ben de renklı yazmak ıstıorummm ama olmuyır çıkmıorrr :26:
hoşbulduk kuzucum
hoşbulduk hayatım bak şimdi yazdığın yazının tümünü kopyalayackmışsın gibi hazırla ondan sonrada istediğin renki seçip tıkla.ben sadece kalın olsun diye b seçeneğini tıklıyorum yukarıdaki....
hoşbulduk nanemslm canım hoşgeldinn
slm kizlarrr...
gamzelikiz anket fikrine bayildim
seliz hosgeldin canimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?