ya kızlarr bende de bırkaç gundur adet olacakmışım gbı kasıklarımda ağrı varrr nedenkıı :18:
hoşbulduk nanem
hoşbuldukcanım....
kızlaaarr nasılsınız bakalım..bende sabahtan beri temizlik yapıyorum anca bitirdim daha yemek var.....pazartesileri evim çok dağılmış oluyor zor topluyorum
normal hayatım iyice büyüyo dar geliyo rahmin ondan
dinlen bol bol
hoşbulduk nanem
hoşbuldukcanım....
kızlaaarr nasılsınız bakalım..bende sabahtan beri temizlik yapıyorum anca bitirdim daha yemek var.....pazartesileri evim çok dağılmış oluyor zor topluyorum
kolay gelsın canm benmmm
ablam hoşgeldınnnn
yaa gerçektennn baya ağrıo sankı adet olacakmışım gbı hıssedıorumm bır de beyaz akıntılarım başladı benım baya baya gunde 5 kere nerdeyseee gunluk ped kullanıorumm :26:
selammmm kıslarrr nasılsınızzz
H.B. CANIMCIM BUNLARIN hepsi normal
sADECE ALT TARAFTA BASKI OLUYOSA AMA YÜRÜYEMİCEK KADAR OZAMAN ENDİŞELEN
KANAMA SU VEYA SANCI DÜZENLİ.. BUNLARDA RİSK YOKSA BU AĞRILAR NORMAL
slm kızlar perşembe gününden pazar gününe kadar 3 gün boyunca kahverengi azar azar bişeyler geldi . Adet günümden 1 gün önceydi. Pazar günü ve bugün azda olsa kırmızı tonlarda akıyor. Sizce üstüne görme olabilir mi? Ama cuma günü test yapmıştım negatifti.
Yanıtlarınızı bek.
ayyyyyyyyyyyy işte bende o oluyorrr bazen yuruyemıorum ıkı buklum oluyorum baskıdann sankı aşağıdaaa taş gbı baskı yapıor banaa of offfff korktum bak yarın sorayım ben bı dr umaa:26::26:asıl haftaya salı gıdıcem o zaman sorayımm :26:
çiğdemcim,canım çok geçmiş olsun..allah yardımcın olsun canım
inşallah kuzucukların zamanında ve sağlıkla gelirler..
Allah'a emanet olun,dualarımız sizinle
yıldızcım,test negatif çıkmış inan ben de çok şaşırdım ama
dur bakalım birde yarın başka doktora git bidaha tahlil yapılsın..
Inşallah değerin artar da yeniden güzel haberlerle gelirsin canım
hayırlısı olsun
nanecim,hoşgeldin canım yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun
güle güle oturun bebişlerinizle beraber inşallah
pişttttttt hani bana hani bana
Naber yavrummm
ben 2 hafta çektim onu tamda senin haftanda başladı
dr.a sordum bayramdan önceki cumt.
Hatta o gün bile yürüyememiştim nasıl acıyodu
kadın muayene etti
hem karından hem alttan ult.la
hiç bişi yok dedi doğum falan yok dedi
ama ben 3gün sonra doğurdum
Yeni mi başladı senin bu ağrılar
gokcegokce+ oglak75 bellee Yildiz10 ParadiesAngel+ Sedef35 desert_rose85 elmi MGUNER Seliz+
selam herkeseeee
slm hoşgeldın sucummm :92::92:
eevt hemşom ya öle oldu yarın giderim büyük ihtimal inş. güzel haberlerle gelirimHemşom sen bence kan tahlili yaptır yeniden nasıl oldu hiç anlamadım
Nane yok hala doğurmadımkız çok nazlı bu karda kışta gelmek istemiyor galiba o da haklı tabi :44:
dün çok sancım oldu tamam dedim doğurcam 2 saat 15dk arayla sancılarım oldu,
kendimi hazırlamıştım ama yine yanlış alarmofffff beni zorla doğurtacaklar galiba
kızlar sizlerden ne haber? :80:
canım benim iyi düşüncelerin için çok saol yarın netleşirse inşallah yoksada hiç üzülmicem .yıldızcım saçmalama neden böyle düşünüyosun yalancı çıkmak ne demek.sen idrarda pozitif gördün ve bunu söyledin bize birdaha sakın böyle düşünüp üzme kendini.sen ozaman kan tahlili vermemişmiydin canım?dr.kese görmüş ama daha yeni çok yenisin dur bakalım bikaç gün geçsin yine tahlil verirsin cnm
slmslm kizlarrr...
gamzelikiz anket fikrine bayildim
seliz hosgeldin canimm...
inş. canım iki gündür çok şaşkınım bi arkadaşım benimkide kanda görünmüyordu. dış gebelik bile dendi ama sonradan kanda çıktı diyo bi umut dinliyorumçiğdemcim,canım çok geçmiş olsun..Allah yardımcın olsun canım
inşallah kuzucukların zamanında ve sağlıkla gelirler..
Allah'a emanet olun,dualarımız sizinle
yıldızcım,test negatif çıkmış inan ben de çok şaşırdım ama
dur bakalım birde yarın başka doktora git bidaha tahlil yapılsın..
inşallah değerin artar da yeniden güzel haberlerle gelirsin canım
hayırlısı olsun
nanecim,hoşgeldin canım yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun
güle güle oturun bebişlerinizle beraber inşallah
Ay kuşum benim sana da selamm
Iyilik nolsun sen nasılsın bakalım beril'imiz nasıll
gokcegokce+ oglak75 bellee yildiz10 paradiesangel+ sedef35 desert_rose85 elmi mguner seliz+
selam herkeseeee
ayy evet beren ablaa yanı şurda 1 haftadır bu baskı var ama her dk değil ozellıkle akşamalrıııı bazen gunduzlerı de baskı kı sorma gıtsın nasıl bşey anlatanmmm yuruyemıorum vee baya taş gbıı zorluyoo dıkelemıorum ıkı buklum kalıorummm bu 2-3 gundur de adet ağrısı gbı ağrılarım ve akıntılarım başladı beyazzz:18::18: Sen kaçıncı hafta doğum yaptın ablamm
öffff nefret ediyorum ev işinden
kendimi bildim bileli çalışıyorum
alışamadım hala ev hayatına
çalşıyokende ben yapardım normal temz. ve ütüyü sadece ayda 1 yard.kadın gelir
ama şimdi yemek yapmayı bile sevmez oldum:44:
eevt hemşom ya öle oldu yarın giderim büyük ihtimal inş. Güzel haberlerle gelirim
canım benim sende kendine dikkat et baharımız hakkaten nazlıymış he
canım benim iyi düşüncelerin için çok saol yarın netleşirse inşallah yoksada hiç üzülmicem .
Slm
inş. Canım iki gündür çok şaşkınım bi arkadaşım benimkide kanda görünmüyordu. Dış gebelik bile dendi ama sonradan kanda çıktı diyo bi umut dinliyorumSenin beybişin nasıl geçmişi okuyamadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?