yavrular kaçtım mennn
Bende çıkıyorum kızlar evim gidim banyo yapim yemek yapim sonrada osman var sonrada uyurum yoruldum bugun
Bende çıkıyorum kızlar evim gidim banyo yapim yemek yapim sonrada osman var sonrada uyurum yoruldum bugun
kızlarr adetim 2 gün geçti.şimdi test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı.daha koyu olması gerek miyir muydu?hamilelik içinn
kimse yokmuuuuu:80:
kızlarr adetim 2 gün geçti.şimdi test yaptım 2. çizgi çok silik çıktı.daha koyu olması gerek miyir muydu?hamilelik içinn
Kepeleklerim günaydıııııııııııınnnnçok ösledim valla sizi ama bugünler benim için çok zor geçiyo, öğürüp böğürmekten mahvoldum bütün gün ya uyuyorum ya çıkarıyorum dün miniğimizin kalp atışlarını da duyduk çok şükür ama biraz yavaş sanki dedi doktor, korkuyoruz bi aksilik olmaz inşallah, bir iki defa kusarken zorlamaktan kahverengi lekelenmelerim oldu doktora söyledim, progestan alıyorum, onun dışında iyi gidiyo sayılır, bir an önce karnımın çıkması için sabırsızlanıyorum daha hiç çıkmadı hatta daha da içe göçtü resmen
Arada bir gelip haber vermeye çalışıcam ama eskisi gibi sık girebileceğimi sanmıyorum artıksizi çok seviyorum bizi unutmayın anacııııııııııııııımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?