Kepeleklerim günaydıııııııııııınnnnçok ösledim valla sizi ama bugünler benim için çok zor geçiyo, öğürüp böğürmekten mahvoldum bütün gün ya uyuyorum ya çıkarıyorum dün miniğimizin kalp atışlarını da duyduk çok şükür ama biraz yavaş sanki dedi doktor, korkuyoruz bi aksilik olmaz inşallah, bir iki defa kusarken zorlamaktan kahverengi lekelenmelerim oldu doktora söyledim, progestan alıyorum, onun dışında iyi gidiyo sayılır, bir an önce karnımın çıkması için sabırsızlanıyorum daha hiç çıkmadı hatta daha da içe göçtü resmen
Arada bir gelip haber vermeye çalışıcam ama eskisi gibi sık girebileceğimi sanmıyorum artıksizi çok seviyorum bizi unutmayın anacııııııııııııııımmmmm
Kepeleklerim günaydıııııııııııınnnnçok ösledim valla sizi ama bugünler benim için çok zor geçiyo, öğürüp böğürmekten mahvoldum bütün gün ya uyuyorum ya çıkarıyorum dün miniğimizin kalp atışlarını da duyduk çok şükür ama biraz yavaş sanki dedi doktor, korkuyoruz bi aksilik olmaz inşallah, bir iki defa kusarken zorlamaktan kahverengi lekelenmelerim oldu doktora söyledim, progestan alıyorum, onun dışında iyi gidiyo sayılır, bir an önce karnımın çıkması için sabırsızlanıyorum daha hiç çıkmadı hatta daha da içe göçtü resmen
Arada bir gelip haber vermeye çalışıcam ama eskisi gibi sık girebileceğimi sanmıyorum artıksizi çok seviyorum bizi unutmayın anacııııııııııııııımmmmm
kızlar bişey soracağım 6+1 de doktora gittiğimde 2 mm kesemiz vardı karından ultrason ile baktırıyorum ben yarın 7 haftalık olacak karından baktırsam kalp atışları duyulur mu
kızlar bişey soracağım 6+1 de doktora gittiğimde 2 mm kesemiz vardı karından ultrason ile baktırıyorum ben yarın 7 haftalık olacak karından baktırsam kalp atışları duyulur mu
günaydınnnnnnnnn gökçem nerde bu millet yaaaaaaaaa:84::84:
gunaydın bebişimmm
valla anlamadım kı bu durumuuu
neden artık eskısı gbı değil bılemoorummm
yoksa her gusel şeyın bıttığı gbı burası da mı bıtıyorrrrr
günaydın hoşgeldin cnmmmmselammmmmm kızzlarrrrrrrrrrr
selammmmmm kızzlarrrrrrrrrrr
valla tatlım bende anlamadımki yaaaaaaherkes hamiş kaldı ögürmekten giremiolarki kimiside hiç gelmio artıkınnn
sen napıosunn şekerimmm
selammmmmm kızzlarrrrrrrrrrr
valla tatlım bende anlamadımki yaaaaaaherkes hamiş kaldı ögürmekten giremiolarki kimiside hiç gelmio artıkınnn
sen napıosunn şekerimmm
gunaydın bebişimmm
valla anlamadım kı bu durumuuu
neden artık eskısı gbı değil bılemoorummm
yoksa her gusel şeyın bıttığı gbı burası da mı bıtıyorrrrr
günaydın arkadaşlar
slm hoşgeldın canmmmm :80:
valla bılemıcemm artıkınnnnnn
ayhhh ben gece bı sancıyla uyandım kı anlatamamm yelızım yaaa
sol kasığımaa bıçak saplandı bırden veee düşünn gece uykumdan uyandım bırdennn
bılmıorumm bakalım ne olacakkk bugun yıne dr as gdeceğim alttan bakacakkk nefret edıorumm ufffff
günaydın arkadaşlar
hoşgeldın gunaydınnn
ayyyyyyyyyy hadi yaaa kıs bu gidişle sen dogurcan heralde heeee
Panik yok!hastanedeyim,dun suyum geldi diye acile geldim.test pozitif cikti.bu sabah bi test daha yapcaklar.kanamam var ve karnim cok agriyo.agri kesici verdiler,ve bundan sonra su içme dediler??bakalim ne olacak kizlar
kızzzzzzzzzzz bak idilll ne yazmışşşşşşşşşşşş
ayyyyyyyyyy hadi yaaa kıs bu gidişle sen dogurcan heralde heeee
bişey sorucam bildiğim kadarıyla öğretmensin branşın nedir
günaydın hoşşgeldinnnnnn[/QUOTE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?