Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar bişey soracağım 6+1 de doktora gittiğimde 2 mm kesemiz vardı karından ultrason ile baktırıyorum ben yarın 7 haftalık olacak karından baktırsam kalp atışları duyulur mu

canımmmmmmmmmm benimm çokkk sevindimmmmmmm bende dün ipege demiştim ikisininde kalp atışını duymuşlar dieeee hatta elifte birininkini duydular demişti malum olmuş demekki bana digerinide duymuşsunuzzzz.allahım sizleri korusunnn

canım benımmm
ne kadar sevındımm diğer meleğinın de kalp pıt pıtlarını duymuşsunnnnnn allahım ınş. bır aksılık çıkarmaz da sağlıklı sıhhatlı kardeş kardeş buyurlerrr göbüşündeeee
kendıne dıkkat ett az kaldı allahın ıznıylee çok yakında göbüşün de çıkacakkk
öğürmelerden böğürmelerden 4 kılo vermiştim ben ılk 3 aydaaaa hıç merak etmeee ama şimdı sıpsıvrı bı karnım var senın de olacakkk
allaha emanet oll arasıra da olsa kendını ıyı hıssettığınde bızı yalnız bırakmaaa tmm kepelekkk baş başş :80:

kızlar bişey soracağım 6+1 de doktora gittiğimde 2 mm kesemiz vardı karından ultrason ile baktırıyorum ben yarın 7 haftalık olacak karından baktırsam kalp atışları duyulur mu

gunaydın bebişimmm
valla anlamadım kı bu durumuuu
neden artık eskısı gbı değil bılemoorummm
yoksa her gusel şeyın bıttığı gbı burası da mı bıtıyorrrrr

valla tatlım bende anlamadımki yaaaaaa herkes hamiş kaldı ögürmekten giremiolarki kimiside hiç gelmio artıkınnn
sen napıosunn şekerimmm

selammmmmm kızzlarrrrrrrrrrr

slm hoşgeldın canmmmm :80:

valla tatlım bende anlamadımki yaaaaaa herkes hamiş kaldı ögürmekten giremiolarki kimiside hiç gelmio artıkınnn
sen napıosunn şekerimmm

valla bılemıcemm artıkınnnnnn
ayhhh ben gece bı sancıyla uyandım kı anlatamamm yelızım yaaa
sol kasığımaa bıçak saplandı bırden veee düşünn gece uykumdan uyandım bırdennn
bılmıorumm bakalım ne olacakkk bugun yıne dr as gdeceğim alttan bakacakkk nefret edıorumm ufffff

selammmmmm kızzlarrrrrrrrrrr

sen napıosunn şekerimmm

gunaydın bebişimmm
valla anlamadım kı bu durumuuu
neden artık eskısı gbı değil bılemoorummm
yoksa her gusel şeyın bıttığı gbı burası da mı bıtıyorrrrr

günaydın arkadaşlar

ayyyyyyyyyy hadi yaaa kıs bu gidişle sen dogurcan heralde heeee

Panik yok!hastanedeyim,dun suyum geldi diye acile geldim.test pozitif cikti.bu sabah bi test daha yapcaklar.kanamam var ve karnim cok agriyo.agri kesici verdiler,ve bundan sonra su içme dediler??bakalim ne olacak kizlar

kızzzzzzzzzzz bak idilll ne yazmışşşşşşşşşşşş

ayyyyyyyyyy hadi yaaa kıs bu gidişle sen dogurcan heralde heeee

yok kız ne doğurması daha varr benımm

ayy ne zaman yazmış bunu
ben nıye goremedımmmm
amannnnnnnnnnn heralde baharımız gelıyorr ne eğlencelııııı
allahım bı avazda kurtarsın ınş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…