canım başınız sağolsunnn allahım geride kalanlara sabır versinnnn
hoşgeldin canım başınız sağolsun çok üzüldüm
evet yelizcim yaa oldumu acaba tuttumu acaba bursaya git gel neler gecti ama maşallah kuzum sıkı sıkı tutundu allahım sağlıklı kucağmıza aldığımız günleride göstersin..ayyyyyyyyyyyyy hatcemmmmmmmmmmm maşallah kuzuna yaaaaaaaaaaaaa daha dün gibi şafak sayışlınn
herkese merhaba nasılsınız
been pek ıyı degılım pazartesı ananemı kaybettık acımız büyük çok üzüntülüyüm ayakta zor duruyorum hele annemı gördükçe daha kötü oluyorum Allah ım sabır versın hepımıze lütfen dua edın ıhtıyacımız var daha anneler gününde konustum ananemle çok ıyıydı hıç bırseyı yoktu hastada degıldı ama ne olduysa o gece olmuş kalp krızı ve beyın kanaması malesefkı asmbulansta yolda vefat ettı
canım hoşgeldinn...
allah rahmet eylesin allahım cennette gösytersin..
cok üzüldümm insanın yakını kaybetmesi cok zor allah sabır versin..
sağol ayşemm cok şükürr kocaman oldukayy bir görsen cinsiyet konusunda en cok ben heyacanlıyım eşime diyom ne olur sence diyoki önce sağlıklı olsun tabikide sağlıklı olsunda ne olsa hoşuna gider kız istiyo ama erkek olursada cok sevinirim diyo hayırlısı tabiki rabbim eli ayağı düz aza noksanlığı olmadan sağlıklı evlatlar nasip etsin.
bu arada sende kendine iyi bir dr. bulmuşsun senin adına cok sevindim hiç olmassa seni dilemesi sana acıklayıcı şeyler söylemesi seni cok rahatlatmışş..
inşallah önmüzdeki ay hamileyim kızlarr diye yazını okumak nasip olur ve sonrasındada sağlıklı kucaklamak..
kızlarrrrrr pembedanayla konuştummmmm şimcikkk üyeligini iptal etmişler kızın yaaaaaaa hemde çok çok abuk bi sebepten 60 70 kişiye yakın iptal edilmiş üyelikleri eylül annnelerininnn çok acaip yaaaaa
okuyomuş bişzi ama yazamıyo maleseff selamı varr herkssslerieeeee
kızlar bu halıyı almayı düşünüyorum nasıl sizce?
Tapis 200X290 cm 100% polypropylène - CLEO ZOOM - Tapis - 472958
veya şunu
Tapis 200X290 cm 100% polypropylène - CLEO MILLERAIE - Tapis - 472961
idilim ikiside cok şık ve modern ilk sıradaki olan benim halıma benziyo..
kızlarrrrrr pembedanayla konuştummmmm şimcikkk üyeligini iptal etmişler kızın yaaaaaaa hemde çok çok abuk bi sebepten 60 70 kişiye yakın iptal edilmiş üyelikleri eylül annnelerininnn çok acaip yaaaaa
okuyomuş bişzi ama yazamıyo maleseff selamı varr herkssslerieeeee
bugünkü ojelerrrrr
pembedananında eylül anneleri topiginde prensin evliligi falan konuşuluyomuşşş işte uygunsuz bulmuşlar atmışlarr
GÜNAYDIN.... HAYIRLI CUMALAR...
bir yandn emişioz bir yandan yazıom bgn çok mutluyum babasling miz geldi gezmeye çıkcaz kızımla
zehracım başın sağolsun rabbim mekanını cennet etsin sizde sabır versin....
idil halılar çok şıkkk
ooo haberiniz yokmuydu sizinnn
akıllı durmadıki kesin okur şimcik bunu
smart ve hatunsultanıda iptal ettiler
günaydın canım hoşgeldiniz seninde cuman hayırlı olsun..
kız daha 40 cıkmadı ne gezmesine gidiyonuz siz gerci ben olsamda kırkını beklemezdimya.
gunaydın şekerlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
zehzelım başınnızsaolsun cnm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?