Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayyyyyyyyyyyyy hatcemmmmmmmmmmm maşallah kuzuna yaaaaaaaaaaaaa daha dün gibi şafak sayışlınn
evet yelizcim yaa oldumu acaba tuttumu acaba bursaya git gel neler gecti ama maşallah kuzum sıkı sıkı tutundu allahım sağlıklı kucağmıza aldığımız günleride göstersin..

canım hoşgeldinn...
allah rahmet eylesin allahım cennette gösytersin..
cok üzüldümm insanın yakını kaybetmesi cok zor allah sabır versin..

inşallahh canım inşallaahhhh :)

kızlarrrrrr pembedanayla konuştummmmm şimcikkk üyeligini iptal etmişler kızın yaaaaaaa hemde çok çok abuk bi sebepten 60 70 kişiye yakın iptal edilmiş üyelikleri eylül annnelerininnn çok acaip yaaaaa
okuyomuş bişzi ama yazamıyo maleseff selamı varr herkssslerieeeee

nedennnnn iptal edilmiş üyeliğii?

bugünkü ojelerrrrr

pembedananında eylül anneleri topiginde prensin evliligi falan konuşuluyomuşşş işte uygunsuz bulmuşlar atmışlarr

Eklentiler

• $fff.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 22
GÜNAYDIN.... HAYIRLI CUMALAR...

bir yandn emişioz bir yandan yazıom bgn çok mutluyum babasling miz geldi gezmeye çıkcaz kızımla

zehracım başın sağolsun rabbim mekanını cennet etsin sizde sabır versin....
idil halılar çok şıkkk

ooo haberiniz yokmuydu sizinnn
akıllı durmadıki kesin okur şimcik bunu
smart ve hatunsultanıda iptal ettiler

bugünkü ojelerrrrr

pembedananında eylül anneleri topiginde prensin evliligi falan konuşuluyomuşşş işte uygunsuz bulmuşlar atmışlarr

ay yelizim hergün faklı sürüyon maşallahh sana hem ev hem iş ama oje sürmeyede vakit buluyon brova valla

bu arada pembedanın olayını duydumm üzüldümde...sende gecen sultan ablayı sormuşsun onuda atmışlar süreriz ve neden atıldığınıda bilmiyo garibim smartıda öylesine..

selam kızlar biz geldikkbugün çok fenayım sabah 6da bi kalktım karnım çok kötü ağrıyordu çok acayip sancılandımsanırım üşüttüm tuvalete kalktım iki büklümüm yürüyemedim saatlerce çektim sancıyı bebeğime bişey olck diye çok korktum şuan biraz daha iyiyim enazından yürüyebiliyorum sancımda hafifledi

günaydın canım hoşgeldiniz seninde cuman hayırlı olsun..
kız daha 40 cıkmadı ne gezmesine gidiyonuz siz gerci ben olsamda kırkını beklemezdimya.
birde o şeyin içinde bebişler rahat oluyormuki sanki iki büklüm kalıyolar gibi.

Son düzenleme:
günaydın canım hoşgeldiniz seninde cuman hayırlı olsun..
kız daha 40 cıkmadı ne gezmesine gidiyonuz siz gerci ben olsamda kırkını beklemezdimya.

aşk olsun hatceee nasıl düşündün 40 gün kalcamı
çıktım daha öncede kalın pattaniye, puset çok zor oldu şimdi bunla süper olcekkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…