selam kızlar biz geldikkbugün çok fenayım sabah 6da bi kalktım karnım çok kötü ağrıyordu çok acayip sancılandım sanırım üşüttüm tuvalete kalktım iki büklümüm yürüyemedim saatlerce çektim sancıyı bebeğime bişey olck diye çok korktum şuan biraz daha iyiyim enazından yürüyebiliyorum sancımda hafifledi
selam canım hoşgeldinnn...gecmişler olsun muhakak üşüttün gaz sancısı oldu benimde cok oluyor..
hoşgeldin gökçeeeeeeee
GÜNAYDIN.... HAYIRLI CUMALAR...
bir yandn emişioz bir yandan yazıom bgn çok mutluyum babasling miz geldi gezmeye çıkcaz kızımla
zehracım başın sağolsun rabbim mekanını cennet etsin sizde sabır versin....
idil halılar çok şıkkk
ooo haberiniz yokmuydu sizinnn
akıllı durmadıki kesin okur şimcik bunu
smart ve hatunsultanıda iptal ettiler
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hatun ablaytıda sormuştum ben onudamı atmışlar yaa yuhhh vallaaaaaay yelizim hergün faklı sürüyon maşallahh sana hem ev hem iş ama oje sürmeyede vakit buluyon brova valla
bu arada pembedanın olayını duydumm üzüldümde...sende gecen sultan ablayı sormuşsun onuda atmışlar süreriz ve neden atıldığınıda bilmiyo garibim smartıda öylesine..
evet evet bazen benimde aklıma eliyor ekşınlardan falan biz baya acık secik konuşuyoz..sıra bize gelecek yakında
günaydın gökcem hoşgeldinn..gunaydın şekerlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
zehzelım başınnızsaolsun cnm yaa
aşk olsun hatceee nasıl düşündün 40 gün kalcamı
çıktım daha öncede kalın pattaniye, puset çok zor oldu şimdi bunla süper olcekkkk
havaları hiç sorma canım hala soba yakıyoruz ve kışlıklara geziyoruz gecen sene bu zamanlar yazlıkları giymeye başlamıştık bu sene neden böyle oldu anlamadım gidene kadar denizede girmicez bu gidişlehoşbulduk canım şu havalar bi düzelse günah olacak ama çok sıkıldım bu kasvetli havalardan.ders çalışmam lazım inan canım istemiyor.havalar hep yağmurlu ve bulutluAllahım neolurr sıcackık güneşli havaları kuş seslerini özledik...
buarada hatcemsana ve bebişine maşallah(niye bilmiyorum ama içimden kızın yazmak geldi birden)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hatun ablaytıda sormuştum ben onudamı atmışlar yaa yuhhh vallaaaaasmartıda atmışlarr allahım yaa bu ne biçim iş anlamadım ben cidden
fotoşumm amannn asyanızla gezmelere bile gitmeye başlamışınız maşallah sizeeeeeeeeeee
selam kızlar biz geldikkbugün çok fhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.pngenayım sabah 6da bi kalktım karnım çok kötü ağrıyordu çok acayip sancılandım sanırım üşüttüm tuvalete kalktım iki büklümüm yürüyemedim saatlerce çektim sancıyı bebeğime bişey olck diye çok korktum şuan biraz daha iyiyim enazından yürüyebiliyorum sancımda hafifledi
evet evet bazen benimde aklıma eliyor ekşınlardan falan biz baya acık secik konuşuyoz..
amann şimdiye kadar atılmadıkya şimdiden sonrada atmazlar heralde hem biz en kıdemliyiz topik olraka.
günaydın gökcem hoşgeldinn..
düşünmedim ama düşünmekte istedimduramassın zaten biliyom ben seni amann sarı ördeğimize dikkat et hastalanmasın kuzum
hoşbulduk gusel anne nasılsın asyacık nasıll
gezmelere mı çıkacak oh ohh çıksın alışsın tabıkısı
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hatun ablaytıda sormuştum ben onudamı atmışlar yaa yuhhh vallaaaaasmartıda atmışlarr allahım yaa bu ne biçim iş anlamadım ben cidden
fotoşumm amannn asyanızla gezmelere bile gitmeye başlamışınız maşallah sizeeeeeeeeeee
düşünmedim ama düşünmekte istedimduramassın zaten biliyom ben seni amann sarı ördeğimize dikkat et hastalanmasın kuzum
gunaydın şekerlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
zehzelım başınnızsaolsun cnm yaa
kızlarrrrrr pembedanayla konuştummmmm şimcikkk üyeligini iptal etmişler kızın yaaaaaaa hemde çok çok abuk bi sebepten 60 70 kişiye yakın iptal edilmiş üyelikleri eylül annnelerininnn çok acaip yaaaaa
okuyomuş bişzi ama yazamıyo maleseff selamı varr herkssslerieeeee
iyiyiz canım gazlı olmak dışında :)
çıkcaz valla sıkıldım iiceee
ya attılar pembede sebeb varda diğerlerinde yok
hava ii dil annemi işten alıp geliriz maksat çıkmak işte
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzz fındıklarrr
iyiyim canım bulantılarım devam ediyor onun dışında iyiyiz büyüyoruz işte..hoşbulduk hatçem nasılsınn ıyı mısınn nasıl gıdıyorr bebeiş buyuyorr maşallahh
boşver bir hava alırsınız iyi düşünmüşsün acık hava emini ikinizede iyi gelicek..hava ii dil annemi işten alıp geliriz maksat çıkmak işte
haticem bu arada evet ekşın mekşınnn herşeyimizi anlatıyoruzzz üyeliklerimizi iptal etmedilerrr pembeye neden böyle bişey yaptılar anlamış değilim...
hoşbulduk balımmm canım yok üşüttüm öyle küçük bir ağrı değil felaket bir sancı çektim...havalar soğuk yaaacanımmm benimm hoşgeldinn hiç korkmaa rahmin genişiliodur.fındıgın büyüyo yaa
gelen kızlar hoşgeldınız
ay duaya başliciğim ama nane yok yauu :)
anaaa olaya bakk bende farkettımde sormayı unuttuydumm alla alla
sağol selizim senin de terasın hayırlı olsun kızzz
o kremi fransada nerden bulabilirim ki hem ben artık boşverdim vallaaaa kremle filan gidecek bişey değil yani çatlaklarım çok belimde bacaklarımda ve çok derin
kızlar biraz işim var ama ara sıra bakıyorum sizeee öptüm güzellerimmm ara ara yorum yaparımm yazdıklarınızaaaa
haticem bu arada evet ekşın mekşınnn herşeyimizi anlatıyoruzzz üyeliklerimizi iptal etmedilerrr pembeye neden böyle bişey yaptılar anlamış değilim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?