Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

selam canım hoşgeldinnn...gecmişler olsun muhakak üşüttün gaz sancısı oldu benimde cok oluyor..

selam canım hoşgeldinnn...gecmişler olsun muhakak üşüttün gaz sancısı oldu benimde cok oluyor..

hoşbulduk canım şu havalar bi düzelse günah olacak ama çok sıkıldım bu kasvetli havalardan.ders çalışmam lazım inan canım istemiyor.havalar hep yağmurlu ve bulutluAllahım neolurr sıcackık güneşli havaları kuş seslerini özledik...

buarada hatcem sana ve bebişine maşallah(niye bilmiyorum ama içimden kızın yazmak geldi birden)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hatun ablaytıda sormuştum ben onudamı atmışlar yaa yuhhh vallaaaaasmartıda atmışlarr allahım yaa bu ne biçim iş anlamadım ben cidden

fotoşumm amannn asyanızla gezmelere bile gitmeye başlamışınız maşallah sizeeeeeeeeeee

sıra bize gelecek yakında
evet evet bazen benimde aklıma eliyor ekşınlardan falan biz baya acık secik konuşuyoz..
amann şimdiye kadar atılmadıkya şimdiden sonrada atmazlar heralde hem biz en kıdemliyiz topik olraka.

gunaydın şekerlerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

zehzelım başınnızsaolsun cnm yaa
günaydın gökcem hoşgeldinn..
aşk olsun hatceee nasıl düşündün 40 gün kalcamı
çıktım daha öncede kalın pattaniye, puset çok zor oldu şimdi bunla süper olcekkkk

düşünmedim ama düşünmekte istedimduramassın zaten biliyom ben seni amann sarı ördeğimize dikkat et hastalanmasın kuzum

havaları hiç sorma canım hala soba yakıyoruz ve kışlıklara geziyoruz gecen sene bu zamanlar yazlıkları giymeye başlamıştık bu sene neden böyle oldu anlamadım gidene kadar denizede girmicez bu gidişleinşallahh hayatımm en kısa zamanda bol güneşli havalar gelsin..

sağol canım büyüyoruz yavaş yavaş.benimde içimden kız geciyo bakalım hayırlısı 2-3 hafta sonra öğreniriz inş..

valla yelizcim bende anlamadım neden böyle yaptılarr bakalım sıra kimde

canımmm benimm hoşgeldinn hiç korkmaa rahmin genişiliodur.fındıgın büyüyo yaa

hoşbulduk hatçem nasılsınn ıyı mısınn nasıl gıdıyorr bebeiş buyuyorr maşallahh

ZEHSEL çok üzüldüm canım başınız sağolsun Allahım imamnından ayırmasın geride kalanlara sabır versin çok zor bir durum ama fani dünya birgün hepimiz toprak olucaz böyle düşününce insan biraz rahatlıyor

İDİLL kuşum yeni eviniz şimdiden hayırlı olsun yeni bir eve geçmek çok güzel olsa gerek...birkaç eşyanıda yenileyecekmişsin ohhh mis gibi tertemiz oturursun...ben terasımı yaptırıcam ona bile nasıl heyecanlanıyorum kızzAllahım sanada güle güle oturmayı nasip etsin..
idil zehselin bahsettiği kremden dün TİNKERde bahsetmişti kesinlikle kullan canım bende alıcam şimdiden ayrıca tinkere ktılıyorum sen çok güzel bir hatunsun çatlaklara takma

buarada pembeyle hatunablamı atmışlar yaaabenide atıydı o kazen ama 3 gün neden atmışlarkii pembeeee kızım sen ne gidip başka topiklerde +18 konuşuyosun yavrum yaa bizim topikte konuşsaydın belki atmazdı senii o kazen mi attı başka üyelik al gel kızz özleriz biz senii(bunu okuyosan çok öpüyorum seni)
hatunablamıda çok severdim nerde görücez biz şimdi bidaha nie attılar acaba???smarttan ahberim var o hiç gelmediği için kapsama alanı dışı olmuş

hoşbulduk gusel anne nasılsın asyacık nasıll
gezmelere mı çıkacak oh ohh çıksın alışsın tabıkısı

iyiyiz canım gazlı olmak dışında :)
çıkcaz valla sıkıldım iiceee

ya attılar pembede sebeb varda diğerlerinde yok

düşünmedim ama düşünmekte istedimduramassın zaten biliyom ben seni amann sarı ördeğimize dikkat et hastalanmasın kuzum

hava ii dil annemi işten alıp geliriz maksat çıkmak işte

gelen kızlar hoşgeldınız

ay duaya başliciğim ama nane yok yauu :)

anaaa olaya bakk bende farkettımde sormayı unuttuydumm alla alla

iyiyiz canım gazlı olmak dışında :)
çıkcaz valla sıkıldım iiceee

ya attılar pembede sebeb varda diğerlerinde yok

çık çık fatoşcumm ınsan bı tuaf oluyorr bana loğusalığımı bıle yaşatmamıştı kaynanam kaynatam ne işi varsa kaynatamınnn uyuzlarrr sen çık gez dolaşş allahlarından bulsunlar başka bşey demıorum ben kçuk olarak elımden gelenı yapıorunm daha da yapmam sevıyelı olucam artık ve alllaha havale ettım o buyuk bılırr kıme ne yapacağınıı

hoşgeldinizzzzzzzzzzzzz fındıklarrr

hoşbulduk şekercımmmmmm

sağol selizim senin de terasın hayırlı olsun kızzz
o kremi fransada nerden bulabilirim ki hem ben artık boşverdim vallaaaa kremle filan gidecek bişey değil yani çatlaklarım çok belimde bacaklarımda ve çok derin
kızlar biraz işim var ama ara sıra bakıyorum sizeee öptüm güzellerimmm ara ara yorum yaparımm yazdıklarınızaaaa

haticem bu arada evet ekşın mekşınnn herşeyimizi anlatıyoruzzz üyeliklerimizi iptal etmedilerrr pembeye neden böyle bişey yaptılar anlamış değilim...

hoşbulduk hatçem nasılsınn ıyı mısınn nasıl gıdıyorr bebeiş buyuyorr maşallahh
iyiyim canım bulantılarım devam ediyor onun dışında iyiyiz büyüyoruz işte..
siz nasılsınızzzz oğluşun nasıll maşallah gecen resimlerini koymuşsunuz cok yakışıklı ve tatlı bir oğluşun var allahım nazarlardan korusun.

boşver bir hava alırsınız iyi düşünmüşsün acık hava emini ikinizede iyi gelicek..
haticem bu arada evet ekşın mekşınnn herşeyimizi anlatıyoruzzz üyeliklerimizi iptal etmedilerrr pembeye neden böyle bişey yaptılar anlamış değilim...

evet yaa bende onu anlamıyorum pembelerde prensin düğününden konuştular diye attılar bircok kişiyi neymiş konuyla alakasızmış..aman neyse bizde cok konuşmayalım yoksa bizide atarla valla..

canımmm benimm hoşgeldinn hiç korkmaa rahmin genişiliodur.fındıgın büyüyo yaa
hoşbulduk balımmm canım yok üşüttüm öyle küçük bir ağrı değil felaket bir sancı çektim...havalar soğuk yaaa
gelen kızlar hoşgeldınız

ay duaya başliciğim ama nane yok yauu :)

anaaa olaya bakk bende farkettımde sormayı unuttuydumm alla alla

canım bende çıkıcam yapsak biranönce duayıı

sağol tatlımmm 2 ay sonrada bebek odası yaptırıcm ama hep birlikte karar vericez
canım bence sen al o kremi ihmal etme...

pembe çok güzel olmuş kızlarrr annelik çok yakışmış:)

http://www..................../Planking/131413290257531

ya biz ne kadar kötü bi toplumuz yaaa acıyorum artık

haberleri okurken
Avustralya'da facebook ve youtube gibi sosyalleşme sitelerinde "planking" (yüzükoyun uzanmak) adı verilen moda polisi endişelendiriyor.

bu haberi gördüm ve merak edip baktım bu gruba insanlar normal şekilde yüzü koyun abuk yerlere uzanmış fotoğraflarını koymuşlarrrr ama bu haberi okuyan türkler sayfaya girip abuk sabuk şeyler yazmışlar yazık bize yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…