bende inanaıyorum tutucak Allah ın izniyleeee burada senin için sevineceğiz canmmm
amin işallah caınm. Allah gönlüne göre versin. Seni çok öpüyorum . Dua için gelmiştim. Merti duyurayım. Uyautayım gelirim gene. öptümmmmmm...
inşallah idilimmm yabende inanıyorum kendimi hiç olumsuza hazırlamıyorum varya inş olucak diyorum
bende inanaıyorum tutucak Allah ın izniyleeee burada senin için sevineceğiz canmmm
olumsuz düşünme zaten iyi düşün ki iyi olsunnnn...........transfer ne zaman yapılacak nanemm
dimi canım bende olumsuz düşünmüyorum hiç aklıma bile getirmiyorum öle bir ihtimali:)
transfer büyük ihtimalle ya perşembe günü yada cuma günü yapılır...
perşembe 19 mayıs ya belki zorunlu tatil oldugundan transfer olmaz diye düşünüyorum cuma günü inş kesin transfer yapılır bakalım canım pztesi öğrenirim artık
slm teyzoşlar kusura bakmayın giremiyorum bi halsizlik bi yorgunluk var şekernanem çok seviniyorum herşeyin yolunda gitmesine hemşom kurban çatlaklarını gördüm :26::26::26::26:boş ver sen onları baharın herşeye değer şimdiden benim karnımdada çatlaklar oluştu hiç kafaya takmıyorum daha üç ayım var bu güne kadar 10 kilo almışım bu gidişle 80 olacam
slm teyzoşlar kusura bakmayın giremiyorum bi halsizlik bi yorgunluk var şekernanem çok seviniyorum herşeyin yolunda gitmesine hemşom kurban çatlaklarını gördüm :26::26::26::26:boş ver sen onları baharın herşeye değer şimdiden benim karnımdada çatlaklar oluştu hiç kafaya takmıyorum daha üç ayım var bu güne kadar 10 kilo almışım bu gidişle 80 olacam
hoşbulduk canımhoşgeldiniz şekerlerama resimler nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
boşverdim hemşom sen de boşverrrr eşim takmıyor ben niye takıyorumben de 65le hamile kalmıştım 86 filan olmuştum herhaldeee şimdi 70 kiloyum 5 kilo fazlam varrr kilolar gider hemşomm merak etmeee boşver sennn yiğenimi iyi besle ceviz ye her günnn balık yeeee meyve yeee süt iççç bak ben iyi besledim baharı 4 kilo doğdu heheheheheh
valla 85ıle doğrdum 63kıloydumm hala 78ımm hahahhahaha ama dıyetteyım bakalımm
ayy bugun mert kağan benı mahvettı uyumuyorr hırçınlık yapıor ayağımda sallıorum şimdıkk eller gzolerınde durbun gbı uyuyor hahahhah
bnede canım 62 -63 le başladım şuan 72 olmuşum demekki 80 geçmemde mahsur yok
bana herşey yakışır programına ne gıcık kızlar geliyo yaaa ''saçını hiç beğenmedim makyajını hiç beğenmedim takılarını hiç beğenmedimm gelinliği hiç güzel değildi''hiç bişey beğenmiyorlar yaaaa
15kılo alınması sağlıklısı tabıkı ben 22kılo aldım hhahahahhaha aman sağlık olsun yavaş yavaş gdecek allahın ıznıyleee
ayy evet yaaaaa uyz oldum ben de
takıların çok hoşşş gelinliğin çok hoşşş makyajın harika çok beğendim diyorlar sonraaaa hiç güzel değildiii hiç beğenmedimmmmm uyumsuzdu falan filan diyorlar yaaaa bittimmmm
15kılo alınması sağlıklısı tabıkı ben 22kılo aldım hhahahahhaha aman sağlık olsun yavaş yavaş gdecek allahın ıznıyleee
Yaa benim ocelerim hakkında neden bugün kimse yorum yapmadı
Yaa benim ocelerim hakkında neden bugün kimse yorum yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?