Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bende inanaıyorum tutucak Allah ın izniyleeee burada senin için sevineceğiz canmmm

ewet ewet eweeeettt
göbecikler atıcaz dimi

amin işallah caınm. Allah gönlüne göre versin. Seni çok öpüyorum . Dua için gelmiştim. Merti duyurayım. Uyautayım gelirim gene. öptümmmmmm...

saol canım benim aminn inşallah...Allah razı olsun bitanem
tamam canım benim mertişkoyu öp benim yerime görüşürz tatlım

olumsuz düşünme zaten iyi düşün ki iyi olsunnnn...........transfer ne zaman yapılacak nanemm

dimi canım bende olumsuz düşünmüyorum hiç aklıma bile getirmiyorum öle bir ihtimali:)
transfer büyük ihtimalle ya perşembe günü yada cuma günü yapılır...
perşembe 19 mayıs ya belki zorunlu tatil oldugundan transfer olmaz diye düşünüyorum cuma günü inş kesin transfer yapılır bakalım canım pztesi öğrenirim artık

hadi hayırlısı nanemmmmmm

slm teyzoşlar kusura bakmayın giremiyorum bi halsizlik bi yorgunluk var şekernanem çok seviniyorum herşeyin yolunda gitmesine hemşom kurban çatlaklarını gördüm :26::26::26::26:boş ver sen onları baharın herşeye değer şimdiden benim karnımdada çatlaklar oluştu hiç kafaya takmıyorum daha üç ayım var bu güne kadar 10 kilo almışım bu gidişle 80 olacam

hoşgeldiniz şekerler ama resimler nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

boşverdim hemşom sen de boşverrrr eşim takmıyor ben niye takıyorum ben de 65le hamile kalmıştım 86 filan olmuştum herhaldeee şimdi 70 kiloyum 5 kilo fazlam varrr kilolar gider hemşomm merak etmeee boşver sennn yiğenimi iyi besle ceviz ye her günnn balık yeeee meyve yeee süt iççç bak ben iyi besledim baharı 4 kilo doğdu heheheheheh

hoşgeldiniz şekerler ama resimler nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
hoşbulduk canım
ben doğru düzgün resim atamadım dimi yazıklar olsun bana
ama söz kart okuyucuyu getirip telefondaki resimlerimi atacam

eşin takmıyorsa sorun yok demektir canım
maşallah baharımıza nasılda beslenmiş 4 kilo doğmuşyerim ya ben onu allahım nazarlardan korusun

valla 85ıle doğrdum 63kıloydumm hala 78ımm hahahhahaha ama dıyetteyım bakalımm

ayy bugun mert kağan benı mahvettı uyumuyorr hırçınlık yapıor ayağımda sallıorum şimdıkk eller gzolerınde durbun gbı uyuyor hahahhah

bnede canım 62 -63 le başladım şuan 72 olmuşum demekki 80 geçmemde mahsur yok

bana herşey yakışır programına ne gıcık kızlar geliyo yaaa ''saçını hiç beğenmedim makyajını hiç beğenmedim takılarını hiç beğenmedimm gelinliği hiç güzel değildi'' hiç bişey beğenmiyorlar yaaaa

bnede canım 62 -63 le başladım şuan 72 olmuşum demekki 80 geçmemde mahsur yok

15kılo alınması sağlıklısı tabıkı ben 22kılo aldım hhahahahhaha aman sağlık olsun yavaş yavaş gdecek allahın ıznıyleee

ayy evet yaaaaa uyz oldum ben de

15kılo alınması sağlıklısı tabıkı ben 22kılo aldım hhahahahhaha aman sağlık olsun yavaş yavaş gdecek allahın ıznıyleee

ayy evet yaaaaa uyz oldum ben de

takıların çok hoşşş gelinliğin çok hoşşş makyajın harika çok beğendim diyorlar sonraaaa hiç güzel değildiii hiç beğenmedimmmmm uyumsuzdu falan filan diyorlar yaaaa bittimmmm

şekerler pembiş topuklu çok cıcı bı ayakkabı aldım şimdı de nar çiçeği ıstıorummm bende ayakkabı ve çanta takıntısı var bana yardım etsenıze model varsa bulabıeceğinız netten atın buraya fıkırdaş olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…