Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
bol bol uyu canım yaaa bak sonraaaa uykusuz kalıcaksınnnn :) göbüşün büyüdü dimi kızz hani fotooo eklicektin
işin kötüsü hafta sonları hemen uyanıyorum hafta içi zorla uyanıyorum, eve ya birisi benim fotmu çeksede bi güzel bnde yollasam ama
Naabersinizzzz cadılar klubüüü :) :) :)

idir cadıcım senden naber:13::13::13::13:

Canlarım;biz geldik ama yine gezmelere didiyoruz:)

Hava çok güzel;azcık yürüyelim gelelim...
Bu aralar tansiyonum hep yükseklerde kızlar...13,14 küçük tansıyonumda yükselıyor..neden böyle oldu anlamadım.Dün gecede Bilge sabaha dogru çıldırdı ama nasıl itiyor kakıyor sabahı sabah ettik;ezanlar okundu;dinledik dua ettik...Dedim bu kız kesın bu gece fırlıcak bir yerden :)))

Çarsamba nst gunumuz bakalım agrımız sızımız var mı kızcenın gelme gunu yaklasıo mu ....

Hakkımızda hayırlısı...

Güzellerım sizlerde iyisiniiz ınsallah.:Özledım sizlri çok...Ara ara gelicem ınsallah dualarınızı eksik etme

slm..kızlar.... benim bu sorularımın cevabı varmıdır....
şimdi ben 17 nisanda hastalandım
düzenli olarak ilişki yaşadım ama sonuncuyu 14 mayısta yaşadım ve ilişki sırasında ve sobrasındaki 2 gün pembe desem pembe değil kahverengi desem değil bir akıntı geldi...
24 mayısta hastalanacağım... son ilişkiden sonra kasıklarımda iğne batmasına benzer ara ara giren ağrılar var ama sürekli değil... 8 gün sonra tahminen hastalanacağım ama
hamile olabilirmiyim birde dün göğüs ucum çok kaşındı şimdi oda yok ama belirtiler için siz nedersiniz...

selammmmmmmmmmmmmmmmmm belle nasılsın???? sancılar nasılllll :)))) canım benim yaaaa az kaldı sana ve merveye çok heycanlıyım

selam tatlışımm sancılar arada girip çıkıyor bakalım ne zaman gelecek berranur'umuz yarın yıne nst'miz var bakalım yıne sancı cıkacak mı? 14 gunumuz kaldı bende cok heyecanlıyım hem kendim hemde mervem için ALLAH KURTARSIN IKIMIZIDE INSALLAH:89:
ayrıca ben cok korkuyorummmmmmmm streslıyım bıraz

sakın korkma canımmm çok güzelll geçecek doğum....normal mi doğuracaksın? doğumun tadını çıkar canımmm bakkkk bu hayatının en önemli en güzel günlerinden biri olacak......
Demek ismi berranur olacakkk cimcimeninnn......... çok güzelll bir isim....

Son düzenleyen: Moderatör:
oy oy senin kuzucuğunu yesinlermaşallah ona..erkek kız hiç farketmez canım sağlıklı doğsunlarda dediğin gibi...çok ama çok sevindim ikili tarama sonuçlarında iyi çıkacak Allahın izniyle.
canımmm sana şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum çok az kaldıı belki haftaya belki öbür haftaya bilge kucağında inş.tarifi mümkün olmayan bir güzellik bu ve mutlu sona çok yaklaştın şuanda yerinde olmayı çok isterdim neyse bizimde az kaldı teyzesi önce bilgem doğsun inş..doğuma aniden giricek olursan bana msj at kesin merakta bırakma uzun süre gelmezsen çok merak ederim seni cnm..

canımm Allah kurtarsın seninde merve gibi çok az kalmış..bebişlerinizin herşeyi hazır ve sadece dünyaya gelmeleri kaldı inş..sakın sende merakta bırakma sağ salim doğumdan çıktığını mutlaka haber ver canım.kendine ve kuzucuğumuza ii bak..

kızlar buarada 3 gündür felaket derecede gaz sancıları çekiyorumayağımı hiç üşütmemeye çalışıyorum ama karnım kütük gibi 3 gündür birden karnım çıktı sanırım çoğu gazneden böyle gaz sancıları çekiyorum anlayamadım iki büklüm geziyorum daha öncede kimseden duymadım hamileyken gaz sancıısı çektiğini biraz endişeleniyorum:18:inş geçer..kızım yavaş yavaş büyüyor ve ben biranönce bebeğimi doğurmak istiyorum

kızlar, ben 10-05-11 de normal doğum ile oğlumu dünyaya getirdim :) 3320 grm ve 51 cm.

Allah hepinize nasip etsin. inşallahhhh

henüz pek sütüm yok ve canım sıkılıyor. memenin yanı sıra mama veriyorum mecburen. acaba bana önerebileceğiniz bişi var mı kızlar. mamaya alışcak benim ki. sütümü pompa ile sağıyorum ki kanallar açılsın diye hergün sıcak duş, helva, humana, bol su alıyorum

canım gözün aydın.allah ogluna sağlıklıve mutlu bir ömür nasip etsin.

canım sakın sütüm yok diye üzülme. annesi senşn kuzucun daha minnacık..
ben sezeryanla doğurdum oğlumu ilk hafta bendede az olmustu. sağmanda cogaltır. ama emdikçe çoğalır. bol bol emdir..
öpüyorum canım. oğluna ve kendine iyi bakk..

Günaydın canlar...

Biz bu sabaha şiddetli ağrı ile uyandık.Belimde ve kasıklarımda tıpkı regl agrısı gibi...saatlerdir geçmedi ama düzenli de değil sürekli ağrıyor...korkuyorum ama Bilge nin zamanı gelmiş olabilir.Sansa doktorumda 4e kadar yerınde değilmiş.Şimdi dua ediyorum kızım gelmesın.Aslında randevumuz yarındı ama bugune çektik.Annemle babamın eli ayagı su an birbirine dolanmıs durumda.Babam bu kız 19mayısı dısarıda geçirmek istiyor belli ki diyor ::)

ama agrımda fena bir agrı kızlar ya çok fenayım dayanmaya gayret ediyorm.dualarınızı eksik etmeyın...

canım benim hadi hayırlısı artık bilge hanım gelsede bi sorun olmazzzz 15 gün erken dogmuş olur sadece gelişimini tamamladııı fındıgımızzzz.canım hiççç korkma sag salim elinde sonunda alıcaksın kızını inşallah dualarım seninleee

canım benim çoook teşekkür ederim Allahım dualarınızı kabul eder inş çok çok razı olsun sizlerden...olsun canım düşünmen bile yeter olup olmaman önemli deil kalplerimiz bir bizim
gelsin gelsin 2 tane gelsin yada 1 tane gelsin yeterki gelsin valla:))

saol canım benim inşallahhh inşallah çok saol suyum benim
ewet çok şükür başladık inş sonunuda getirebiliriz
bende size müjde verecegim günü sabırsızlıkla bekliyorum

olsun canım benim düşünmen bile yeter tatlım zaten senin son zamanların çok az kaldı dogumuna ay ne kadar heyecanlanıyorum bi bilsen
inş saglıklı sıhhatli alırsın bilgeciğini kucagına balım benim
saol canım benim sizin dualarınızla olucak inanıyorum ben Allah hepinizden razı olsun

oooo kuzummm desene topiğimizin bi kaynanası daha olucak hepimizden birer cadı kaynana olur valla hepimizde o potansiyel var
çok sevindim canım kuzucugun iyiyimiş herşey ne kadar güzel gidiyor ya aman nazar degmesin
maşallah bebişine canım benim inş hep böyle sorunsuz bir şekilde ilerler

yıldzcım canım doğum günün kutlu olsun inş bidahaki dogum gününü eşinle ve bebişinle beraber kutlarsın canım benim

canım benim dualarım hep seninle çok az kaldı inş biran önce doğurursun ve kavusursun kuzucuguna
kendine çok dikkat et balım

ayy ne heyecanlı peşpeşe doguracaksınız Rabbim bir avazda kurtarsın inş
sakın strese sokma kendini canım bebegini kucagına alacagın anı düşün korkma Allahın izniyle doguracaksın bir çırpıda dualarım sizinle

zonoxcum gözün aydın tatlım maşallah oğluşuna herşeyi gayet iyi...
sütüm gelmiyor diyede kendini üzme tatlım ne kadar kendini strese sokarsan o kadar sütün kesilir sen elinden geleni yapıyosun zaten kendi kendine gelicektir inş sütün merak etme canım

bu arada herkese günaydın kızlar
dün yumurtalarım toplandı bugün döllenip döllenmediğini telefonla söyleyecekler ona göre de transfer günü belli olucak
dün yumurtaların toplanması için doktora gittik çok korkuyordum sonra hemşire bayıltacaklar öle yapıcaklar hiç korkma gözlerini açtıgında yatagında olucaksın dedi tabi ben çok sevindim:)
masaya yatırdılar şimdi narkoz veriyolar bende içimden uyumucam işte beni uyutamazsınız diyorum:)) sonra benim kafa oldu 1 milyon anam sonra hemşire dediki kapat gözlerini bakim bende kapattım kapatış o kapatış gözlerimi açtıgımda hakketen yatagımdaydım:))
benden başka yumurtaları toplanacak olanlarıda yanıma getiriyolar dilek korkulcak bişey yok dimi bu kızlarda korkuyo cesaret ver diyolar:))bende dedim valla gözünüzü bi kapatıyosunuz sonra bi açıyosunuzki herşey olduda bitti maşallah diyorum:))
akşama kadar kendi kendime güldüm durdum ya ama çok da agrım oldu şimdi çok şükür iyiyim:)
ayy biraz uzun oldu dimi:))

canımmm çok sevindimm hadi hayırlısı yolun sonuna geldin en fazla 15 gün içinde kuzuların göbüşünde olucak işallahhhhh. narkoz çok fena dimi bence dünyada kafa yapan en iyi şey narkozzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…