işin kötüsü hafta sonları hemen uyanıyorum hafta içi zorla uyanıyorum, eve ya birisi benim fotmu çeksede bi güzel bnde yollasam amabol bol uyu canım yaaa bak sonraaaa uykusuz kalıcaksınnnn :) göbüşün büyüdü dimi kızz hani fotooo eklicektin
Naabersinizzzz cadılar klubüüü :) :) :)
iyiiiiiyiz baş cadıııı :)))))))))))))
işin kötüsü hafta sonları hemen uyanıyorum hafta içi zorla uyanıyorum, eve ya birisi benim fotmu çeksede bi güzel bnde yollasam ama
idir cadıcım senden naber:13::13::13::13:
selam fıstıklarrrrrrrrrrrnabersınızzzzzzzzz
selammmmmmmmmmmmmmmmmm belle nasılsın???? sancılar nasılllll :)))) canım benim yaaaa az kaldı sana ve merveye çok heycanlıyım
selam tatlışımmsancılar arada girip çıkıyor bakalım ne zaman gelecek berranur'umuz yarın yıne nst'miz var bakalım yıne sancı cıkacak mı? 14 gunumuz kaldı bende cok heyecanlıyım hem kendim hemde mervem için ALLAH KURTARSIN IKIMIZIDE INSALLAH:89:
ayrıca ben cok korkuyorummmmmmmm streslıyım bıraz
oy oy senin kuzucuğunu yesinlergünaydın kızlarr gerci sabah sabah kimsecikler yok ama olsun..
biz dün dr,daydık cok şükür kuzum kocaman olmuş herşeyi oluşmuş artık bir insan yavrusu olmuş dr. herşeyini tek tek gösterdiikili test için cumartesi çağırdı ama yinede ense kalınlığını ölçtü cok şükür normal..:119:
aaaa birde cinsiyetinide gördü ama ne kadar ısrar ettiysemde söylemedibizde tahminimizcek bu kadar erken gördüyse erkek olma ihtimali yüksek diye düşündük hatta yanlış görmediysem ayakları acıkken orta yerde sivri bişey vardı acaba erkekmi dedim bilmem dedi ayy galibe bende bir kaynana adayı olabilirim kızlar. olsun sağlıklı olsunda kız erkek hiç sorun değil.
dedimki neden söylemiyosunuz (daha önce kayıpların cok olmuş tekrardan üzülmeni istemem biraz daha büyüsün o zaman söylicem) ehh dedim iyi ne yapalım.işte bizden böyle kızlarr:82:
canımmm sana şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum çok az kaldıı belki haftaya belki öbür haftaya bilge kucağında inş.tarifi mümkün olmayan bir güzellik bu ve mutlu sona çok yaklaştın şuanda yerinde olmayı çok isterdim neyse bizimde az kaldı teyzesi önce bilgem doğsun inş..doğuma aniden giricek olursan bana msj at kesin merakta bırakma uzun süre gelmezsen çok merak ederim seni cnm..Canlarım;biz geldik ama yine gezmelere didiyoruz:)
Hava çok güzel;azcık yürüyelim gelelim...
Bu aralar tansiyonum hep yükseklerde kızlar...13,14 küçük tansıyonumda yükselıyor..neden böyle oldu anlamadım.Dün gecede Bilge sabaha dogru çıldırdı ama nasıl itiyor kakıyor sabahı sabah ettik;ezanlar okundu;dinledik dua ettik...Dedim bu kız kesın bu gece fırlıcak bir yerden :)))
Çarsamba nst gunumuz bakalım agrımız sızımız var mı kızcenın gelme gunu yaklasıo mu ....
Hakkımızda hayırlısı...
Güzellerım sizlerde iyisiniiz ınsallah.:Özledım sizlri çok...Ara ara gelicem ınsallah dualarınızı eksik etme
selam tatlışımmsancılar arada girip çıkıyor bakalım ne zaman gelecek berranur'umuz yarın yıne nst'miz var bakalım yıne sancı cıkacak mı? 14 gunumuz kaldı bende cok heyecanlıyım hem kendim hemde mervem için ALLAH KURTARSIN IKIMIZIDE INSALLAH:89:
kızlar, ben 10-05-11 de normal doğum ile oğlumu dünyaya getirdim :) 3320 grm ve 51 cm.
Allah hepinize nasip etsin. inşallahhhh
henüz pek sütüm yok ve canım sıkılıyor. memenin yanı sıra mama veriyorum mecburen. acaba bana önerebileceğiniz bişi var mı kızlar. mamaya alışcak benim ki. sütümü pompa ile sağıyorum ki kanallar açılsın diyehergün sıcak duş, helva, humana, bol su alıyorum
Günaydın canlar...
Biz bu sabaha şiddetli ağrı ile uyandık.Belimde ve kasıklarımda tıpkı regl agrısı gibi...saatlerdir geçmedi ama düzenli de değil sürekli ağrıyor...korkuyorum ama Bilge nin zamanı gelmiş olabilir.Sansa doktorumda 4e kadar yerınde değilmiş.Şimdi dua ediyorum kızım gelmesın.Aslında randevumuz yarındı ama bugune çektik.Annemle babamın eli ayagı su an birbirine dolanmıs durumda.Babam bu kız 19mayısı dısarıda geçirmek istiyor belli ki diyor ::)
ama agrımda fena bir agrı kızlar yaçok fenayım dayanmaya gayret ediyorm.dualarınızı eksik etmeyın...
amiiiiiiiiiiin bin kere amiiiiiiiiiiiin...nanecim tüm kalbimle inanıyorum bu bebekler gelmek üzere bak bebekler diyorum..
ben bugün yoktum yarın okula gidiyorum üni.öğrencileri gelecek okulumu boyamaya tadilat yapılıyo ..çok yoğundum bugun tum gun temızledık okulu o nedenle duanda yoktum canım ...ama şimdi kocaman bir amin de benden
Aminnnnnnnnnnnnnnnn Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Allah'ım kabul eylesin..inşallah dilek arkadaşımıza ve isteyen herkese
sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..
nanecim canım benim tedavi süreci başlamış hatta yarılamışsınız
inan çok sevindimbence de ikizlerin olacak
Rabbim sağlıklı nasip etsin inşallahh..güzel haberlerini bekliyoruz
Dilek cim ben duana yetişemedim kuzum ya
Ama geldim okudum duamı kocaman da amın dedim...
Rabbim sana sağlıklı ve hayırlı bir evlatla müjdelenmeyi nasip etsin inşallah kuzum...Dualarım her daım senınle...Ve diger bebek isteyen ve bekleyen herkesle...
günaydın kızlarr gerci sabah sabah kimsecikler yok ama olsun..
biz dün dr,daydık cok şükür kuzum kocaman olmuş herşeyi oluşmuş artık bir insan yavrusu olmuş dr. herşeyini tek tek gösterdiikili test için cumartesi çağırdı ama yinede ense kalınlığını ölçtü cok şükür normal..:119:
aaaa birde cinsiyetinide gördü ama ne kadar ısrar ettiysemde söylemedibizde tahminimizcek bu kadar erken gördüyse erkek olma ihtimali yüksek diye düşündük hatta yanlış görmediysem ayakları acıkken orta yerde sivri bişey vardı acaba erkekmi dedim bilmem dedi ayy galibe bende bir kaynana adayı olabilirim kızlar. olsun sağlıklı olsunda kız erkek hiç sorun değil.
dedimki neden söylemiyosunuz (daha önce kayıpların cok olmuş tekrardan üzülmeni istemem biraz daha büyüsün o zaman söylicem) ehh dedim iyi ne yapalım.işte bizden böyle kızlarr:82:
zehlel cim başın sağolsun mekanı cennet olsun
canım allahım kalanlara sağlıklı ve uzun ömürler versin
haticecim çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine demek şehzade anası olma ihtimalin yüksek
günaydın teyzoşlar ben bugün mesaideyim çalışıyrum. gribim hala geçmedi inanılmaz bir yorgunluk var
kıslar bugün kimse yok ama olsun ben yinede yazayım bugün benim doğum günüm 25. yaşıma girdimşimdilik arayan soran yok eşimlede telde konuştum sanki unutmuş gibi
akşama dışardan yemek söyleyelimmi dedi, keşke akşama yemeği dışarda yiyelim deseydi
kesin unuttu:26::26::26::26:
Canlarım;biz geldik ama yine gezmelere didiyoruz:)
Hava çok güzel;azcık yürüyelim gelelim...
Bu aralar tansiyonum hep yükseklerde kızlar...13,14 küçük tansıyonumda yükselıyor..neden böyle oldu anlamadım.Dün gecede Bilge sabaha dogru çıldırdı ama nasıl itiyor kakıyor sabahı sabah ettik;ezanlar okundu;dinledik dua ettik...Dedim bu kız kesın bu gece fırlıcak bir yerden :)))
Çarsamba nst gunumuz bakalım agrımız sızımız var mı kızcenın gelme gunu yaklasıo mu ....
Hakkımızda hayırlısı...
Güzellerım sizlerde iyisiniiz ınsallah.:Özledım sizlri çok...Ara ara gelicem ınsallah dualarınızı eksik etme
kızlar, ben 10-05-11 de normal doğum ile oğlumu dünyaya getirdim :) 3320 grm ve 51 cm.
Allah hepinize nasip etsin. inşallahhhh
henüz pek sütüm yok ve canım sıkılıyor. memenin yanı sıra mama veriyorum mecburen. acaba bana önerebileceğiniz bişi var mı kızlar. mamaya alışcak benim ki. sütümü pompa ile sağıyorum ki kanallar açılsın diyehergün sıcak duş, helva, humana, bol su alıyorum
bu arada herkese günaydın kızlar
dün yumurtalarım toplandı bugün döllenip döllenmediğini telefonla söyleyecekler ona göre de transfer günü belli olucak
dün yumurtaların toplanması için doktora gittik çok korkuyordum sonra hemşire bayıltacaklar öle yapıcaklar hiç korkma gözlerini açtıgında yatagında olucaksın dedi tabi ben çok sevindim:)
masaya yatırdılar şimdi narkoz veriyolar bende içimden uyumucam işte beni uyutamazsınız diyorum:)) sonra benim kafa oldu 1 milyon anam sonra hemşire dediki kapat gözlerini bakim bende kapattım kapatış o kapatış gözlerimi açtıgımda hakketen yatagımdaydım:))
benden başka yumurtaları toplanacak olanlarıda yanıma getiriyolar dilek korkulcak bişey yok dimi bu kızlarda korkuyo cesaret ver diyolar:))bende dedim valla gözünüzü bi kapatıyosunuz sonra bi açıyosunuzki herşey olduda bitti maşallah diyorum:))
akşama kadar kendi kendime güldüm durdum ya ama çok da agrım oldu şimdi çok şükür iyiyim:)
ayy biraz uzun oldu dimi:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?