canım benim senin adına çok sevindim inşallah bugün güzel haberlerini alırızbu arada herkese günaydın kızlar
dün yumurtalarım toplandı bugün döllenip döllenmediğini telefonla söyleyecekler ona göre de transfer günü belli olucak
dün yumurtaların toplanması için doktora gittik çok korkuyordum sonra hemşire bayıltacaklar öle yapıcaklar hiç korkma gözlerini açtıgında yatagında olucaksın dedi tabi ben çok sevindim:)
masaya yatırdılar şimdi narkoz veriyolar bende içimden uyumucam işte beni uyutamazsınız diyorum:)) sonra benim kafa oldu 1 milyon anam sonra hemşire dediki kapat gözlerini bakim bende kapattım kapatış o kapatış gözlerimi açtıgımda hakketen yatagımdaydım:))
benden başka yumurtaları toplanacak olanlarıda yanıma getiriyolar dilek korkulcak bişey yok dimi bu kızlarda korkuyo cesaret ver diyolar:))bende dedim valla gözünüzü bi kapatıyosunuz sonra bi açıyosunuzki herşey olduda bitti maşallah diyorum:))
akşama kadar kendi kendime güldüm durdum ya ama çok da agrım oldu şimdi çok şükür iyiyim:)
ayy biraz uzun oldu dimi:))
bu arada herkese günaydın kızlar
dün yumurtalarım toplandı bugün döllenip döllenmediğini telefonla söyleyecekler ona göre de transfer günü belli olucak
dün yumurtaların toplanması için doktora gittik çok korkuyordum sonra hemşire bayıltacaklar öle yapıcaklar hiç korkma gözlerini açtıgında yatagında olucaksın dedi tabi ben çok sevindim:)
masaya yatırdılar şimdi narkoz veriyolar bende içimden uyumucam işte beni uyutamazsınız diyorum:)) sonra benim kafa oldu 1 milyon anam sonra hemşire dediki kapat gözlerini bakim bende kapattım kapatış o kapatış gözlerimi açtıgımda hakketen yatagımdaydım:))
benden başka yumurtaları toplanacak olanlarıda yanıma getiriyolar dilek korkulcak bişey yok dimi bu kızlarda korkuyo cesaret ver diyolar:))bende dedim valla gözünüzü bi kapatıyosunuz sonra bi açıyosunuzki herşey olduda bitti maşallah diyorum:))
akşama kadar kendi kendime güldüm durdum ya ama çok da agrım oldu şimdi çok şükür iyiyim:)
Günaydın canlar...
Biz bu sabaha şiddetli ağrı ile uyandık.Belimde ve kasıklarımda tıpkı regl agrısı gibi...saatlerdir geçmedi ama düzenli de değil sürekli ağrıyor...korkuyorum ama Bilge nin zamanı gelmiş olabilir.Sansa doktorumda 4e kadar yerınde değilmiş.Şimdi dua ediyorum kızım gelmesın.Aslında randevumuz yarındı ama bugune çektik.Annemle babamın eli ayagı su an birbirine dolanmıs durumda.Babam bu kız 19mayısı dısarıda geçirmek istiyor belli ki diyor ::)
ama agrımda fena bir agrı kızlar yaçok fenayım dayanmaya gayret ediyorm.dualarınızı eksik etmeyın...
kızlar buarada 3 gündür felaket derecede gaz sancıları çekiyorumayağımı hiç üşütmemeye çalışıyorum ama karnım kütük gibi 3 gündür birden karnım çıktı sanırım çoğu gaz neden böyle gaz sancıları çekiyorum anlayamadım iki büklüm geziyorum daha öncede kimseden duymadım hamileyken gaz sancıısı çektiğini biraz endişeleniyorum:18:inş geçer..kızım yavaş yavaş büyüyor ve ben biranönce bebeğimi doğurmak istiyorum
kızlar, ben 10-05-11 de normal doğum ile oğlumu dünyaya getirdim :) 3320 grm ve 51 cm.
Allah hepinize nasip etsin. inşallahhhh
henüz pek sütüm yok ve canım sıkılıyor. memenin yanı sıra mama veriyorum mecburen. acaba bana önerebileceğiniz bişi var mı kızlar. mamaya alışcak benim ki. sütümü pompa ile sağıyorum ki kanallar açılsın diyehergün sıcak duş, helva, humana, bol su alıyorum
çokkkkkkk yorgunum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaistanbula gecikmelide olsa yazzzzzzzz geldi kızlarrrrrrrrrrr ama ben yine yorgun halimle ofise tıkıldım kaldımmmmmmmmmmmmm
çokkkkkkk yorgunum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaistanbula gecikmelide olsa yazzzzzzzz geldi kızlarrrrrrrrrrr ama ben yine yorgun halimle ofise tıkıldım kaldımmmmmmmmmmmmm
canımmm çok sevindimm hadi hayırlısı yolun sonuna geldin en fazla 15 gün içinde kuzuların göbüşünde olucak işallahhhhh.narkoz çok fena dimi bence dünyada kafa yapan en iyi şey narkozzzz
canım benim senin adına çok sevindim inşallah bugün güzel haberlerini alırız
Oooooohhhh ooooooohhhh maşallah2 hafta sonra ikizler göbüşünde inşallah
canım benım yumurtaların toplanmıs şimdi sıra döllenıp senın göbüşüne yerlesmesınde az kaldı ınsallah meleklerın yakında göbüşünde olacak ınanıyorumdularım senınle çok öpüyorum canım
günaydın kızlar
uykusuz bır gecenın ardından buradayım yıne gözlerımı zor açtım vallahı benım oglumda dişlerı yüzünden ıyıce uyku düzenı bozuldu bır an önce düzelsın yoksa ben dayanamıcam gerçekten tükenmeye basladım vallahı ayakta zor duruyorum:44:
sizler nasılsınız bakalım
günaydın kızlarr
bişi sorcam kaç ml süt olmazsı lazım 1 günde doyması için yaa
günaydın tatlı annecikk..
bu konuda daha cok tecrübesizim kuzumm..:26:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
az önce aradılar hastaneden 5 tane yumurtam döllenmiş ikisini perşembe günü transfer edicekler
ayy ne kadar heyecanlıyım yaa kalptan gidicem hee
dedim geri kalan 3tanesinide dondurabilirmiyiz tabiki dediler
Günaydın canlar...
Biz bu sabaha şiddetli ağrı ile uyandık.Belimde ve kasıklarımda tıpkı regl agrısı gibi...saatlerdir geçmedi ama düzenli de değil sürekli ağrıyor...korkuyorum ama Bilge nin zamanı gelmiş olabilir.Sansa doktorumda 4e kadar yerınde değilmiş.Şimdi dua ediyorum kızım gelmesın.Aslında randevumuz yarındı ama bugune çektik.Annemle babamın eli ayagı su an birbirine dolanmıs durumda.Babam bu kız 19mayısı dısarıda geçirmek istiyor belli ki diyor ::)
ama agrımda fena bir agrı kızlar yaçok fenayım dayanmaya gayret ediyorm.dualarınızı eksik etmeyın...
günaydın kızlarr biz geldiksabah sabah cıkartma işleminden sonra kahvaltımı aldım pc başına gectim.:126:
şekerimnanem yumoşlar toplanmış hadi hayırlısı olsun kuzum sağlıklı döllensinler ve annecine sıkı sıkı tutunsunlar inşallahh...
benimde yumurta toplamadan sonra allahım nasıl kasık ağrım olduu öldüm öldüm dirildim valla ağrı kesici yaptılarda anca kendine gelmiştim sonrada bir istifraa off off zor işler ama sonrası cokkkkkkkk muhteşem..15 gün sonraya allahım izin verirse hamileyimmmmmm diye haberlerini almak nasip olsun..
günaydıınn canımmm :)
ay çok sevındım yumoşlar toplandı demek inşallah bugunde güzel haber alırıss
15 gun sonrada Allahh ımmm hayırlıısyla nasib et yarabbiimm :) :) :)
günaydın kızlarr
bişi sorcam kaç ml süt olmazsı lazım 1 günde doyması için yaa
Nanemmm toplanmış yumurtalarrrr
ayyy azıcık kaldııııı desene müjdeni almayaaa
selam kızlar biz geldüüükk
canım bu kız erkenden gelecek galiba beklemeyecek gibi görünüyor neyse zatende az kalmıştı ama yalnız kalma bak çok dikkat et bizi habersiz bırakmaGünaydın canlar...
gözün aydın canım bebişin hayırlı uğurlu olsun..sağ salim kucağına aldın darısı bizlere inş.kızlar, ben 10-05-11 de normal doğum ile oğlumu dünyaya getirdim :) 3320 grm ve 51 cm.
Allah hepinize nasip etsin. inşallahhhh
henüz pek sütüm yok ve canım sıkılıyor. memenin yanı sıra mama veriyorum mecburen. acaba bana önerebileceğiniz bişi var mı kızlar. mamaya alışcak benim ki. sütümü pompa ile sağıyorum ki kanallar açılsın diyehergün sıcak duş, helva, humana, bol su alıyorum
nanecim gözün aydınnn ben çok çok umutluyum 10-15 gün içerisinde bize müjdeyi vereceksin inş..kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
az önce aradılar hastaneden 5 tane yumurtam döllenmiş ikisini perşembe günü transfer edicekler
ayy ne kadar heyecanlıyım yaa kalptan gidicem hee
dedim geri kalan 3tanesinide dondurabilirmiyiz tabiki dediler
günaydın cnımmmmmmmmm
ya gögüslerim komple yarıldı emzirmek çok canımı acıtıyor bende bugun sagim dedim hemde bakalım kaç ml çıkarabilcem merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?