Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım benim senin adına çok sevindim inşallah bugün güzel haberlerini alırız

Oooooohhhh ooooooohhhh maşallah 2 hafta sonra ikizler göbüşünde inşallah

canım benım yumurtaların toplanmıs şimdi sıra döllenıp senın göbüşüne yerlesmesınde az kaldı ınsallah meleklerın yakında göbüşünde olacak ınanıyorum dularım senınle çok öpüyorum canım

günaydın kızlar
uykusuz bır gecenın ardından buradayım yıne gözlerımı zor açtım vallahı benım oglumda dişlerı yüzünden ıyıce uyku düzenı bozuldu bır an önce düzelsın yoksa ben dayanamıcam gerçekten tükenmeye basladım vallahı ayakta zor duruyorum:44:

sizler nasılsınız bakalım

Son düzenleme:

canım sancılarda bele ve kasıklara vuruyor agrısı sanırım senın kızının gelmesı yakındır ınsallah saglıkla kucaklarsın yavrunu

günaydın kızlarr biz geldiksabah sabah cıkartma işleminden sonra kahvaltımı aldım pc başına gectim.:126:

mervişim canımm ağrıların varmışş bilgemiz cıkmak için acele ediyor sanırım allahım bir solukta sağlıklı doğurmayı nasip etsin kuzum habersiz bırakma bizi..

şekerimnanem yumoşlar toplanmış hadi hayırlısı olsun kuzum sağlıklı döllensinler ve annecine sıkı sıkı tutunsunlar inşallahh...
benimde yumurta toplamadan sonra allahım nasıl kasık ağrım olduu öldüm öldüm dirildim valla ağrı kesici yaptılarda anca kendine gelmiştim sonrada bir istifraa off off zor işler ama sonrası cokkkkkkkk muhteşem..15 gün sonraya allahım izin verirse hamileyimmmmmm diye haberlerini almak nasip olsun..

çokkkkkkk yorgunum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa istanbula gecikmelide olsa yazzzzzzzz geldi kızlarrrrrrrrrrr ama ben yine yorgun halimle ofise tıkıldım kaldımmmmmmmmmmmmm

günaydıınn canımmm :)
ay çok sevındım yumoşlar toplandı demek inşallah bugunde güzel haber alırıss
15 gun sonrada Allahh ımmm hayırlıısyla nasib et yarabbiimm :) :) :)

ah selizcimmm hamşşken bende çok gaz sancısı çekıyodum yaa
helekı 16. haftaya kadar manyak gazım olduu ama doktor stresten diodu gaz kabızlık
eğer yemene dıkkat edıosan sulu gıdalaarı yıyosan ve hala gaz kabız şikayetın varsa
stresten olusuyodur demıstı :)

hayırlı olsun canım maşallah kuzunaa koccamann :) sağlıkla büyüsün inşallahhh :)

çokkkkkkk yorgunum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa istanbula gecikmelide olsa yazzzzzzzz geldi kızlarrrrrrrrrrr ama ben yine yorgun halimle ofise tıkıldım kaldımmmmmmmmmmmmm

benım de uykum var yaa şu uykumu kandıramadım abı 10 da yattım hala uykum var :S
bide hacva çoksıcak ve ben boğazımı üşütmusummm Allah ım yarabbımmm
sende çık kız şu depresif havadan aauu....kısında ofise tıkıldım die şapiodn yazında
nası memnun etces senı bılmıyom kii

günaydın kızlarr

bişi sorcam kaç ml süt olmazsı lazım 1 günde doyması için yaa

ahh ahh seni kim yoruyo böyle kuzum yaaaa izin alsanda şöyle biraz dinlensen hazır yazda geldi gezersin biraz..:119::119::119:

canımmm çok sevindimm hadi hayırlısı yolun sonuna geldin en fazla 15 gün içinde kuzuların göbüşünde olucak işallahhhhh. narkoz çok fena dimi bence dünyada kafa yapan en iyi şey narkozzzz

saol canım benim inşallahh yolda geliyor kuzucuklarım geliyorrrrrrrr
kesinlikle canım ben böyle bişi görmedim hiç hayatımda ilk defa narkoz yedim ama çok hosuma gitti

canım benim senin adına çok sevindim inşallah bugün güzel haberlerini alırız

inşallah canım benim çok saol
günaydın bu arada balımm

Oooooohhhh ooooooohhhh maşallah 2 hafta sonra ikizler göbüşünde inşallah

inşallah bitanem inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

günaydın zehselim canım benim inşallah inşallah az kaldı size müjdeli haber vermeye
seninde oglusund iş çıkarıyormus Allah kolaylık versin bitanem...inş biran önce çıkarda dişleri uyku düzeni tekrar geri gelir canım

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
az önce aradılar hastaneden 5 tane yumurtam döllenmiş ikisini perşembe günü transfer edicekler
ayy ne kadar heyecanlıyım yaa kalptan gidicem hee

dedim geri kalan 3tanesinide dondurabilirmiyiz tabiki dediler

Nanemmm toplanmış yumurtalarrrr

ayyy azıcık kaldııııı desene müjdeni almayaaa

ayy nane çok sevındımmmm

döllenmişler ha çok şükür Allah ımmm kolaycacıkda tutunurlar inşallahh

zaten asıl düşündüren mesele döllenmeleri değilmiydi o oldu çokşükür

tutunurlar da bencee hahayytt

günaydın mervecim ah kıyamam sana az kaldı az kuzun biran önce çıkmak istiyor sanırım biraz daha sabret bitanem inş hayırlısıyla atlatıcaksın bugünleri
dualarım seninle canım

günaydın hatcemmmmmm
aminnnn inşallah balımmmmmm
ay sorma canım ya çok fazla agrım oldu benimde ölecek gibiydim ama çok şükür bugün iyiyim...
inş size çok güzel haberler vericem

oyyy kıyamam niye yorgunsun bu kadar havalardan olsa gerek hala şu bahar yorgunlugunun pskilojisini atamadık üzerimizden sanırım...

günaydıınn canımmm :)
ay çok sevındım yumoşlar toplandı demek inşallah bugunde güzel haber alırıss
15 gun sonrada Allahh ımmm hayırlıısyla nasib et yarabbiimm :) :) :)

günaydın canımmmmm
inşallah ayşem inşallahhhhh aminnnnnnnnnnn

günaydın kızlarr

bişi sorcam kaç ml süt olmazsı lazım 1 günde doyması için yaa

günaydın kuzummmm hoşgeldinn
valla bu konuda hiçbir bilgim yok (

Nanemmm toplanmış yumurtalarrrr

ayyy azıcık kaldııııı desene müjdeni almayaaa

ewet ewet eweeettt
hayırlısıyla bi transferim olsaydıda ondan sonra nasıl geçicek günler bilmiyorum valla :18: :18:

selam kızlar biz geldüüükk

slm selizim hoşgeldinnn
gaz sancn nasıl oldu geçtimi tatlım?

canım bu kız erkenden gelecek galiba beklemeyecek gibi görünüyor neyse zatende az kalmıştı ama yalnız kalma bak çok dikkat et bizi habersiz bırakma
gözün aydın canım bebişin hayırlı uğurlu olsun..sağ salim kucağına aldın darısı bizlere inş.

nanecim gözün aydınnn ben çok çok umutluyum 10-15 gün içerisinde bize müjdeyi vereceksin inş..
hatice gibi sende emeğinin karşılığını alacaksın..3 tanesinide dondurdun hee yedek olsun tabi cepteekızz zaman geçmek bilmez şimdi sana dimi
günaydın cnımmmmmmmmm

ya gögüslerim komple yarıldı emzirmek çok canımı acıtıyor bende bugun sagim dedim hemde bakalım kaç ml çıkarabilcem merak ediyorum

canımmm göğüslerin yaramı oldu çok fena bişey lansinoh kullanıyormusun??ablamın ilk bebeğinde göğüs yarasından ağlaya ağlaya emziriyordu 2.bebeğinde o lansinoh merhemi sürdü yarası 1 haftada iyileşti birdahada yara falan olmamıştı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…